2010. június 18., péntek

Szanyi Tibor kifakadt....

Szanyi Tibor kifakadt.

Budapesten gyakorlatilag változatlanul folyik a hatalmi osztozkodás, miközben a pozícióik átmentésén fáradoznak a szocialisták – fakadt ki Szanyi Tibor MSZP-s képviselő a pártja internetes honlapján megjelent nyílt levelében. Szanyi lényegében útnak eresztené az MSZP teljes vezérkarát, és totális támadást intéz Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő ellen.

Az alábbiakban szó szerinti idézeteket közlünk Szanyi Tibornak az MSZP vezetése ellen éles kirohanásokat tartalmazó leveléből. „Valószínűleg tudjátok, még ha nehéz is feldolgozni, hogy csúfosan megvert minket a nép. Kiebrudaltak minket nemcsak a kormányzás közeléből, hanem még egyharmadnyi ellenzékiséget sem adtak nekünk. Ami eddig sem nagyon ment, annak most vége! (…) 1998-ban Horn Gyula visszavonult, s jöttetek ti. Házon belül nem adódott senki, aki képes lett volna nemzetben gondolkodni, így jöhetett Medgyessy Péter. Ő volt az, aki komolyan vette a feladatát.

Mikor azonban már konszolidálódott a párton belüli helyzet, s beléptünk az EU-ba, akkor útilaput kapott a miniszterelnök, s behódoltatok Gyurcsány Ferencnek, aki írt, mondott, ígért és vizionált az égen-földön mindent, meg mindennek az ellenkezőjét. (…) 2006-ban viszont jött a kijózanodás. Elfogyott a pénz, s Őszödön megtapasztalhattuk, hogy a régi módon nincs tovább.”

„Ám ott nem igazságbeszéd volt, hanem egy durva monológ arról, hogy elk…k (…) 2006 októberében besárgult az önkormányzati térkép, egyedül a behemót Budapest állt meg a borotvaélen. Ekkor veszítettük el a legfontosabb közkapcsolati hálózatunkat, tehát megbuktunk a helyi politikák szintjén” – írja az MSZP-s politikus, akinek gondolatairól a keddi Magyar Nemzetben bővebben is olvashat.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=325890

Nincsenek megjegyzések: