2010. augusztus 17., kedd

szorgos területi ellenőrök



Andrásék most kemények….
András,Imi,Csöves,Román és a gülüszemű most kijárkálnak a területekre kísérgetik az őröket egész nap.
Érdekes,hogy most miért lettek hirtelen ilyen aktívak a balhé után.
Meg akarják mutatni ők milyen fontosak és milyen jól dolgoznak.
De ha a Böp Kft területi ellenőrei jól dolgoznának akkor az opel szerviz előtt nem készülhetett volna 10 napon keresztül 10 megbukott parkolóőrről leleplező videó felvétel.
Ami a legszebb az egész történetben a 10 napon keresztül készített videókon egyszer sem látható területi ellenőr!!!
A területi ellenőrök nagy ívben elkerülték azelőtt az opel szervizt????
De nem csak az opel szervizt hanem mást is jó pénzért de ezt a „papa” is megmondta.
Úgyhogy kár a gőzért most ez a nagy szigorítás már eső után köpönyeg.
De kedves területi ellenőrök nektek nem kell félnetek semmitől ti mind Rusznák pribékjei vagytok az ismeretségi körén keresztül kerültetek a Böp Kft-hez titeket nem fog kirúgni!
Érdekes az előző a nem az ö ismeretségi köreiből jött területi ellenöröket gond nélkül letudta rátok cserélni akkor nem volt gond a működés képtelenség….
2008-ban volt úgy három hónap,hogy a Böp Kft-nél összesen egy területi ellenőr dolgozott Moldvai József személyében akkor nem volt működés képtelen a cég?????

Nagy kamu az egész de érdekes Rusznák most mit fog tenni,miután „papa” elmondta neki amit mi már rég megírtunk itt,hogy ti is benne vagytok a parkolási maffiában.
És,hogy ti zsebre szeditek a sápot a parkolóőrök által begyűjtött korrupciós kenőpénzből…

Vajon Rusznák Imre feljelenti a területi ellenőreit??????

Á dehogy!!!!!

Csak akkor Rusznák Imre ismételten bűn pártolást követ el.
2007-ben amikor kiabálta 200 milliót lopnak el a korrupcióval a parkoló ellenőrök a cégből évente,és akkor sem tett feljelentést,és most amikor a „papa” a tudtára adja,hogy a területi ellenőrei és az ellenőrzési csoportvezetője is benne van a maffiában. Akkor sem tesz feljelentést….

A Brfk nem indít Rusznák ellen nyomozást,nem gynúsítja meg őt alaphangon bűnpártolássa. Azért nem mert akkor a XIII.kerületi Önkormányzattól nem kapja meg az évi 30 milliós támogatását,amiről ott Rusznák Imre pártársai,elvtársai döntenek!!!

A kör bezárult…..

A parkoló mafffiában közvetetten még a Brfk is benne van a XIII.kerülettől megkapandó éves 30 milliós támogatás ügyében.

Nincsenek megjegyzések: