2009. december 3., csütörtök

TAKÁCS SÁNDOR ELMEBETEG.








Azt hiszi neki mindent szabad ő mindent megúszik majd,ő bárkivel bármit tehet.
Nos téved. Egy gusztustalan jellemtelen kis púpos patkány ő nem több.
Nyíltan csalja megalázta a cég többi dolgozója előtt az akkor terhes feleségét.
Azok akik segítettek neki az iskolai tanulmányaiban a cégnél kirúgatta őket.
Akik révén megszilárdította a hatalmát és a barátainak nevezte azokat kirúgatta és feljelentette őket vélt ürüggyel.
Akik zsebre fizettek neki és gyűjtötték össze nap mint nap a pénzét a többi ellenőrtől azokat lecsukatta. Plusz feláldoztatott még két ártatlan is,hogy mentse magát.
Ő sérthetetlen és ő az agytröszt……..
Mindenki,hülye,proli buta rajta kívül állítása szerint és ő mindenki fölött áll.
Bár ha szemtől szemben kellene kiállnia harcban valakivel azonnal elszaladna,másra kenne mindent ő semmiért soha nem felelős.
De ha belegondolunk Dukáék lassan 2 éve ütik a cégét ez mind neki köszönhető.
Ha lett volna annyi esze és felmérte volna kikkel kezd akkor most minden másképpen lehetett volna…Csak hát ő mindenkit lenéz és alábecsül.
Púpos az ellenségedet soha ne becsüld alá és hamisan soha ne vádolj meg senkit mert az vissza üt.
Aki ismeri átlát rajta olyan ő mint egy nyitott könyv…..
Amúgy Rusznák őt is feláldozná bármelyik percben ha úgy hozná a helyzete egy büntető ügyben stb…..
És akkor mehet a sittre a nagy okos kis elmebeteg púpos,patkány.
Ezen cikkünkre majd biztos reagál a húga Ausztriából.
Éva Kucsera mindjárt ír mocskol.
De ez is jellemző a Takács családra a púpos bátyó helyett Ausztriából a prosti húga írogat fenyeget…..

It is original Takacs family.

A kis púpos személyiség zavaros és elmebeteg…..
A szerencséje neki is véges ő is utoléri úgy is a sorsa ami nincs is olyan távol.!!!!!!


Rá illik az orvosi meghatározás a Púposra:

Elmebetegség
(Psychosis, Psychopathia), a központi idegrendszer azon megbetegedései, melyek a szellemi élet megzavarásával járnak. Noha a központi idegrendszer elváltozását az E. minden egyes esetében kimutatni nem birjuk, mégis az összes idevágó segédtudományok (boncolástan és élettan) eddigi eredményeiből is el nem utasítható követelményként az elmebajokat agybántalmaknak kell tekintenünk. Azáltal, hogy az elmebajok az élet ama folyamataiban nyilvánulnak, mely folyamatokat a «szellemi» funkciók elnevezése alatt összefoglalunk, azáltal a nevezett betegségek tünetei nagyobbrészt más szférában jelentkeznek, más a földerítésükre vezető vizsgálati mód és más a tünetek lefolyása. Az E.-k tünetei a betegek magatartásában, beszédében és cselekvésében nyilvánulnak és természetszerüen körükbe vonják a szellemi élet minden működését és nyilvánulását. Az E.-k állhatnak csupán hangulatbeli kóros elváltozásban, mely utóbbiakat különösen káprázatok (hallucinációk), téveszmék és értelmi fogyatkozás jelzik, vagy végre lehetnek olyanok, melyek az elmebeli zavar mellett mozgási és érzési zavarokat is mutatnak. A kóros hangulatbeli elváltozások tiszta képeit a mánia és a búskomorság (l. o.) mutatják: az első fokozott jókedvvel, gyorsított szellemi működéssel a belső összefüggés kisebb-nagyobb hijával, nagy önhittséggel, munkálkodási hajlammal, élénk mozgásokkal jár; a másik lehangoltsággal, bátortalansággal, önmegalázással és önvádlással, megnehezített gondolkodással, szellemi és mozgásbeli gátlással, szorongási érzéssel jár. Az érzési csalódásokkal és téveszmékkel járó E.-k különböző lefolyásuak aszerint, amint vagy hevenyen vagy lassan fejlődnek, tünetcsoportositásra a téveszmék és káprázatok tartalma és egymás közötti összefüggésükre nézve. Az elmebeli fogyatkozási állapotok lehetnek először is veleszületettek (kretinizmus, idiotizmus, imbecillitás) és lehetnek később szerzettek, és pedig előrement más szervi elváltozás alapján szerzettek, v. pedig hosszantartó elmezavar következtében, tehát másodlagosan fejlődöttek, vagy végre egy hevenyen fellépett sulyosabb agybántalom kapcsán beálló elmebeli fogyatkozás, mint p. a heveny és gyógyulható butaság. A mozgási és érzési zavarokkal kapcsolatos elmezavarok: a terjedő hüdéses elmezavar, a nehézkórság és a hisztéria.

Nincsenek megjegyzések: