2010. július 18., vasárnap

DYNAMÓ.


„Hello!

A cégnél az alábbi dolgok történtek….
Az első kétszemélyes videón látható két őrből a fiatalabbat elküldték a cégtől bár ő három hónapja volt itt szóltak neki menjen el és ő közös megegyezéssel el is ment a cégtől….
Tehát szó sincs kirúgásról,ahogy az a médiákban megjelent…..
Az idősebb ellenőrrel meg jegyzőkönyvet íratott Laczkó az esetről és szabadságra küldték vele ennyi történt.
A harmadik srác aki zsebre téve a pénzt jön ki az opelesektől vele nem történt semmi,talán írt ő is egy jegyzőkönyvet,de tovább dolgozhat vele különösebben nem történt semmi.
Laczkó júniusra visszamenőleg elővette a beosztásokat és kiszűrték ki lehet az a nyolc ember még aki esetleg szerepelhet a videókon akik bemennek az opelszervízbe.
Velük most gyorsan jegyzőkönyveket íratnak,hogy miért mentek be az opelesekhez….
A indok egyszerű vízért mentek be ez a válasz a jegyzőkönyvek végén.
Rusznák nem jelent fel senki és nem is fog,ő majd házon belül megoldja ezt az újabb ügyet.
Legalábbis Laczkó ezt mondta nekünk.
Az opeleseket azóta sem bántják elmegy arra egy őr int nekik ők vesznek egy 100 forintos jegyet és kívülre az ablaktörlők alá kiteszi és ennyi…..
Nagy pezsgés a bukás után nem lett……
Ennyi….”




Kedves Dynamó!

Most válaszolunk a hozzászólásodra.
Mint a szombati Blikk is megírta nem csak annyi videó felvétel készült az ott dolgozó őrökről amennyit a médiában ti láttatok.
Írhat jegyzőkönyvet bármilyen indokkal ment be az opelba,de mellette az iskolába két perccel később miért ment be,illetve szembe a Flamingó kocsmába 5 perccel később miért ment be????
És ha egy parkolóőr egész nap három alaklommal ellenőrzi az opel szerviz környékét és egyszer sem pótdíjazza illetve ellenőrzi a nap folyamán az opelesek autóit,arra majd milyen jegyzőkönyvet írnak???? Még a telefonján sem kéri le a jegy nélkül itt álló autókat!!!!!
Némelyik videó sorozaton jól látható az őr egész napi munkája…
11.12-kor jó mellényben az első körében,az opeleseket szemmel láthatóan kihagyja oda sem megy az autóikhoz….
14.08-kor ismét mellényben jón az őr és ellenőrizget de az opeleseket ismét kihagyja szemmel láthatóan még az autói közelébe sem megy….
15.58-kor ismét megjelenik az őr immáron mellény nélkül a területesen de ekkor már célirányosan megy be az opelhez és pár perc múlva pohár nélkül jön ki tőlük….
Na arra milyen jegyzőkönyvet ír majd egy itt lebukott őr,hogy egész munka napján még az opelesek autóinak közelébe sem ment!!!!!

Olyan ellenőrökről meg ne is beszéljünk akik körbe járják az iskolát,a kocsmát az opel szervizt egy körön belül mellényt az utcán le-fel véve mindenki szeme láttára!!!!
Illetve a kocsmába minden körükben jól láthatóan az ott parkoló autók után érdeklődve benyitnak!!!!

Na erre majd milyen jegyzőkönyvet írnak…….
Minden hová vízért ment be,mellényét az utcán levéve….
Illetve egy helyre bemegy az őr azt neki telefonon be kell a diszpécsernek jelenteni…
De ezeken a videókon egy olyan sem látható mielőtt az őr bemegy egy boltba telefonálna….
Talán engedélyt kérnie valamire.

Kamu Laczkó féle utólagosan megírt jegyzőkönyv szart ér arra nincs magyarázat,hogy egy parkolóőr miért hagy ki napi 20-30 autót egész nap a munkaterületén,úgy hogy háromszor is ellenőrizhetné őket…..

Ja és kedves Dynamó ki mondta,hogy csak az opel szervíznél készültek buktatós videók!!!!

Nincsenek megjegyzések: