2009. december 10., csütörtök

Szabó nem tudja, mi köze lehet a kerékbilincses ügynek Hunvaldhoz.

Szabó nem tudja, mi köze lehet a kerékbilincses ügynek Hunvaldhoz

Két hét után sem tud saját kerékbilincselési ügyéről Szabó Zoltán. A szocialista országgyűlési képviselő ellen azért indult ügyészségi vizsgálat, mert kétszer is jogtalanul, a büntetés befizetése nélkül szerelték le a VII. kerületben szabálytalanul parkoló autójáról a kerékbilincset.
Információnk szerint az ügyészségi dokumentumokban az MSZP-s politikus ügye azonos ügyiratszámon fut az előzetesben ülő erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György ügyével.

Szabó Zoltán továbbra is tagadja, hogy bárkit is utasított volna a kerékbilincs levételére, és nem tudott egyértelmű választ adni arra a kérdésünkre sem, hogy mi köze lehet a két ügynek egymáshoz. Azt állítja: az ügyészség még meg sem kereste.

Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője a hírTV-nek úgy fogalmazott: „hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, azt nem tudom, annál is kevésbé, mert a hozzám eljuttatott, szállongó információk szerint azok a kerékbilincsügyek, amiket állítólag én elkövettem volna, idén történtek, márpedig a Hunvald-ügyben az ügyészség vizsgálata a 2003-2005-ös időszakra vonatkozik”.

(hírTV)


Nincsenek megjegyzések: