2010. június 10., csütörtök

Az ügyészség nyomoz a Wieszt-ügyben.

Hivatalos személyek által elkövetett bűncselekményről van szó.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomoz tovább a Wieszt-ügyben - tudta meg a Magyar Nemzet rendőrségi forrásból. A lap értesüléseit Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője egyelőre nem tudta megerősíteni, mint mondta: a BRFK-tól még nem érkeztek meg hivatalos papírok.

Az ügyben ismeretlen tettes ellen, vesztegetés megalapozott gyanújával indult eljárás. A lap úgy tudja, azért történt ez a lépés, mert az eddigi adatok alapján több mint valószínű, hogy hivatalos személyek által elkövetett bűncselekményről van szó. Ez akár azt is jelentheti, hogy hamarosan meggyanúsíthatják a Wieszt Jánost, aki képviselő a XI. kerületben és a Fővárosi Közgyűlésben is.

Az MSZP-s Wieszt Jánosról még hetekkel ezelőtt azt állította a kerületi Fidesz egy videó alapján, hogy kétmillió kétszázezer forint csúszópénzt fogadott el. A képviselő később azt mondta politikai támadás érte. A felvétel szerinte technikailag és tartalmilag is manipulatív, a Fidesz pedig félremagyarázza a történeteket. Politikus egyébként nem mondott le mandátumáról, független képviselőként dolgozik tovább a közgyűlésben. Forrás: Független Hírügynökség

http://www.rtlhirek.hu/cikk/323067

Nincsenek megjegyzések: