2010. január 20., szerda

DYNAMÓ...........


Hello!

A Böppel is foglalkozzatok egy kicsit már.
A ügyfélszolgálat boldog mert a gestapós vezetőjük eltakarodott végre.
Überfasza megint a területi ellenőrzés az egyik területi ellenőr beteg,a másiknak most szült a felesége azért tűnt el.
Összesen két területi ellenőr dolgozik most a Böp-nél a Román és az András ők is váltott műszakban. Úgyhogy kúrva szigorú a belsőellenőrzés……
A minap látták a Boriszt tanított négy parkolőört a VIII.kerületi munkaterületen a Baross utcánál…..Atya isten kecskére káposztát.
Most minden Böp dolgozó nevében mondhatom,hogy nagyon örülünk mert nincs már itt Takács Sándor. Olvasom itt,hogy átverte a régi volt rendőr haverját Laczkó,hogy átvegyék oda a VIII.kerületbe Takácsot nem baj….
Most az egyszer köszönjük szépen Laczkó úr akárhogy is de most nagyon jót tett a céggel akárhogy is de elpaterolta innen Takácsot. Akár még olyan áron is,hogy átvert egy régi volt rendőr kollégáját. Nem baj Laczkó úr nagyon jól tette és nagyon jót tett ezzel végre most a Böp kft-nek.Végre nincs itt Takács és nem tud több balhét csinálni és bajt hozni ránk.
Amúgy látszik milyen szemét jellemtelen Takács amit üzenget a volt Böpös dolgozóknak!!!!
Kit akarsz te lecsukatni???? Belőlünk éltél,miattad csukták le Cuccost és Sancit te zsaroltad őket a pénzért ezt mindenki tudja!!!!!!
Amúgy előbb is eltakaríthatták volna innen Takácsot akkor a négy ellenőrnek bizton állíthatom nem kellett volna börtönbe menni-e…Akkor nem kényszerítette volna őket senki bele őket a korrupcióba…..

Amúgy itt most a Román lett a király!!!
Ő a boss!!!!
Viszont az a pletyka járja itt,hogy Takács a heti pénzekből még mindig részesül amit a Böp kft ellenőreitől a román beszed……A hallgatásáért cserében……De akkor mi a faszt fenyegetőzik???????
Legyen most már a VIII.kerületi parkolási cég gondja Takács valószínűleg már ott is fenyegetőzik…Ő olyan …..
Vicces Január 4-én alakultak és már balhé van náluk Takács miatt!!!!!
De ez legyen az ő problémájuk,okoz majd jó nagy kalamajkát nekik Takács……

Nincsenek megjegyzések: