2010. július 20., kedd

A BÖP KFT hazug sajtóközleménye


A Böp Kft. egy sajtó közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban…..
Az első amire a figyelmet felhívnánk a videók alapján nem kettőhárom parkolóőr bukott meg nem kettő,ennek ellenére még is csak két bukott őrről írnak benne.
Vicces,hogy azt írják az egész balhé azért van mert Duka és a Prohászka kirúgásuk miatt bosszúlkodik a cégen….
Érthető nem azért van a balhé mert súlyos korrupció van a cégnél,hanem mert a Dukáék bosszúlkodnak….Vicce nem????
Illetve Dukáék ellen semmiféle eljárás nincs a cég feljelentése alapján,sőt ezzel szemben Dukáék indítottak munkaügyi pereket a céggel szemben amit már első fokon meg is nyertek. A munkaügyi bíróság kimondta,hogy jogellenesen szüntették meg Duka és Prohászka munkaviszonyát a Böp Kft-nél. Ezért a Böp Kft-t súlyok milliós összegű kártérítések kifizetésére ítélte a munkaügyi bíróság.
Ezzel szemben a közleményben annyi áll róluk:
„BÖP Kft olyan volt munkatársai, akiknek a munkaviszonyát munkakörének súlyos megszegése miatt voltunk kénytelenek megszüntetni, immáron 2 éve”

Rusznák te hülye fasz azt miért nem írtad ki a közleménybe:
A Dukának 4 millióval jössz az első fok után.
A Prohászkának meg 7 millióval jössz első fok után.

Tehát a „munkaviszonyát munkakörének súlyos megszegése miatt voltunk kénytelenek megszüntetni” már bíróság mondta ki,hogy hazug módon jogellenesen lett a munkakörük megszüntetve!!!!!

De nem baj csinálja csak a hülye fasz Rusznák.
Tanácsoljuk Dukáéknak indítsanak ez alapján a Böpös sajtóközlemény alapján becsületsértési büntető eljárást a Böp Kft ellen.
Mivel a Böp Kft-nek tudomása van az első fokon elvesztett munkaügyi pereik ítéletéről amiben a Böpöt elmarasztalják,ennek ellenére még is tudatosan hazug sajtó közleményt adnak közleményt adnak ki mocskolva benne a volt mukavállalóikat.

Nincsenek megjegyzések: