2010. január 8., péntek

A VIII.KERÜLETI PARKOLÓCÉGNÉL SENKI NEM HALLOTT A BÖPNÉL FOLYÓ BALHÉRÓL:

Egy kiss történelem óra a Budapesti önkormányzati Parkolási Kft...történetéből az elmúlt másfél évből!!!!!!VAJON EZ VÁR A VIII.Kerületi parkolási cégre is.




















Nagy veszélyben a újonnan alakult VIII.kerületi parkolási cég és a VIII.kerület híneve.
Mindenki nézze végig a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. rövid történetét az elmúlt másfél évből össze gyűjtött híradókból….
A híradókban a maffia vezetőjeként megneveznek egy bizonyos T.úrat aki nem más mint Takács Sándor aki 2010.január.1-étől a VIII.kerületi parkolási társaság területi ellenőreinek a főnöke.
A videók láttán minden józanul gondolkodó ember a VIII,kerületben gondolkozzon el mi várhat a szeretett kerületükre. Végre saját kezükbe vetté a fizető parkolást az elhíresült Centrum parkolási kft-től és máris óriási veszély fenyegeti a parkolási cégüket.
Egy a leghírhettebb korrupt parkoló társaságtól érkező ex-ellenőrzési vezető személyében akit Takács Sándornak hívnak és a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél történ balhék egyik legfőbb okozója ő. Amikor a két neki korrupciós pénzeit zsebre gyűjtő emberét a rendőrség végül is letartóztatta,a saját letartóztatása elől átment a VIII.kerületi parkolási társasághoz és itt újra kezdi a dolgai tiszta lappal elgondolása szerint. Ami részben sikerült is neki mert a Böp Kft-től átvette öt a VIII.kerületi parkolási cég…..Most már sínen van és elkezdheti itt is kiépíteni az ő kis hálózatát.

Mi most felhívjuk a VIII.kerületi parkolási cég vezetőinek a figyelmét a közelgő veszélyre ami őket fenyegeti még nem késő lépniük és megelőzni a bajt….
Ne akarjanak ők is a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft sorsára jutni.!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: