2010. január 15., péntek

Tisztel Mező János úr ne érezze magát hibásnak felelősnek semmiért....

Tisztelt Mező János úr..!!!!

Maga és a Biál úr korrekt megbízható emberek hírében állnak…Ez tény….
Az is tény,hogy maga ismeri Laczkó Jánost a rendőri múltjából és megbízott benne amikor az ajánlására felvették Takács Sándort a céghez!!!!!
Jól át lettek verve,de ezért nem maguk a hibásak mert bíztak egy régi ismerősükben…
Laczkó János elmondta magának,hogy amikor a négy parkolőőrt a Böp Kft-nél lecsukták ő segédkezett benne….
Aznap reggel amikor Sanci nevű őrt tetten érték ő már tudta,hogy elkapják sőt ő osztotta egy előre leszervezett elfogós területre…Laczkó János egy olyan kollégáját akivel 2 éven át dolgozott simán gond nélkül feláldozott amellett,hogy tudta az adott őrnek két pici gyereke van!!!!!
Laczkó aznap reggel szemrebbenés nélkül kiküldte az adott ellenőrt,hogy eltudják kapni annyi becsület nem volt benne,hogy szóljon neki tünés stb…..
Ilyen a maga volt rendőr barátja!!!!!!!!!!
Vagy hívja fel NALÁT vagy DODÓT szintén volt magas rangú egykori rendőrök Takács Sándor mit művelt velük…
Mező úr nézessen utána az alábbi számú folyamatban lévő bűnügynek milyen szerepkörben szerepel benne Takács Sándor :

BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályán van a nyomozás 01341/218/2008 bü.

Nincs bizonyíték Takács ellen ez a baja az nem elég bizonyíték magának két hete alakult a parkoló cégük és már mekkora balhé van….És még a média pórázon van!!!!!
Kell maguknak az,hogy az egykori Böpös maffia vezér miatt az újságírók és a TV stábok 10 percenként adják a kilincset a parkolócégnél és a VIII.kerületi polgármesternél????
Illetve kell az maguknak,hogy hamarosan a VIII.kerületben készült korrupciós parkolóőri videók menjenek a TV híradókban?????
És az sem gyanús,hogy miért nem egyből a média lett magukra zúdítva egyből……????
Mező úr magukat a volt régi kollégájuk Laczkó János verte át őrültek mert végre megszabadultak Takácstól mert ez az ember vonzza a korrupciót és a bajt……
Laczkónak mindenáron szabadulnia kellett Takácstól mert annyi balhét csinált már nekik!!!!!!!
A Böp Kft-néL magukon röhög mindenki,hogy átvették Takácsot és végre megszabadult tőle a Böp Kft végre nyugalmuk lehet mert a fő szarkeverőt elpaterolták onnan…..Most már legyen a maguk baja…… SZAMÁR A VÉGÁLLOMÁS……
A VIII.kerületi parkolási cégnél nem felelős senki sem Takács Sándor rovott múltú ex-parkolási maffia vezér alaklmazásáért!!!!!!”Egyenlőre”
De tök gáz két hete indult a VIII.kerületi parkoló cég és már balhé van náluk…..
AKKOR ENNEK AZ OKÁT TALÁN MEG KELLNE SZÜNTETNI…….

NEM ZÖRÖG A HARASZT HA NEM FÚJJA A SZÉL….
A LEGNAGYOBB VIHAROKAT IS GYENGE FUVALLAT ELŐZI MEG!!!!!







Tudja Mező és Biál úr,hogy ezeket nyugodtan megtegye egy parkoló őr kellett nekik egy biztos nyugodt háttér aki ezt biztosítsa nekik…Hogy büntetlenül zsebezhessenek….
Négy parkoló őr napi 70-80 autót zsebre leszed egy 400-500 parkolóhely darabszámú pályán mindennap,és ezt senki nem vette észre vagy talán nem akarta észre venni,hogy minden negyedik autó zsebre fizet!!!!
Mit szólnának hozzá ha egy-két hónapon belül a VIII.kerületben is ilyen videók készülnének???
Mi akkor majd mondjuk önöknek mi szóltunk előre!!!!!!!

Takács szerint minden az ellene folyó bosszú hadjárat miatt van amit az elbocsátott Böpös dolgozók folytatnak ellene....
Bocsánat bosszúból indított a BRFK hivatalból nyomozást és tart az lassan két éve????
Az APEH bosszúból indított vagyonosodási vizsgálatot a Böp dolgozói ellen????
A VPOP bosszúból nyomoz a Böp ellen????
És a Böpnél dolgozó pár volt két letartóztatott ellenőr bosszúból lakott keretes családi házban járt milliós robogóval és autóval mindennap dolgozni a munkahelyére a 80 ezer forintos fizetésükből????

Takács Sándornak bosszúból van újépítésü 25 milliós teremgarázsos lakása,Mercedesze,3 gyereke gyesen lévő felesége, szeretője..... mind ezt netto:150 ezerből tartotta fent!!!!!!
Nagyon kilóg a lóláb!!!!!!!
Vagy talán Takácsnak a Merciét vagy az új építésű lakásását bosszúból vették a volt Böp dolgozók,hogy azt utólag ráolvassák!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: