2010. június 18., péntek

Miért ilyen primitív Rusznák????



Nos teljesen egyszerű a képlet.
Rusznák Imre egyszerű proli családból származik a 50-es évekbe ez volt az idilli nem kellett tudni késsel villával enni csak megrögzött kommunistának lenni.
A kicsi Imre elvégzett egy pincér iskolát és ennyi.
Elkezdett besúgó lenni jelentgette a kollégáit jelentéseket írogatott a feletteseiről így kezdte a karrierjét. Közben az általános dolgokra persze senki nem tanította meg.
Párt alapon a csúcsra jutott jó barátok segítségével és ennyi.
Az egyszerű pincér gyereknek úgy elszállt az agya,hogy felsőbb rendű lénynek érzi magát a többi embernél. Valahol pszihésen is bosszú élhet benne annak idején az elvtársai őt csicskáztatták,most ő csicskáztat mindenkit.
Viszont tartja a lefele taposok felfelé nyalok szocialista íratlan törvényt.
Kíváncsiak lennénk Tóthal,Bórszékivel stb a többi Mszp góréjával is olyan erőszakos és bunkón viselkedik-e mint a beosztottaival. Aligha ott behúzza fülét farkát és csak nyal amikor visszatér a kicsi birodalmába a Böp Kft-hez ott meg oroszlán lesz belőle és mindenkit letapos,lebasz…..
Egy egyszerű kissebségi érzéses bunkó pincér nem több Rusznák Imre aki azt élvezi,hogy hatalma van mások felett és ezzel maximálisan vissza él perverzen. Alapvető intelligenciájában vannak nagy hiányosságok….
Ami a legfőbb hibája,hogy mélységesen lenéz mindenkit……
De nyugalom ez lesz veszte neki hamarosan.
Nincs már sok Rusznáknak hátra csak ő kis hal a Fidesz halál listáján,de előbb-utóbb rá is sor fog kerülne,persze a pribékjeivel együtt.

Nincsenek megjegyzések: