2010. június 2., szerda

Wieszt újabb magyarázattal rukkolt elő.

Nem mond le tisztségeiről a korrupciógyanúba keveredett Wieszt János. A szocialista politikusnak egy hét után eszébe jutott, hogy az őt lebuktató rejtett kamerás felvételen valójában kölcsönt kapott a vállalkozótól. Wieszt János újabb magyarázatával az egyik kereskedelmi televízió esti műsorában állt elő.

Wieszt a videót manipulatívnak tartja, szerinte a bemutatott felvétel vágott anyag. A szocialista újbudai képviselő állítja: a kölcsönről egy okirat is készült, a stúdióban ennek bizonyítékaként egy kézzel írt dokumentumot tett az asztalra.

Emlékezetes: egy hete került nyilvánosságra az a felvétel, amelyen Wieszt János egy 2,2 millió forintot tartalmazó borítékot vesz át. A pénzt átadó vállalkozó állítja: az összeg kenőpénz volt a politikusnak, mert enélkül nem vehette volna meg az önkormányzat tulajdonában álló üzlethelyiséget.

A fideszes Kupper András életszerűtlennek tartja, hogy a szocialista politikusnak egy hét után jut eszébe a kölcsönügylet. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vesztegetés gyanújával egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

(hírTV)

Magyarázkodni a kommunisták azt tudnak….
Rusznák is mindent megmagyarázott,végig hazudott…..

Nincsenek megjegyzések: