2010. január 8., péntek

NAGY VESZÉLYBEN A VIII.KERÜLET!!!!!!POLGÁRMESTERÉHEZ SZÓLUNK!!!

Tisztelt polgármeset úr őnt egy igaz bátor embernek tartjuk.
Ahogy a választásokon helytállt,és ahogy a kerületét vezeti.



Tisztelt Dr.Kocsis Máté polgármester úr.


Korábban Weblapunk is beszámolt a kerületben a polgármesterré választásának győzelméről.

http://bopkft.blogspot.com/2009/12/botranyok-valasztas-elott.html
http://bopkft.blogspot.com/2009/12/valasztas-utan.html


Még egyszer gratulálnánk önnek ezúton is és szeretnénk felhívni a figyelmét egy nagy veszélyre ami a kerületét fenyegeti.
Bátor tett volt az önök részéről,hogy kiváltak a Centrum parkolási társaságból és saját önkormányzati tulajdonba vették a fizető parkolás üzemeltetését.
A fizető parkolásukat és a kerület jó hírére nagy veszély leselkedik.
Nézze végig a fent található videó gyűjteményt ami a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. történetét öleli fel nagyvonalakban az elmúlt másfél évben.
Hasonló sors várhat a VIII.kerületi parkolási társaságra és a VIII.kerületre is mert a videó felvételeken emlegetett T.úr aki a korrupciós pénzeket gyűjti össze és a korrupciós parkolóőri csapatot irányította 2010.Január.1-étől nem dolgozik a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél hanem felvették az önök kerülete által üzemeletetett parkolási céghez területi ellenőrök vezetőjének.
Ő nem más mint Takács Sándor….
Vagyonosodási vizsgálatot folytat ellen az APEH és a BRFK gazdaságvédelmi osztály által indított vesztegetési ügy miatti nyomozásban is kulcsszerepet tölt be.
Ezért figyelmeztetnénk önt ez az ember nagy veszélyt jelent a kerületére nézve polgármester úr.

Akkora balhé és botrány várható amihez képest a Csécsei ügy csak egy kis miska volt.
Ha el akarja kerülni a Tv társaságok és az újságírók hadát a rendőrségi vizsgálatokat a Tv kamerák előtti letartóztatásokat a házkutatásokat,és nem elsősorban a kerületének a lejáratását egy parkolási korrupciós balhéval akkor mihamarabb járjon el ez ügyben…..

Ne hagyja polgármester úr,hogy csendben a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nél működő parkolási maffia áttelepüljön az önök kerületébe,hogy ott tiszta lappal újra rendezze sorait és a kerület tisztességes polgárait megkárosítsa az általuk folytatott parkolási korrupcióval.

Nincsenek megjegyzések: