2010. január 27., szerda

FELTÁMADÁS:

Újra feltámadt hamvaiból a korrupciós Fönix madár.

A Böp kft parkolási maffiája is olyan mint a főnix madár feltámad hamvaiból.
Már Sanciékat elfelejtették immáron 5 hónapja tartóztatták le őket,már nem foglalkozik velük senki esetlegesen néha egy gúnyos vicc tárgyát képezik a benti emberek között.
Mint Dynamó is megírta Januárban szinte csak 2 területi ellenőr 1 délelőtt és 1 délután dolgozott Takács elhagyta a céget valószínűleg ennek is köszönhető a viszonylagos nyugalom a cégnél. Laczkó fütyül mindenre állítólag ő is Márc.31-én elmegy a cégtől.
Ennek köszönhetően egyre jobban kezdenek visszaépülni a pályák…Pedig Rusznák szigorú ellenőrzést ígért. Most a előkelő pályákon napi:12-15 ezer forint a zsebre pénz gondoljunk csak bele ezer forintjával számolva ez 12-15 autó egész nap 500-700 parkolóhelyes pályára ez simán elfér. Tehát viszonylag jó visszaépültek a helyek. Ami még bizonyító erejű,hogy jó pénz van az az,hogy van egy-két parkolóőr aki messze vidékről jár be dolgozni a Böphöz havi 85 ezerért???? Tehát megéri nekik bejárni van mellékes szépen.
Takács nincs de a régi hálózata még üzemel a heti pénzeket most a Román gyűjtögeti 8-10 emberrel dolgozik és állítólag annak ellenére,hogy Takács nincs a cégnél a mai napig megkapja a jussát a zsebre pénzekből a Böp-től….A hallgatásáért cserébe ki tudja…..
A lényeg megy minden tovább mint azelőtt,Rusznák csak hazudik és hazudik…..
Aztán megint jön egy nagy balhé és majd mindenki magyarázkodik milyen szigorú az ellenőrzés és,hogy nincs korrupció felszámolták azt bla,bla,bla…..Ez így megy már két éve és így is fog menni amíg a cégnél van Rusznák,Laczkó,Moldvai……Kintről meg Takács szervezget egy kicsit.
Mikor lesz ennek vajon vége ki tudja….
Ami az egészben felháborító Laczkó egykoron egy magas rangú rendőr volt jogi ismeretei magas szintűnek mondhatók….És eltűri a parkolási maffiát tud mindenről de számára za a legfontosabb,hogy a balhékat csillapítsa és volt egykori rendőr barátain keresztül maximálisan befolyásolja a rendőrségi eljárásokat a cég érdekében a számukra a legkedvezőbben alakuljanak azok…


Friss hír:A börtönben lévő parkolóőrök újabb két hónapig sitten maradnak ügyészi döntés alapján.

Nincsenek megjegyzések: