2009. december 22., kedd

SANCI NE HAGYD MAGAD



Sanci és Cuccos ne hagyjátok magatokat……
Mondjátok el,hogy Takács és Moldvai kényszerített bele titeket ebbe a helyzetbe,mert egyre kapzsibbak lettek és egyre több pénzt akartak tőletek követelni.
Sanci és Cuccos ne legyetek balekok miért ti vinnétek csak el a balhét,mondjatok el mindent Takácsnak,hogy kellett tejelnetek stb….
Ti ezeket a cselekedeteket amiket csináltatok kényszer hatása alatt tettétek és ez jelentősen enyhíti a büntetéseteket majd ha együttműködve a hatóságokkal feltáró tanúvallomásotokban elmondjátok,hogy folytak a dolgok a cégnél.
Melyik pályáról mennyit kellett Takácséknak zsebbe adni és mennyit kellett még plusz a beosztásért fizetni,hogy jó pályára kerüljetek.
Miért ti vinnétek csak el ezt a balhét ti is tudjátok nem ti vagytok a fő bűnösök hanem Takácsék akik itt kint vígan ének karácsonyoznak és röhögnek ott rajtatok a sitten. Sőt újra szedik a pénzt az ellenőröktők csak most mások fizetnek nekik heti rendszerességgel.
Sancinak és Gyíknak már az ellenőr jelvény számukat is kiadták más új ellenőröknek. A Böp Kft Takács,Laczkó,moldvai,Rusznák már leszar titeket ti csak a múlt vagytok akkor miért védenétek őket????

Vígan otthon a család fészkében karácsonyoznak ők ti meg ott szenvedtek a sitten éhesen,a családjaitok nélkül??????
Ez igazságos????

Nincsenek megjegyzések: