2009. december 27., vasárnap

SANCIT CSAPDÁBA CSALTÁK!!!!!

Sancit szándékosan a csapdába csalták!!!!!!!!

Laczkó és Takács úgy osztotta szándékosan aznap amikor letartoztatták a Csanády utca környékére,hogy a rendőrök eltudják őt kapni.
A rendőrök a boltosokkal előkészítették a csapdát beszervezték a boltosokat,hogy a hozzájuk bemenő parkolóőrnek előre felírt sorszámú pénzeket adjanak zsebre,hogy később a bizonyításnál könnyebb dolguk legyen. Tehát a csapda készen állt csak kellet egy ellenőr akit ezzel elkapjanak ekkor jött a képbe Laczkó és Takács az áldozati szerepkör Sancira esett…
Milyen jellemtelen ember Takács és Laczkó tudják,sőt ők segédkeznek abban,hogy Sancit letudják tartóztatni és annyit nem mondanak neki az előtte együtt töltött 5 év után,hogy menekülj…..
Sancinak két gyerekek van rá tekintettel lehettek volna..Tök mindegy Sanci milyen….
Takács,Laczkó aznapi eligazítást rebbenés nélküli arccal tartotta meg holott akkor ők már tudták,hogy Sancit az ő hathatós segédletükkel lefogják aznap tartóztatni.
Takács és Moldvai nem szégyelli magát évekig húzták zsebre a pénzt Sancitól és annyi becsület nem volt bennük,hogy annyit mondjanak Sancinak menekülj……
Utána meg pár hónappal röhögnek Sancin az irodában….Az üzlet megy tovább Takács,.Moldvai a mai napig ugyan úgy megkapja minden héten a kis pénzüket a Böp-nél korrupció ügyben semmi nem változott. Csak annyi,hogy most nem Sanci és Cuccos a tejelős emberük hanem mások.
Ezért írtuk korábban Sanci ezeket ott bent a börtönben ne védd ők adtak fel téged a rendőröknek te is mondj el mindent róluk ne te vidd el a balhét…..SEGÍTÜNK rajtad…..

Nincsenek megjegyzések: