2010. július 8., csütörtök

Mindenki legyen tisztába vele...


Amikor tavaly Cuccosékat letartóztatták onnantól kezdve senkinek sem maradhatott kétsége afelől,hogy a tűzzel játszik aki zsebre dolgozik és üzletekbe ki-be járkál a zsebre pénzekért.
Aki Cuccosék letartóztatása után jött a céghez,vagy a régiek közül itt maradt annak tisztában kellett lennie azzal,hogy őt is bármikor letartóztathatják ha zsebre dolgozik.
De ennek a kockázatnak a tudatában is maradtak egy páran a régiek közül a cégnél és rengeteg új is jött hozzájuk.
Bár,ahogy Dynamó megírja az újak rettenetesen pénz éhesek és amikor a régiek figyelmeztetik őket,hogy ,mi történt Cuccosékkal tavaly azon már csak röhögnek,hogy rég volt stb…..
Úgyhogy ha bárki valaha valaki is elkapna zsebre dolgozáson a Böp Kft ellenőrei közül az nem mondhatja,hogy ö nem tudta……
Itt mindenki tisztában van pontosan a lebukás kockázatával és veszélyéve és azzal is ezután mi történek vele. De ennek ellenére mégis vállalja a kockázatot és az esetleges lebukás veszélyét.
Viszont innentől kezdve csak magát teheti felellőssé valaki ha lebukik,ö tudta mit vállal és az nem volt kötelező.
Valószínűleg itt már nem az van mint tavaly volt,hogy Cuccost és Sancit zsarolta,kényszerítette már a lebukásuk előtt a minél több korrupciós pénz begyűjtésére Takács és Moldvai…..
Bár kitudja András és a Román is nagyon pénz éhes információin szerint.
Mindenki magára vessen ezután ha lebukna véletlenül.

Nincsenek megjegyzések: