2010. július 14., szerda

DYNAMÓ A LEBUKÁSOKRÓL!!!!




Hát bekövetkezett!!!!
Bár aki már régóta a cégnél van és ismeri az itteni viszonyokat az már valahol tudta és sejtette,hogy küszöbön áll a balhé.
Jó keményen csapott le ránk a balhé tíz ember megbukott az nem semmi.
Most mindenki reménykedik,hogy ő nincs benne a bukott tízben,többek között én is így vagyok ezzel.
Bár az opel szerviznél a XIII.ben kb:három hónapja nem voltam tehát ha igaz,hogy egy-két hetesek ezek a videók akkor nincs mitől félnem.
Reménykedem és remélek….
Hülye,fasz éhes újak ez a balhé is miattuk van.
Bár szerintem mélységében az egész mostani balhé Moldvai pénzéhsége miatt van.
Meg is mondom miért.
2010.elején amikor Takács elment a Böp-től lett volna esély a korrupciós hálózat jelentős felszámolására.
Takács kiépített egy nagyon jól működő,jól jövedelmező hálózatot és óriási pénzeket húzott be onnan az egész csapat. De amikor Cuccosék bebuktak nagy pofont kapott a hálózat de talpon maradt.
Takács ezután egy jobb állás,vagy félelmében,vagy új hálózat kiépítésének reményében elment a cégtől a VIII.kerületi parkoló céghez….
Január 1. után Moldvai a Takács helyére lépő Andrást meggyőzte ne számolják fel vegyék át a hálózatot mert az baromira jól jövedelmez nekik.
András pedig ex-Shell kutas rablóként belement és tovább üzemeltették a felszámolás helyett a működő Takács által kiépített hálózatot..
A régieket lassan újakra saját megbízható parkoló őreikre cserélték,akik nem susogtak kifelé és rendesen tejeltek nekik.
Laczkó feladata mi volt az,hogy fedezze az egész hálózatot a hatóságok felé a volt rendőrségi kapcsolatai keresztül.
Laczkó napra készen mindent tud ami a BRFK Gazdaságvédelmi Osztályán a korrupciós nyomozásban történik.
Állítólag Hruska Csaba a gazdaság védelmi osztály vezetője korábban Laczkó beosztottja volt a rendőrségen amikor még Laczkó magas rangú gazdaságvédelmi nyomozó volt.

Az,hogy az újak megbuktak szinte törvényszerű volt amilyen éhesen,veszély érzet nélkül dolgoztak. Csak nézzük meg az itt és a Blikken levő videókat szinte szét sem néznek mielőtt bementek az Opel szervizbe.
De ahogy a videókat elnézem ezek profi videók,nem olyan szedett-vedettek mint a Cuccosék féle videók voltak. Ezeket tuti TV-sek vagy profi kamerások,vagy operatőrök csinálták célirányosan,fényviszonyoknak megfelelően.

A mostani balhé fő okai Rusznák felébresztette az alvó Oroszlánt.
És a fő oka Moldvai és András mérhetetlen pénz éhsége….
Megelőzhették volna a balhét ha nem ilyen éhesek….

De azért kíváncsi lennék a videók készítői a két hét alatt,hány területi ellenőrt láttak amíg a helyszínen forgattak.?????


Moldvai valószínüleg nem a mostani lebukásoknak miatt örül így.

Nincsenek megjegyzések: