2010. január 8., péntek

LESZ-E PARKOLÁSI MAFFIA A VIII.KERÜLETBEN?






Természetesen lesz,mert lesz aki megszervezze azt mint már a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél már meg is tette azt egyszer.
Ebben gyakorlott már Takács úr az évek alatt kitanulta ennek a technikáját majd.
Először úgy kezdi,hogy borzasztóan szigorú lesz aztán majd a bizalmi beosztottain keresztül ajánlatot tesz a parkolőörök felé burkoltan,hogy lehet engedni a szigorból egy kis pénzért cserébe zsebre…
Persze ő mindent majd a háttérből ügyeletes balekokkal irányít majd mint tette ezt a Böp kft-nél is. És amikor lebukás lenne akkor ő semmiről nem tehet majd……
A Böp-nél a két bandavezérét akiket a végén már zsarolással kényszerített a korrupciós pénzek begyűjtésére is cserben hagyta amikor letartóztatták őket…Természetesen Takács Sándor semmiről nem tudott…..
Amúgy az egész Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft a VIII.kerületi parkolási cégen röhög,hogy Takácsot alkalmazták. Végre az ezer sebből vérző Böp Kft-nél ö több kárt már nem okoz többet….Majd most megy és elkezdi a balhéit és a műsorát a VIII.kerületi parkoló cégnél.
A parkolási korrupció és a parkoló maffia megszervezésében a VIII.kerületi parkoló társaság rekordot állíthat fel…2010.január.1-én alakultak és egy hírhedt parkolási keresztapát már a soraikban tudhatnak.
A VIII.kerületi parkoló cégnél a balhé szinte elkerülhetetlen….

Nincsenek megjegyzések: