2010. július 8., csütörtök

Miért aszisztál még mindig Laczkó a Parkolási maffiának!!!

Több mint két és fél éve asszisztál a parkolási maffiának Laczkó János nyugdíjas egykori gazdaságvédelmi nyomozó volt rendőr ha jól tudjuk alezredesi rangból ment nyugdíjba.
Laczkó szinte a céghez való kerülésekor tisztában volt azzal mi folyik a cégnél.
A Takács féle korrupciós hálózatot is jól ismerte,többen ezt jelentették is neki de nem foglalkozott vele. Sőt a Duka munkaügyi tárgyalásán el is ismerte,hogy ketten jelentették neki Takács mit művel de ő nem foglalkozott vele,se jegyzőkönyvet nem vett fel és semmit nem tett…Csak annyit,hogy akik jelentették neki az ügyet rövid úton kirúgták a cégtől.
Itt a Fidesz Rusznák egy MSZP kifizetőhelyet üzemeltet a Böp Kft-nél….Meddig tarhat ez még a Fidesz úgyis felszámolja ezt majd…
És akkor mi lesz???? Ha előveszik az ügyeket….
Laczkó egykori magas rangú rendőrként nem mondhatja azt,hogy ő nem tudta ezeket a dolgokat. Hisz a múltjából rendelkezi jogi ismeretekkel és pontosan tisztában van ezeknek a cselekményeknek a súlyával amik a cégnél folytak,és még mindig folynak.
Annyi változott,hogy most már nem Takács irányítja a pakolási maffiát hanem Moldvai és az András együttesen.
Takács szépen felépítette ezt a hálózatot és amikor forró kezdett lenni a talaj számára odébb állt egy másik parkolási céghez,hogy ott új hálózatot építsen ki magának Borisz segítségével ami végül is nem jött össze neki. A VIII.keületben nem olyan vén fasszopó hazaáruló,tolvaj kommunista polgármester van mint a XIII.keületben Dr.Tóth József személyében és ezért repült onnan Takács.
Bár azt mindenki tudja Takács oda Laczkó egykori régi rendőr haverján keresztül került oda,akit azóta információink szerint már szintén kirúgtak onnan. Ott tényleg tettek a korrupció ellen….

Visszatérve a fő témánkra a Böp Kft-nél a parkolási maffia szépen üzemel tovább sok minden nem változott csak a parkoló ellenőrök személyében más nem nagyon…..
Laczkó azóta is fedezi a maffiát „becsülettel”…
Bár volt rendőrként tisztában van jogilag is,hogy mit csinál,mit tesz de ez őt nem érdekli….
Csak fedezi eltűri,talán még pénz is kap egy jól szervezett bűnszervezettől…..

Gyalázatos,hogy egy 25-30 éve a bűn elleni harcra felesküdött,magas pozícióból nyugdíjba ment egykori rendőrnek,hogy van lelke,gyomra,jelleme részt venni egy ilyen bűncselekmény sorozatban.


És a parkolási maffia csak dolgozik tovább,most is tovább és tovább………

Nincsenek megjegyzések: