2010. május 17., hétfő

Kártérítési pert indít-e Takács ellen a Böp Kft.



Takács Sándor,Prohászka ügyében tett munkaügyi bírósági tanúvallomásából egyértelműen kiderül,hogy a cégnél tudtak arról az eseményről már 8 hónappal korábban amiért Prohászkát 2008.03.12-én kirúgták.
Takács Sándor elismeri,hogy ő tudott a dologról sőt a problémát megbeszélte az üzemeltetési csoport vezetőjével,és mivel a probléma nem volt különösebben nagy esemény a cég életében mást nem csináltak.
Amikor 2008.03 hóban eldőlt,hogy Prohászkát kiakarják rúgni a cégtől akkor ezt az eseményt hirtelen Laczkó felfedezte!!!!!!!!
Igen ám csak ez munkajogilag nem így működik!!!!!!
Ha egy cégnél egy eseményt észlelnek akkor ha abban az eseményben a cégnél 15 napon belül munkajogilag nem járnak el akkor később azt már nem tehetik…Ez történt most is.
Bement Prohászka tárgyalására az 6 tanú mindenki mondott mindent,de mindenki egyet értett abban,hogy az adott eseményről már Prohászka kirúgása előtt 8 hónappal mindenki tudott de a vezetőjük nem járt el akkor. Aki akkor nem volt más mint Takács Sándor…
Tehát gyakorlatilag a Prohászka elleni munkaügyi pert így simán elveszti a cég Takács Sándor miatt egy személyben.
Kérdés ha vége lesz a mások foknak is valaha és a kártérítési összeg a jelenlegi 7 millióról felmegy mondjuk 11 millióra akkor azt majd a Böp Kft szó nélkül kifizeti és ennyi?
Köszönetet is mondanak majd Takács Sándornak érte vagy kártérítési pert indítanak ellen foglalkozás körét megsértve súlyos anyagi kár okozásáért a cégnek.
Ami külön adalék az ügyhöz,hogy az adott eseményt nem is Prohászka követte el ellene az eljárást az ügyészség megszüntette.

Nincsenek megjegyzések: