2009. december 27., vasárnap

DYNAMÓ ÚJÉVI ELSŐ LEVELE????



Hello!

Boldog új évet mindenkinek.

Láttám a házak képeit itt,hát felháborító,hogy ezek a szemetek milyen pompában élnek itt.
Közben magyarázzák a „csöves” parkolóőröknek,hogy ne legyenek korruptak és ne dolgozzanak zsebre. Felháborító Rusznák szinte egy palotában lakik,megjegyezném Novák Péternek csak egy 13.kerületi II.emeleti Pannónia utcai lakása volt pedig ő is igazgató volt a Böp Kft-nél. Bár Rusznák már korábban lopta össze a házát valószínűleg mint ahogy a Böp Kft-hez került. Még egyszer mondom felháborító ezek mondják dolgozz becsületesen ne légy korrupt hát Laczkó és Rusznák úr becsületes munkából nem lehet összehozni egy olyan házat mint a maguké,vagy Takács új építésű teremgarázsos lakását.
Moldvai is állítólag családi házban él azt is feltehetnétek ide. Pár éve mocskos román menekültként bújt át üres zsebbel a román határon most meg neki is családi háza van!!!!
Nem igaz,hogy az APEH ezt nem szúrja ki annyi „hivatalos” fizetésből amennyit ezek a cégnél kapnak nem lehet ilyen házakat lakásokat fenn tartani. Nem a négy ellenőrt kellett volna lecsukni,hanem ezeket nem kell mást csinálni csak ránézni az ingatlanjaikra és egyből lecsukni őket annyira kilóg a lóláb ezt nem a Böp Kft-nél kapott hivatalos fizetésükből tartják el az biztos.

Nincsenek megjegyzések: