2009. december 17., csütörtök

DYNAMÓ HOZZÁSZOLÁSA



Sziasztok.

Itt nagy a csend bent.
Rusznák utasításba adta Laczkónak,hogy jövőre nem maradhat bent szabadság tehát mindenkit kényszer szabadságokra küldenek ha kell. Olvastam itt,hogy a három fideszes kerületi és fővárosi vezető felszólította Rusznákot,hogy mondjon le.
Rusznák pont leszarja őket!!!
Itt amúgy most minden az ütésszámnak van alárendelve akik jól ütnek azokat nem piszkálják és ők a királyok,ugyan úgy mint annak idején Sanci és Cuccos…Vajon nekik is az lesz a sorsuk mint Sancinak és Cuccosnak?????
Laczkó amúgy jól átvert mindenkit elhíresztelte,hogy November 30.-ával felmond mert már nem bírja tovább ami itt folyik…Most meg közli nem megy el mert nyugdíj mellett jól jön neki a fizetése is. Tiszta hülye ha vissza jön a Fidesz rajta fogják az ellenőrzési csoportért elverni a balhét Takácsék helyett.
Állítólag jutalom lesz kivéve az ellenőrzési csoportnál mert Rusznák mint mindig mosz is elégedetlen az ellenőrzési csoport munkájával. Végülis Takácsnak és Moldvainak minek jutalom már szedtek maguknak elég jutalmat év közben is az őröktől. Amúgy tuti,hogy most is szedik a pénzt csak kevesebb ember tejel nekik.

Nincsenek megjegyzések: