2009. december 17., csütörtök

NINCS VÁLTOZÁS TAKÁCS ÚR A PARKOLÁSI MAFFIA ÉLÉN TOVÁBBRA IS.


Nincs vátozás!!!!

Csak annyi,hogy most kevesebb a Takácsnak és Moldvainak zsebre fizető ellenőrök száma.
Sanci és Cuccos kiesése és sokak kilépése érzékeny veszteség volt nekik de azért a zsebükbe továbbra is vándorol a pénz az ellenőröktől.
Alibiként a 131,132,133,134,135-ös 901,902-es pályákat szétverették néha ennyi történt Cuccosék bukása után nem több a többi pálya sértetlen. Bár sok csókos önként kiszállt félelemből. De idővel szivárognak úgyis vissza..A rendőrök újra pihennek nem történik semmi az emberek kezdenek megnyugodni már úgysem lesz semmi gondolattal.
Takácsnak és Moldvainak új szedő emberük lett Cuccosék helyett most egy volt cuccos csicskája lépett elő,hogy összegyűjtse az ellenőröktől a heti pénzeket.
Az üzletnek mennie kell tovább értse meg mindenki Takács és Moldvai ebből él életvitel szerűen. Takács új építésű lakása rezsijét,részletét,három gyerekét,szeretőjét,mercedeszét,gyesen lévő feleségét nettó 150-ből nem tudja eltartani,létfontosságú számára a mellékes pénz különben nem tudnak megélni!!!!
Még akkor is ha az ő mellékes pénze miatt négy parkolóőr börtönbe is kerül,mert ő ilyen ember szarik mindenkire csak önmaga érdekli.
Érdekes amúgy a Pohárka munkaügyi perében amikor tanú volt a bíró 5 perc alatt átlátott rajta,milyen hazug kétszínű ember….

Tehát a biznisz robog tovább Takács és Moldvai boldogan él a parkolóőröktől továbbra is kizsarolt zsebre péntzekből.

Nincsenek megjegyzések: