2009. december 27., vasárnap

MEGTALÁLTUK RUSZNÁK LEGALKALMASABB UTÓDJÁT.




Rusznák Imrét ha kirúgják utódra lesz szükség.
Blogunk megtalálta az utódját aki nem más mint:
Mahmúd Ahmadinezsád

Mahmúd Ahmadinezsád (perzsául: محمود احمدی نژاد, Mahmūd Ahmadinezhād mæhmuːd-e æhmædiː-neʒɒːd (help•info) 1956. október 28. - az Iráni Iszlám Köztársaság hatodik és aktuális elnöke, és az országban levő konzervatív politikai pártok koalíciójának, illetve az Alliance of Builders fő politikai vezetője.
Szegény családból származik, mérnöki végzettsdéggel rendelkezik. Az iszlám forradalom után csatlakozott a Strengthening UnityOffice-hoz. Kinevezett egy vidékit kormányzónak, de őt Khatami elnök megválasztása után eltávolították és visszatértek tanítani.Teherán tanácsa kinevezte őt polgármesternek 2003-ban.Ő vallásos politikusként követte az előző, mérsékelt polgármestereket. 2005-ös elnökválasztó kampánya keményvonalas, lassító reformjai, amiket támogatott iszlám Irán Alliance of Buildings pártja, olajpénz ígért a szegényeknek, úgy vélte a szavazatok 62%-át el tudják érni, 2005 augusztus 3-án vált elnökké.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mahm%C3%BAd_Ahmadinezs%C3%A1d

Ő egy erős kezű igazságos vezető lenne akit a népe is szeret és ebben a kaoutikus állapotban ami a Böp Kft-nél van csak ő és az iszlám törvényekkel lehetne rendet tenni.

Ja és van neki privát blogja is.

http://www.ahmadinejad.ir/

Nincsenek megjegyzések: