2010. július 21., szerda

DR.TÓTH JÓZSEF VÁLASZA AZ INTERPELLÁCIÓRA.



Tóth József határozottan fellép a korrupciót kiteregetők ellen……

Nem a korrupció ellen!!!!!!!
Csak a korrupciót leleplezők ellen!!!!!!!

Nagy ugyanaz a két dolog!!!!!!!!!


Érdekes Dr.Tóth József válasza Spaller úr interpellálására.
Amit egyből kiemelnénk a 2009-es letartóztatások nem Tóth és Rusznák feljelentése alapján történtek. 2009-ben ők a akkori videó felvételek alapján nem is tettek feljelentést.
Tóth itt óriásit hazudott……
A tavalyi letartóztatások Hagyó Miklós feljelentése alapján történtek ezt maga Hagyó is elismeri egy TV interjúban.
Vicces,hogy az azóta lecsukott Hagyónak 2009.augusztusában több becsülete volt két Nokiás doboz átadása között mint Tóth Józsefnek.
A Böp Kft ügyet 2009.augusztusában Hagyó annyira gázosnak érezte,hogy azonnal feljelentette őket,ahogy tudomást szerzett az ott folyó eseményekről.
Ennek következménye volt a négy letartóztatás….
Ezek szerint az azóta börtönben lévő Hagyónak több becsülete van mint Dr.Tóth Józsefnek parkolási korrupciós ügyben.

A második pont amit kiemelnénk a mostani tíz felvétel készítői milyen alapon nevezi,súlyos munkaköri leírás megszegőinek………????
Tóth Józsefnek tudomása van róla,hogy ők mind ketten munkaügyi pert nyertek azóta első fokon a cég ellen. Tehát egy bíróság mondta ki,hogy őket jogtalanul küldték el a Böp Kft-től ennek tudatában Tóth mégis úgy beszél róluk mintha a bírósági ítéletek nem lennének…..
Enyhén becsület sértő Tóthnak ez a kijelentése.

A harmadik pont 28 parkolási ellenőrt bocsátottak el Tóth állítása szerint a Böp Kft-től…2008-as balhé óta…..Tehát akkor kimondhatjuk 2008-as balhé kezdete óta szinte az egész parkolóőri állomány pár régi kivételével kicserélődőt,teljesen új parkolóőrök dolgoznak a Böp Kft-nél….Ennek ellenére ugyan olyan vagy még súlyosabb korrupciós ügyekbe keverednek mint az elődjeik…
Vajon ennek mi az oka Tóth úr?????
Egyszerű a Böp Kft a 2008-as korrupciós botrány kirobbanása óta egyetlen egy vezetőjét sem bocsátották el Egyedül egy fő Takács Sándor ellenőrzési vezető helyettes hagyta ott a Böp Kft de ön szántából mert a VIII.kerületi parkoló cégnél „állítólag jobb állás ajánlatot kapott”.
Tehát a 2008-as balhé kezdete óta a cég vezetése változatlan. Tehát ha az őrök azóta úlyak akkor a cégnél a korrupciót a vezetés konzelválja…..
2008.óta ugyan az a cég ellenőrzési csoport vezetője nevezetesen Laczkó János akinek a fő feladata a korrupció elleni harc első vonalban…..Őt már mint pl:ellenőrzési vezetőt nem terheli közvetlenül ezért a legnagyobb felellőség….Minden évben komoly korrupciós balhé….Akkor vajon miért van még a helyén,az a személy akinek semmi más faladata nincs a munkaköre megnevezése szerint sem mint az ellenőrzés vezetése….!!!!!!


Illetve nyugodtan nevezze Spaller úrat lúzernek….
Érdekes ő is a parlamentben van ezek szerint még sem olyan lúzer.
Magán és Szanyi kapitányon kívül az összes egyéni listán indult és elbukott MSZP képviselő a 2010-es országgyűlési választásokon ezek szerint akkor az ön eszmefuttatása szerint Lúzer .

Az MSZP egy 48 %-os pártból,19 %-os párttá olvadt össze,a kétharmados Fidesz többség mellett. Gyakorlatilag az MSZP-nek be sem kellene járnia a parlamentbe mer úgy is az lesz a Fidesz kétharmados többsége miatt amit a kormány akar….

Az MSZP a maga pártja Orbán Viktor túl hatalmával riogat,azzal a túl hatalmával amit maguknak köszönhet….
Ennek a választást az MSZP ilyen csúnyán az ilyen ügyek és a Maga és a Rusznák féle Mumia Kommunisták miatt vesztette el.

Mindenkit tudja maga miért védi foggal-körömmel Rusznák Imre párttársát….
Mert a XIII.kerületi MSZP-nek a Böp Kft olyan mint a Fővárosi Mszp-nek a BKV-volt.
A Böp Kft. a XIII.kerületi MSZP kifizetőhelye,talicskatárolója…

Nem csodálkoznánk ha hamarosan ön vagy Rusznák csatlakozna a börtön szocialisták népes táborához Pl:Wiesz,Hunvald,hagyó,Zuschlagh és sokan másokhoz…..
A börtönben amúgy abszolút szocialista többség van…..
Fordítottan arányosan a 2010-es országgyűlési képviselő választással….
Ahogy csökkent az MSZP parlamenti aránya úgy nőtt a börtön szocialisták aránya.

Fogja már fel Tóth út nem 1974-ben az Elzett gyárban van ahol a hármas csoportfőnökség tartó tisztkén maga élet halál ura volt.

Ami a legszebb ebben az egész ügyben az az,hogy a balhék tulajdonképpen Rusznák Imre
Bunkó,embereket álla számba vevő viselkedése miatt van és nem azért mert Rusznák MSZP-s..

Amit biztosan állíthatunk ha a mai napig Egerfai József maradt volna a Böp Kft igazgatója akkor ez a balhé nem is lett volna. Pedig ő is MSZP-s de ő egy intelligens több diplomás úriember volt aki normálisan emberien rendezte volna ezeket az ügyeket.
Nem úgy mint az utána jövő botcsinálta igazgató bunkó ex-pincér Rusznák Imre tette azokat….

Amit még említésre méltó Tóth út két percéből a fellelőség hárítása ne csak vele azonosítsák a Böp Kft korrupció ügyét mert a IX.kerület és a Főváros is tulajdonos a Böp Kft-ben tehát ők is részesek ezek szerint a korrupciós cselekményekbe….Aminek az oroszlán része a XIII.kerületben zajlik…

Humor számba megy amikor Tóth úr azt mondja „sajnos 1000 ügy van ilyen miért pont ez került a parlament elé” nos azt hozzá tehetné,hogy ezer ilyen MSZP-s ügy van hála az elmúlt 8 év MSZP kormányzásának….Tóth úr ne akarja a belügyi államtitkárnak megmondani milyen ügyeket engedhetnek a parlament elé. Fogja már fel Tóth úr már nem az MSZP van hatalmon ahol ezt az egész ügyet egy telefonhívással eltudta volna ezt tusoltani.


Amúgy gratulálni szeretnénk a fiának a szép 50 milliós házához a XIII.kerületben….
Biztos takarékos volt Peti fia és a havi 200 ezres önkormányzati képviselői béréből kuporgatta össze a háza árát….!!!!!!!



VÉGEZETÜL TÓTH ÚR ….

HA MAGA TÉNYLEG KI AKARNA ÁLLNI KORRUPCIÓ ELLEN HATÁROZTTAN, NEM CSAK AZOK ELLEN AKIK FELFEDIK EZT….
AKKOR EGY DOLGOT KELLENE TENNI-E ÉS VARÁZS ÜTÉSRE MEGSZÜNNE A KORRUPCUÓ JAVA….


RÚGJA KI RUSZNÁK IMRÉT A BÖP KFT.TŐL….


DE EZ NEM TESZI MERT Ő RUSZNÁK TALICSKÁZZA KI MAGÁNAK IS A BÖP KFT-TŐL ELSIKKASZTOTT MSZP-S PÁRT PÉNZEKET…..


Ne akard Hagyó babérjait elvenni Tóth:

Nincsenek megjegyzések: