2009. december 10., csütörtök

Bűnösök de mégsem azok.



Sancit 5 rendbeli vesztegetéssel vádolják Cuccost 3 rendbeli vesztegetéssel.
A vesztegetés vádjában talán bűnösök de azért nézzük a dolgok mögé is kicsit.
Miért őrzik úgy a parkoló őröket mint a gyilkosokat a Venyigében??????
Gyursi és Gyík teljesen ártatlan Sanci és Cuccos valamelyest bűnös de őket Takács és Moldvai kényszerítette bele a korrupcióba. Eleinte talán a nagy pénz miatt maguktól mentek bele de később már konkrétan zsarolták őket. Moldvai és Takács azzal zsarolták őket is és a többi őröket is aki nem fizet tanuló 4-5 ellenőrrel nullára üttetik a pályájukat.
Tehát vagy fizetsz vagy szétverik a pályádat és kirúgnak és még korrupcióért is feljelentenek.
Az utolsó időben konkrétan azzal zsarolták őket ha nem tejelnek akkor feljelentik őket korrupcióért a rendőrségen!!!!!!!
Tehát ha Sanci vagy Cuccos kiakart volna szállni nem tehette volna. Bele voltak kényszerítve a korrupcióba már nem volt vissza út számukra. Takács és Moldvai egyre több pénzt követelet tőlük és egyre pénz éhesebbek voltak.
Kisebb balhéikat elintézték ,hogy ne legyen ügy belőlük de aztán Sanci és Cuccos ezt kamatostul visszafizette Takácsnak és Moldvainak.

Nyomorultak Sanci,Cuccos,Gyursi és Gyík nem ezt érdemlik!!!!!!
Az igazi fő bűnösök Takács és Moldvai még szabadlábon van és szedik továbbra is a pénzt az ellenőröktől új csapatvezető segédletével!!!!!!

Amíg a 4 ellenőr a sitten szenved addig Takács és Moldvai ugyan úgy folytatja a kis piszkos korrupciós ügyeit tovább háborítatlanul tovább. A korrupciós hálózat változatlan csak a szereplők cserélődtek le közben.

Nincsenek megjegyzések: