2010. január 20., szerda

KORRUPCIÓS KUDARCBA FULLAD-E A VIII.KERÜLET PÉLDA ÉRTÉKÜ KEZDEMÉNYEZÉSE


Nagyszerű kezdeményezés a VIII.kerülettől,hogy a Rogán Antal és a V.kerület példáját követve az önkormányzat saját kezébe veszi a helyi fizető parkolás üzemeltetését.
Igen ám csak az V.Kerület egy volt parkoló cég olyan alkalmazottjait nem vette fel akiknek közük lehet az utcai korrupcióhoz addig a VIII.kerület nem így tett.
Ők alkalmazták persze tudtukon kívűl a Böp Kft-s parkolási maffia fejét Takács Sándor személyébe.
Takács Sándornak egyszerű a terve reinkarnálódik a VIII.kerületi parkoló cégnél a parkolási maffiájával kiépíti újra a kis csapatát és hajrá lekaszálják a VIII.kerületet is,ahogy az a XIII és a IX.kerülettel és a fővárosi főútvonalakkal tették azt ezt megelőzően.
Takácsnak forró lett a talaj a BÖP kft-nél a soka balhé miatt és most odébb állt és máshol folytatja a bűnös ki üzelmeit. Laczkónak is kapóra jött a dolog végre most megszabadulhatott Takácstól egy régi kapcsolata elromlás árán…..
Arra azért kíváncsiak lennén a VIII.kerületből Mező úr majd vajon megköszöni-e Laczkónak a régi rendőr kollégájának,hogy így kibaszott velük,hogy egy ilyen embert küldött nekik mint Takács.
Azért a GUINESS-be illő rekordot már tart a VIII.kerületi parkolási cég. Még meg sem kezdték a működésüket már is parkolási balhé van náluk….Ha nem lépnek ez csak dagadni fog az biztos…

Nincsenek megjegyzések: