2010. január 9., szombat

FELHÍVÁS A VIII.KERÜLETHEZ....

Felhívás a VIII.Kerülethez!!!!!


Ezúton kívánunk felhívást intézni és figyelmeztetni a VIII.kerületet a rájuk leselkedő oriási veszélyre.
Polgármester úr,polgármester helyettesek,önkormányzati képviselők,önkormányzati dolgozók és a VIII.kerület polgáraihoz szólunk.
A médiák által is példa értékűnek nevezett önálló parkoló társaságuk most nagy veszélyben van egy másik „hírhedt” parkoló társaságtól érkező egykori kétes múltú az ottani belső ellenőrzésért felelős dolgozóktól. Konkrétan a Böp KFT.(Budapest Önkormányzati Parkolási Kft) egykori ellenőrzési csoportjának a dolgozói érkezéséről van szó. A Böp Kft az a parkoló társaság ahol az évek óta ott működő parkolási korrupció és parkoló maffia miatt hangos a sajtó. Még a cég ügyvezető igazgatója Rusznák Imre is őszintén elismerte a Budapesti közgyűlés előtt tavaly tavasszal,hogy ő és a rendőrség is tehetetlen a parkolási korrupcióval szemben ami az általa igazgatott cégnél van.

Íme:


Fogjanak össze ne hagyják,hogy a maguk kerületében is kialakuljon a hírhedt Böp Kft ellenőrzési csoportjának dolgozói által kiépített parkolási korrupciós hálózat.
Sajnos már az önök parkolási cégénel dolgozik vezető beosztásban az egyik hírhedt Böp kft-s egykori ellenőrzési csoport vezető és szintén ellenőrzési vezetői feladatokat lát el önöknél is a neve:Takács Sándor………

Nincsenek megjegyzések: