2010. július 29., csütörtök

Áll a bál a csepeli szociknál....




Áll a bál a csepeli szociknál
Nem engedték szóhoz jutni Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestert pártja keddi jelöltállító közgyűlésén. Horváth ezek után az „engem itt többet nem láttok” szavakkal búcsúzott. A Csepel.info információi szerint az alpolgármester távozása után Szenteczky János pártelnök-polgármesterjelölt jelezte: el fognak menni a szerda délután alakuló „Új Pólus” nevű új balliberális mozgalom (a Népszava információi szerint pártkezdeményezés) alakuló ülésére.

Mióta Horváth Gyula alpolgármester meghirdette az „Új Pólus” mozgalmat, Csepelen mindenki erről beszél az MSZP-ben. Egy kongresszuson osztogattak olyan pólókat, amire a „nem kell beszarni, elvtársak” szöveg volt írva. Na, itt azért páran maguk alá piszkítottak, amikor meghallották a Horváth kezdeményezését – állítja a Csepel.info MSZP-s forrása.

– Úgy tudom, az elmúlt napokban mindenki azt találgatta, hogy ez az „Új Pólus” megelégszik-e azzal, hogy valamilyen mozgalomként megalakul és bele-beleszúr az MSZP-be, vagy ennél is tovább lépnek és pártként fognak jelölteket állítani a választásokon. Esetleg éppen Csepelen. Annyi biztos, hogy ekkora felhajtást és konfliktust nem érdemes felvállalni, ha nincsenek igazi célok – hangsúlyozta a Csepel.info informátora.

Bármi is történik, a meghívóban még csak mozgalomként jellemzett kezdeményezés a Népszava beszámolója szerint valójában egy új balliberális párt lesz, Csepel MSZP-s alpolgármestere mellett olyan nevekkel, mint Bőhm András, Lakos Imre vagy éppen Geberle Erzsébet volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=332587


De miért érdekes ez a hír nekünk???????
Nos Horváth Gyula a Böp Kft felügyelő bizottságának MSZP-s elnöke!!!!!!!
Rusznák Imre jó barátja régi jó elvtársa……
Egy ilyen ember a Böp Kft felügyelő bizotságának az elnöke.




Botrányt terveznek az új balliberális párt alakulásán?
“Engem itt többet nem láttok” – búcsúzott az alpolgármester

Horváth Gyula alpolgármester (balra) Tóth Mihály polgármesterrel
Nem engedték szóhoz jutni Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestert pártja keddi jelöltállító közgyűlésén. Horváth ezek után az “engem itt többet nem láttok” szavakkal búcsúzott.
Lapunk információi szerint az alpolgármester távozása után Szenteczky János pártelnök-polgármester-jelölt jelezte: el fognak menni a szerda délután alakuló “Új Pólus” nevű új balliberális mozgalom (a Népszava információi szerint pártkezdeményezés) alakuló ülésére – értesült a Csepel.info.
- Mióta Horváth Gyula alpolgármester meghirdette az “Új Pólus” mozgalmat, Csepelen mindenki erről beszél az MSZP-ben. Egy kongresszuson osztogattak olyan pólókat, amire a “nem kell beszarni elvtársak” szöveg volt írva. Na, itt azért páran maguk alá piszkítottak, amikor meghallották a Horváth kezdeményezését – állítja a Csepel.info MSZP-s forrása.
- Úgy tudom, az elmúlt napokban mindenki azt találgatta, hogy ez az “Új Pólus” megelégszik-e azzal, hogy valamilyen mozgalomként megalakul és bele-beleszúr az MSZP-be vagy ennél is tovább lépnek és pártként fognak jelölteket állítani a választásokon. Esetleg éppen Csepelen. Annyi biztos, hogy ekkora felhajtást és konfliktust nem érdemes felvállalni, ha nincsenek igazi célok – hangsúlyozta lapunk informátora.
Bármi is történik, a meghívóban még csak mozgalomként jellemzett kezdeményezés Népszava beszámolója szerint valójában egy új balliberális párt lesz, Csepel MSZP-s alpolgármestere mellett olyan nevekkel, mint Bőhm András, Lakos Imre vagy éppen Geberle Erzsébet volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő. A Csepel.info egyelőre meg nem erősített információi szerint a kezdeményezéshez kapcsolódott még legalább egy fővárosi MSZP-s polgármester és Gy. Németh Erzsébet, az MSZP korábbi főpolgármester-jelöltje is.
A csepeli MSZP-lista és a hiányzók
Az párt közleménye szerint az MSZP csepeli képviselőjelöltjei a következők: Balogh Ilona, Elekes Mária, Glavanov Miklós, Borka Szász Tamás, Kállai Miklós, Király Zoltán, Koncz Attila, Ujcz Tibor, Horváth László, Dobák István, Martin Krisztián, Gergely István, Takács Krisztián, és Nagy Szilveszter.
A lista alapján a párt 2010-es önkormányzati képviselőjelöltjei közül hiányzik a körzetét talán legjobban megdolgozó Bátky Endre vagy az eddig mindig nagy többséggel megválasztott Podolák Sándor, Polyákné Hajas Ilona és Kiss B Mihály. Bár információnk szerint mindenki más-más okból hagyta ott a frakciót vagy veszett össze Szenteczky János pártelnökkel, közülük többek miatt is fájhat most a pártvezetés feje. Nem indul újra – de valószínűleg egy párt sem vállalná már fel – a tavaszi választáson még “kampányarc“-ként szereplő Gulyás Gábor és a Takács József meggyilkolása óta előzetes letartóztatásban ülő Deme Gábor.
Csepel.info

http://csepel.info/?p=10184#more-10184



A intejú 2008.07-hóban készült és milyen aktuális most is....De akkor azóta miért nem tettek semmi

Nincsenek megjegyzések: