2010. január 20., szerda

LACZKÓ JÓL ÁTBASZTA A VOLT RENDŐR KOLLÉGÁJÁT!!!!!!



Laczkó a rendőrségi kapcsolatain keresztül eltakarította a Böp kft rákfenéjét Takács Sándort. Igaz közben egy volt rendőr kollégáját kellet csúnyán átvernie azzal,hogy hazudott neki milyen jó szakember Takács….Közben csak az volt a cél,hogy Takács takarodjon a Böp Kft-től.
Végül is Laczkónak igaza volt a cél szentesíti az eszközt…..
Utána meg majd a VIII.kerület baja lesz miért alkalmazta Takácsot…..
Végül is Laczkó Takács eltávolításával nagyban teher mentesítette a Böp Kft-t a további balhék alól.
Amúgy Takácsot a Böp Kft-nél mindenki utálta egy olyan embert nem találni a Böp Kft-nél aki azt mondaná szerette őt és sajnálta,hogy elment….

Laczkó jól átbaszta volt rendőr ismerősét Mező úrat azzal,hogy beajánlotta hozzájuk Takácsot jó szakemberként…Végül is Takács jó szakember ebben igaza volt korrupció hálózat építésben kiváló. Valószínűleg Laczkó Mező úrnak azt nem mondta el,hogy Takács és a korrupciós hálózata padlóra küldte a Böp Kft-t az egykori minta parkoló céget.
De sebaj majd most padlóra küldi a VIII.kerület parkolócéget is ha az ottani vezetők időben nem lépnek ellene.

Tudja mi a csúnya még Mező úr!!!!
Az,hogy Laczkó pontosan tudja miként zajlik a Böp Kft-nél a korrupció a pénz leosztások……Pont leszarja és passzívan támogatja azt ő is azzal,hogy a korrupció ellen balhézókat kirúgja…Aki szólni mert,hogy mekkora itt a korrupció az repül…..
Laczkónak és Rusznák igazgatónak az a legfontosabb,hogy ne derüljenek ki a dolgok…..
A Böp Kft-nél nem az a baj,hogy korrupció van..Hanem az,hogy az ne derüljön az ki.
Nem az a legfontosabb a cégnél,hogy a parkolóőrök ne szedjék zsebre a pénz,hanem az,hogy ezt ne írja meg az újság és ne mutassa ezt be valamelyik TV adó….

Nincsenek megjegyzések: