2009. december 17., csütörtök

AZ ÜGYET NYOMOZÓ RENDÖRÖKNEK.


Tudomásunkra jutott,hogy a Brfk gazdaságvédelmi főosztályának munkatársai is olvassák az oldalunkat,ami számunkra megtisztelő.
Ezért itt most hozzájuk szólnánk néhány gondolatot.
A Böp kft-nek és Rusznák Imrének nem érdeke a cégnél a korrupció megszüntetése és pontosan azért nem,mert a saját disznóságaikat ezzel fedezik.
Ha hiány van egyszerűen rávághatják a parkolóőri korrupció miatt hiányzik ennyi vagy annyi pénz amit közben ők sikkasztottak el. Tehát a parkolóőri korrupció megléte a cégnek alap érdeke!!!
Maguk elfogtak négy parkolóőrt akik közül kettő teljesen ártatlan a másik kettő valamelyest bűnös de ők csak ki halak voltak. Ez olyan mint egy drog maffia ha lebukik két dealer azonnal újak állnak a helyükbe nos a Böp kft-nél is pontosan ez történt. Cuccosék lebuktak azonnal lettek új emberek a helyükre a lényeg,hogy Takács és Moldvai továbbra is kapja a pénzét zsebre. Ennek a parkolási maffiának a feje nem más mint többször is megírtuk Takács Sándor és Moldvai József ők szervezik ki bentről a cégtől a korrupciót és ők fölözik le a hasznot is.
Tehát ha a parkoló maffiára ténylegesen csapást akarnak mérni akkor ennek a két személynek a kiiktatása a kulcsa a dolognak.
Azt,hogy egy parkolóőr az utcán zsebre eltegyen pénzt nem lehet megakadályozni,viszont azt,hogy a ellenőrzési csoportvezető helyettes és egy területi ellenőr szervezetten zsarolja korrupcióba kényszerítse a saját anyagi érdekeik miatt a parkolóőröket azt viszont igen,megállítható.
Ezek után ne csodálkozzon senki ha jönnek az újabb balhék a le kamerázások,ahogy egy régi 2008-as korrupciós vizsgálaton átment parkolóőr lebukik az utcán,ahogy bemegy egy boltba vagy kihagy egy autót indokolatlanul. A csókos hálózat a mai napig meg van és működik és virul. 2010 tavaszán jön a Fidesz már most is politikai ügy a parkolás akkor vajon mi lesz???
És akkor nehogy az ügyet vizsgáló rendőröket vegyék elő,hogy nem csináltak semmit holott a tanúvallomásokból egyértelműen bizonyítható lett volna Takács és Moldvai korrupciós parkoló ellenőröket korrupcióba kényszerítő zsaroló magatartása.
Pusztán csak azért mert Laczkó János egykori kollégájukra tekintettel nem járnak el kellő képpen az ügyben.
Itt mindent a pénz mozgat!!!!!!

Vigyázz kis nyomozó nehogy te légy a politikai sakk játszma áldozata mint a négy letartóztatott parkolóőr.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog újévet kívánunk a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály összes munkatársa számára.

Nincsenek megjegyzések: