2010. január 20., szerda

REÁLIS-E TAKÁCS SÁNDOR FENYEGETÉSE




Teljesen reális….

Most nem azt mondjuk,hogy félni és remegnie kell a Böpös dolgozóknak.
Annak ellenére,hogy Takács mindenkit hülyéz és elmebetegnek nevez valami pici sütni valója neki is van csak az a baj,hogy rosszra használta.
Azért azt ne feledjük Takács a háttérből irányított egy parkolási maffiát és most is egy parkolási maffia felállítására és irányítására készül…
Ehez azért kell,hogy valakinek legyen valamennyi gógyija. Takácsnak azért biztos volt annyi esze,hogy bebiztosítsa magát arra az esetre ha letartóztatnák ezért bizonyítékokat gyűjtött egy későbbi vádalkuhoz….
Dokumentumok másolatai,hangfelvételek stb ami ahhoz kell,hogy önmagát mentve a nagy halakat betudja áldozni…Konkrétan olyan bizonyítékai lehetnek amikkel 10-20 parkolóőrt Laczkó János és Rusznák Imréből gyanúsítottat tudna csinálni.
Valószínűleg amiért még ezeket a bizonyítékokat gyűjtötte annak az lehet az oka,hogy a későbbiek folyamán ha már nem tartozik a céghez és az úgy nevezett védettsége megszűnne védeni tudja magát…
Takács és talán Rusznák ott követte el a legnagyobb hibát amikor az ellenségeiket lebecsülték és zsarolni kezdték a parkolóőröket a korrupciós pénzek begyűjtésére.
Takács alapvetően nem mérte fel,hogy kikkel kezd ki….Pláne olyanokkal akik mindent tudnak róla és az általa háttérből irányított szervezetéről és olyan helyen tudják a tökét megfogni ahol a legjobban fáj neki.
De azért megáll az ész,hogy az ilyen Takács féle emberek mennyire „csúszósak” el kell mennie a Böp-től a balhéja miatt…Laczkónak pont van egy volt rendőr ismerőse aki benyoja őt egy újonnan alakuló parkolási céghez…..Baromi nagy mákos ez a TAKÁCS de a szerencse forgandó és egyszer véget ér.

Még egyszer visszatérve igen is a Böp dolgozóknak akinek van vaj a fején kell tartania Takácstól mert ő bebiztosította magát és ő bárki képes beáldozni ha arra kerül a sor,hogy ő bukna. Rusznák,Laczkó,Moldvai és azok az őrök akik a mai napig tejelnek nekik komoly veszélyben lehetnek Takácstól ha ő kinyitja a száját….

Viszont Takács is hibázhat mi a túrónak kellett a VIII.kerületi parkolási céghez odavinnie Borisz az egykori bandájának a kemény emberét???
Ez óriási hiba volt részéről és bizonyító erejű,hogy egyértelműen az új hálózat kiépítésére készül egy még a Böp-től is kibukott emberrel…Boriszból még Rusznák sem kért mert annyira gázos volt a múltja miatt a média állandóan Borisszal piszkálta Rusznákot.
Az más kérdés,hogy azóta Borisz egy „rendes” ember lett.

Nincsenek megjegyzések: