2010. június 10., csütörtök

Miért engedi el Rusznák az ismerősei pótdíjait



Rusznák Imre Mszp-s párttársainak a pótdíjait sorban elengedteti.
Csak egy telefon Imrének és ő utasítást ad a barátja,párttársa pótdíjának az elengedésére.
Konkrétan a Turisztikai hivatalból több személy így úszta meg a büntetéseinek a végrehajtását.
Emellett olyan XII.kerületi és más Mszp-s politikusok is XIII.kerületi ingyenes lakossági parkolási engedélyt kapnak akik nem is laknak fizető övezetben,ez által az engedélyre nem is lennének jogosultak.
Tehát egy család a XIII.kerületben csak egy autóra kap ingyenes lakossági várakozási engedélyt,addig Rusznák a kerület és a fizető övezeten kívül élő barátainak,Mszp párttársainak osztogatja az ingyenes engedélyeket.
Illetve a XIII.kerületben két féle övezet matrica van forgalomban attól függően ki hol lakik kapja ezt meg. Ez azért van,hogy egy Újpest rakparton lakó ne parkoljon ingyen a Röppentyű utcában.
Ennek ellenére sűrűn látható olyan,hogy egy autón rajta van mindkét XIII.kerületi övezetre érvényes ingyenes lakossági várakozási engedély.
Ez úgy fordulhat elő,hogy Mszp-s komálós és elintézik neki azt,hogy mindkét ingyenes várakozási matricát megkapja,holott csak az egyikre lenne jogosult.
Csak legyél Mszp-s komálós és ingyen parkolhatsz ha még is pótdíjat kapsz akkor szólj Rusznáknak és ő elengedi azt neked.

Nincsenek megjegyzések: