2010. július 29., csütörtök

LOPJ ZSAROLJ NYUGODTAN ROMÁN,HISZ NÉLKÜLED MŰKÖDÉSKÉPTELEN A CÉG!!!



Molvaiék módszere.


Részlet a Papa interjúból:

„– Úgy látjuk, hogy teljesen csak akkor lehetne kiirtani a korrupció csíráját is a parkolási cég berkeiből, ha az egész parkolóőri és -főellenőri gárdát lecserélnék. Hiába cserélődött le az elmúlt időszakban a dolgozók fele, minden új felvételist kiokosítanak az „öregek", és tovább folyik minden a régi mederben – magyarázta a magánnyomozó, hozzátéve: arra nincs lehetőség a jelen körülmények között, hogy az említett drasztikus lépést megtegye a cég vezetése.”

Tehát ezek szerint tovább mehet minden,mert a cég vezetése nem tud mit tenni????
Laczkó,Moldvai,András nyugodtan üzemeltetheti tovább a kis hálózatukat nem esik bántódásuk,holott már Rusznák mindenről tud…
Bár Rusznák azzal dicsekszik ö már 30 parkolóőrt kirúgott eddig,talán akkor most nem az őröket hanem a vezetőket kellene elkezdeni kirúgni….
Moldvait,Laczkót,Andrást szép sorban ki lehetne rúgni ebben mi a nagy probléma,ahogy ők is valakinek a helyére kerültek úgy az ö helyükre is kerülhet más….
Senki sem pótolhatatlan…
Takács Sándor januári távozásával is csak annyi változott,hogy átadta a staféta botot Andrásnak és Moldvainak. Mint korábban megírtuk annak ellenére,hogy Takács már nem dolgozott a Böp Kft-nél onnan még kapta a korrupcióból befolyó pénz ráeső részét folyamatosan.
Rusznák úr arra hivatkozott a 2007.decemberi munkamegbeszélésén hogy:
„vannak olyan kapcsolataim ha akarom egy nap alatt lecserélek itt akár 30 embert is”
Na akkor most ezeket a kapcsolatait igénybe lehet venni.

Nem csak a talpas őröket kell kirugdosni a királyokhoz is hozzá kellene Rusznáknak nyúlnia…
A parkoló maffia legalsóbb láncszemei vannak csak piszkálva,a fejesek az igazi bűnösök nem.
Tulajdonképpen manapság egy parkolóőr ha nem száll be ebbe a hálózatba akkor nem is maradhat a cégnél.
Először szépen rávezetve szólnak,utána zsarolna,ha ez sem vezet eredményre akkor valami vélt ürüggyel kirúgják a maffiába beszállni nem akaró új parkolóőröket.
Persze aztán van olyan parkolóőr is akit a már beszervezett haverja hozta ide és ő a kezdettől fogva tudja mi a dörgés,és nem kell őt zsarolni,fizet Moldvaiéknak zsebre,önként és dalolva.

Nincsenek megjegyzések: