2010. július 29., csütörtök

Rtl hiradó

Újabb korrupt parkolóőrt filmeztek le.

Eddig 40 boltost és 5 volt parkolóőrt gyanúsítanak vesztegetéssel
RTL Híradó - Erdélyi Angelika

2010-07-28 17:49:00

Újabb korrupció gyanúba keveredett parkolóőrről juttattak el felvételeket az RTL Híradóhoz. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. két korábban elbocsátott dolgozója az elmúlt hetekben több parkolóőrt is kamerával követett a 13. kerületben, akik mind ugyanabba az autószervízbe mentek be, pár percet ott töltöttek, majd továbbálltak. A parkolási társaság két hete már elbocsátotta, illetve felmentette néhány dolgozóját, miután nyilvánosságra kerültek a felvételek. Most újabb parkolóőrt próbáltak leleplezni.

„Jól látható a felvételen, hogy a szervízhez tartozó gépkocsikra még rá se néz. Ellenőriznie kéne, amikor ideér a munkaterületre” – mondta Prohászka Attila, a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. volt alkalmazottja.

Június végén készültek a felvételek. Készítőjük, Prohászka Attila szerint gyanús a parkolóőr viselkedése.

,,Jól látható, hogy ez az őr bemegy az autószervízbe már mellény nélkül, kicsit elidőzik benn, és kijön. Dolgoztam a cégnél területi ellenőrként is, nagyon korrupciógyanús viselkedés, ami ezen a felvételen látható” – mondta Prohászka Attila.

Nem ez az első hasonló felvétel, ami nyilvánosságra kerül. A képsorokon az látszik, hogy az egyik, szervízből kilépő őr zsebre tesz valamit. A parkoló társaságnál szerdán nem akartak nyilatkozni, egy közleményt küldtek, amelyben egyebek mellett azt írják, hogy korábban már belső vizsgálatot rendeltek el a felvételek miatt, több parkolóőrt elküldtek, és feljelentést tettek a rendőrségen. A BRFK egyébként már tavaly óta nyomoz a társaság korábbi korrupt parkolóőrei miatt: eddig 40 boltost és 5 volt parkolóőrt gyanúsítanak vesztegetéssel


http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/329697

Miért éri meg a papát alkalmaznia Rusznáknak nagy pénzért?



Akár az 5-10 milliós nagyságrendet is elérheti Papa bére ennek az ügynek a kivizsgálásáért.
Rusznák Imrének miért volt ez az ügy ilyen fontos….?????
Persze azt senki sem hiszi el,hogy Rusznák saját zsebből fizetett ki milliókat papának ezért a nyomozásért…
De,hogy Papa miből kapta a pénzét a nyomozásért az nem Papa dolga ő csak elvégezte a rábízott feladatot KIVÁLLÓAN!!!!!

Gyakorlatilag megállapította amit a cég volt dolgozói évek óta mondanak,hogy szervezett rendszerben történik a pénzek begyűjtése az autósoktól és az megy tovább a vezetők zsebébe…

Tehát a parkolóőrök begyűjtik a napi pénzeiket,azokat a területi ellenőrök közül Moldavi József begyűjti tőlük,ezt követően részesül a pénzből András ellenőrzési csoportvezető helyettes és Laczkó János ellenőrzési csoport vezető is.
Rusznák vajon benne van? Valószínűleg mivel nem tett semmit a vezetői ellen.
Rusznák diktatúrával, vezeti a cégét akkor,hogy tűr el olyan vezetőket akik két év óta nem tudnak vagy akarnak rendet tenni az ellenőrzési csoportnál????
Talán megéri neki…….
Az kifogás,hogy azért nem küldheti el a korrupt vezetőit mert akkor működés képtelen lenne a cég????
Vagy inkább működés képtelen lenne a parkoló maffia!!!!!!

Papa hivatalosan is megerősítette a volt dolgozói állításait,most már Rusznák léphetne a vezetői ellen is!!!!!!!! Persze ha akar!!!!!!

Papa megbízása valószínűsíthetően azért kellett mert Rusznák érzi a végét és menteni akarja a bőrét a vezetői esetleges beáldozásán keresztül.

De ha most sem tesz semmit Rusznák akkor mit fog mondani pár hónap múlva….
Papa megmondta hivatalosan is mi a helyzet én mégsem tettem semmi,mert alkalmatlan vagyok a cég vezetésére!!!!!

Rusznáknak innentől kezdve nincs választása ha most nem lép a vezetői ellen akkor újra elköveti a Bűnpártolás,bűncselekmények elősegítése bűntettét amit 2007.december.4-ei beszédében is elkövetett és később azzal tetézi,hogy nem tett feljelentést a hiányzó 100 és 200 millió forint miatt ami parkolási korrupción folyik ki a cégből állítása szerint….

Rusznák még ott él szellemileg amikor 1979-ben csak telefonált egyet a pártba és minden balhé elvolt simítva….
Csak ma már ez nem így van…..


A BŰNŐÁRTOLÓ HANGFELVÉTEL:

LOPJ ZSAROLJ NYUGODTAN ROMÁN,HISZ NÉLKÜLED MŰKÖDÉSKÉPTELEN A CÉG!!!



Molvaiék módszere.


Részlet a Papa interjúból:

„– Úgy látjuk, hogy teljesen csak akkor lehetne kiirtani a korrupció csíráját is a parkolási cég berkeiből, ha az egész parkolóőri és -főellenőri gárdát lecserélnék. Hiába cserélődött le az elmúlt időszakban a dolgozók fele, minden új felvételist kiokosítanak az „öregek", és tovább folyik minden a régi mederben – magyarázta a magánnyomozó, hozzátéve: arra nincs lehetőség a jelen körülmények között, hogy az említett drasztikus lépést megtegye a cég vezetése.”

Tehát ezek szerint tovább mehet minden,mert a cég vezetése nem tud mit tenni????
Laczkó,Moldvai,András nyugodtan üzemeltetheti tovább a kis hálózatukat nem esik bántódásuk,holott már Rusznák mindenről tud…
Bár Rusznák azzal dicsekszik ö már 30 parkolóőrt kirúgott eddig,talán akkor most nem az őröket hanem a vezetőket kellene elkezdeni kirúgni….
Moldvait,Laczkót,Andrást szép sorban ki lehetne rúgni ebben mi a nagy probléma,ahogy ők is valakinek a helyére kerültek úgy az ö helyükre is kerülhet más….
Senki sem pótolhatatlan…
Takács Sándor januári távozásával is csak annyi változott,hogy átadta a staféta botot Andrásnak és Moldvainak. Mint korábban megírtuk annak ellenére,hogy Takács már nem dolgozott a Böp Kft-nél onnan még kapta a korrupcióból befolyó pénz ráeső részét folyamatosan.
Rusznák úr arra hivatkozott a 2007.decemberi munkamegbeszélésén hogy:
„vannak olyan kapcsolataim ha akarom egy nap alatt lecserélek itt akár 30 embert is”
Na akkor most ezeket a kapcsolatait igénybe lehet venni.

Nem csak a talpas őröket kell kirugdosni a királyokhoz is hozzá kellene Rusznáknak nyúlnia…
A parkoló maffia legalsóbb láncszemei vannak csak piszkálva,a fejesek az igazi bűnösök nem.
Tulajdonképpen manapság egy parkolóőr ha nem száll be ebbe a hálózatba akkor nem is maradhat a cégnél.
Először szépen rávezetve szólnak,utána zsarolna,ha ez sem vezet eredményre akkor valami vélt ürüggyel kirúgják a maffiába beszállni nem akaró új parkolóőröket.
Persze aztán van olyan parkolóőr is akit a már beszervezett haverja hozta ide és ő a kezdettől fogva tudja mi a dörgés,és nem kell őt zsarolni,fizet Moldvaiéknak zsebre,önként és dalolva.

A LACZKÓ FÉLE ÚJ MUNKAKÖRI LEÍRÁS:

2010.07.27-én Laczkó János ötletére gyorsan új munkaköri leírást írattak alá a parkolóőrökkel.
Aminek az a lényege nem mehetnek be sehová a munkaterületükön csak WC-re és azt is előtte azonnal be kell jelenteniük a diszpécsernek.
Se enni,se inni semmilyen indokkal nem mehetnek be a munkaterületükön sehová az őrök.
Illetve egy új fontos ami még az új munka szerződésbe bekerült,hogy a láthatósági mellényüket semmilyen körülmények között nem vehetik le az őrök….
Érdekes pont Laczkó és Román tanácsolat a tavaly Cuccos mellényben történő pénz gyűjtése után az őröknek,ha pénzért mennek valahová akkor a mellényt vegyék le.

Tehát Ezentúl Laczkó úr ha egy ellenőr bemegy a pénzért valahová akkor sem veheti le a mellényét?????



Ez a szabályos láthatósági mellényben pisiljetek őrök az utcán így biztos nem buktok le:





Az új munkaköri leírás szerint akkor Akela szabályosan járt el a videón mert nem vette le a mellényét.....Az más kérdés,hogy közben pénzt gyűjtött zsebre....De a mellény rajta volt...


Ő szabálytalanul járt el az új munkaköri leírása alapján mert levette a mellényét....

Áll a bál a csepeli szociknál....




Áll a bál a csepeli szociknál
Nem engedték szóhoz jutni Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestert pártja keddi jelöltállító közgyűlésén. Horváth ezek után az „engem itt többet nem láttok” szavakkal búcsúzott. A Csepel.info információi szerint az alpolgármester távozása után Szenteczky János pártelnök-polgármesterjelölt jelezte: el fognak menni a szerda délután alakuló „Új Pólus” nevű új balliberális mozgalom (a Népszava információi szerint pártkezdeményezés) alakuló ülésére.

Mióta Horváth Gyula alpolgármester meghirdette az „Új Pólus” mozgalmat, Csepelen mindenki erről beszél az MSZP-ben. Egy kongresszuson osztogattak olyan pólókat, amire a „nem kell beszarni, elvtársak” szöveg volt írva. Na, itt azért páran maguk alá piszkítottak, amikor meghallották a Horváth kezdeményezését – állítja a Csepel.info MSZP-s forrása.

– Úgy tudom, az elmúlt napokban mindenki azt találgatta, hogy ez az „Új Pólus” megelégszik-e azzal, hogy valamilyen mozgalomként megalakul és bele-beleszúr az MSZP-be, vagy ennél is tovább lépnek és pártként fognak jelölteket állítani a választásokon. Esetleg éppen Csepelen. Annyi biztos, hogy ekkora felhajtást és konfliktust nem érdemes felvállalni, ha nincsenek igazi célok – hangsúlyozta a Csepel.info informátora.

Bármi is történik, a meghívóban még csak mozgalomként jellemzett kezdeményezés a Népszava beszámolója szerint valójában egy új balliberális párt lesz, Csepel MSZP-s alpolgármestere mellett olyan nevekkel, mint Bőhm András, Lakos Imre vagy éppen Geberle Erzsébet volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=332587


De miért érdekes ez a hír nekünk???????
Nos Horváth Gyula a Böp Kft felügyelő bizottságának MSZP-s elnöke!!!!!!!
Rusznák Imre jó barátja régi jó elvtársa……
Egy ilyen ember a Böp Kft felügyelő bizotságának az elnöke.




Botrányt terveznek az új balliberális párt alakulásán?
“Engem itt többet nem láttok” – búcsúzott az alpolgármester

Horváth Gyula alpolgármester (balra) Tóth Mihály polgármesterrel
Nem engedték szóhoz jutni Horváth Gyula MSZP-s alpolgármestert pártja keddi jelöltállító közgyűlésén. Horváth ezek után az “engem itt többet nem láttok” szavakkal búcsúzott.
Lapunk információi szerint az alpolgármester távozása után Szenteczky János pártelnök-polgármester-jelölt jelezte: el fognak menni a szerda délután alakuló “Új Pólus” nevű új balliberális mozgalom (a Népszava információi szerint pártkezdeményezés) alakuló ülésére – értesült a Csepel.info.
- Mióta Horváth Gyula alpolgármester meghirdette az “Új Pólus” mozgalmat, Csepelen mindenki erről beszél az MSZP-ben. Egy kongresszuson osztogattak olyan pólókat, amire a “nem kell beszarni elvtársak” szöveg volt írva. Na, itt azért páran maguk alá piszkítottak, amikor meghallották a Horváth kezdeményezését – állítja a Csepel.info MSZP-s forrása.
- Úgy tudom, az elmúlt napokban mindenki azt találgatta, hogy ez az “Új Pólus” megelégszik-e azzal, hogy valamilyen mozgalomként megalakul és bele-beleszúr az MSZP-be vagy ennél is tovább lépnek és pártként fognak jelölteket állítani a választásokon. Esetleg éppen Csepelen. Annyi biztos, hogy ekkora felhajtást és konfliktust nem érdemes felvállalni, ha nincsenek igazi célok – hangsúlyozta lapunk informátora.
Bármi is történik, a meghívóban még csak mozgalomként jellemzett kezdeményezés Népszava beszámolója szerint valójában egy új balliberális párt lesz, Csepel MSZP-s alpolgármestere mellett olyan nevekkel, mint Bőhm András, Lakos Imre vagy éppen Geberle Erzsébet volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő. A Csepel.info egyelőre meg nem erősített információi szerint a kezdeményezéshez kapcsolódott még legalább egy fővárosi MSZP-s polgármester és Gy. Németh Erzsébet, az MSZP korábbi főpolgármester-jelöltje is.
A csepeli MSZP-lista és a hiányzók
Az párt közleménye szerint az MSZP csepeli képviselőjelöltjei a következők: Balogh Ilona, Elekes Mária, Glavanov Miklós, Borka Szász Tamás, Kállai Miklós, Király Zoltán, Koncz Attila, Ujcz Tibor, Horváth László, Dobák István, Martin Krisztián, Gergely István, Takács Krisztián, és Nagy Szilveszter.
A lista alapján a párt 2010-es önkormányzati képviselőjelöltjei közül hiányzik a körzetét talán legjobban megdolgozó Bátky Endre vagy az eddig mindig nagy többséggel megválasztott Podolák Sándor, Polyákné Hajas Ilona és Kiss B Mihály. Bár információnk szerint mindenki más-más okból hagyta ott a frakciót vagy veszett össze Szenteczky János pártelnökkel, közülük többek miatt is fájhat most a pártvezetés feje. Nem indul újra – de valószínűleg egy párt sem vállalná már fel – a tavaszi választáson még “kampányarc“-ként szereplő Gulyás Gábor és a Takács József meggyilkolása óta előzetes letartóztatásban ülő Deme Gábor.
Csepel.info

http://csepel.info/?p=10184#more-10184



A intejú 2008.07-hóban készült és milyen aktuális most is....De akkor azóta miért nem tettek semmi

2010. július 27., kedd

AKTÍV

Leleplező felvételek korrupt parkolóőrökről

Saját zsebre dolgoznak a parkolóőrök – ez már régi téma. Ezúttal azonban nem újságírók, hanem kilépett parkolóőrök azok, akik szeretnék megbuktatni egykori társaikat. Volt, kirúgott ellenőrök mesélnek a „csókos” helyekről, és arról: miként próbálják leleplezni a korrupciót.






http://tv2.hu/aktiv/video/leleplezo-felvetelek-korrupt-parkoloorokrol


Hány őr is kaptak el a belső ellenőrök eddig korrupció miatt az elmúlt 2 évben SZABÓ ÚR??????

Nos hány őr is bukott meg korrupció gyanúval az elmúlt két évben,meg a területi ellenörök előtt meg????

A válasz egyszerű NULLA és ennek az az indoka,hogy a területi ellenőrök is benne vannak a korrupciós hálózatban és nekik érdekük,hogy a parkolóőrök zsebre dolgozzanak,mert ők is részesülnek belőle szépen.

Ennyi erővel a riporter azt is kérdezhette volna a területi ellenőrök miért nem vágják le az arany tojást,tojó tyúkot….????

De ezt a Rusznák által felbérelt magánnyomozó Papa is megállapította!!!!!


Új blikk:

Korrupcióra oktatják a fiatalokat az őrök

2010-07-26 04:25:00
BUDAPEST — Magándetektívet fogadott a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft. vezérigazgatója a parkolási visszaélések ügyében. Rusznák Imre a rendőrségi nyomozással párhuzamosan néhány hónappal ezelőtt megbízást adott a híres magánnyomozónak, Sándor Istvánnak, alias Papának. A volt főrendőr – megbízójával egyeztetve – kizárólag a Blikknek számolt be az eredményeiről.
– Azt kell mondanom, hogy a korrupció a mai napig él és virul. Korábban elhelyeztem egy beépített embert a parkolóőrök közé, így pontosan tudom, kik mennyi pénzt és kiktől kapnak – vágott a közepébe Papa, aki sietve leszögezte, hogy az önkormányzati tulajdonú cég vezetője magánemberként fogadta fel, vagyis nem a közpénzt költi a nyomozásra.
– Úgy látjuk, hogy teljesen csak akkor lehetne kiirtani a korrupció csíráját is a parkolási cég berkeiből, ha az egész parkolóőri és -főellenőri gárdát lecserélnék. Hiába cserélődött le az elmúlt időszakban a dolgozók fele, minden új felvételist kiokosítanak az „öregek", és tovább folyik minden a régi mederben – magyarázta a magánnyomozó, hozzátéve: arra nincs lehetőség a jelen körülmények között, hogy az említett drasztikus lépést megtegye a cég vezetése. A bűncselekmény tényét csak akkor tudnák bizonyítani, ha a pénz átadását és átvételét beépített vesztegetőkkel le tudnák leplezni. Erre pedig törvényes eszközei a rendőrségnek vannak.
A magándetektív és az emberekre is kíváncsi volt, akik a rendőrségen feljelentést tettek, s akik a sajtóban nyilvánosságra hozzák leleplező bizonyítékaikat. Mint megtudtuk, Duka József és Prohászka Attila nyomozómunkája hasznos a BÖP Kft.-nek, de őket a cég vezetése nem tartja hitelesnek, hiszen állításuk szerint hasonló ügyek miatt bocsátották el őket.
Ennek az állításnak némileg ellentmond az a tény, hogy a munkaügyi bíróság első fokon a kirúgott dolgozóknak adott igazat, s jelentős összeg kifizetésére kötelezte a BÖP Kft.-t. A felderítés eredményeit rövidesen ismerteti megbízójával a magánnyomozó, aki megteszi a szükséges intézkedéseket, megosztja az információkat és bizonyítékokat a rendőrséggel.
Koós Szabolcs


http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/korrupciora-oktatjak-a-fiatalokat-az-orok-2024283/

Papa mennyire hiteles?????




http://www.kelemen-lawfirm.hu/munkatarsaink/dr_sandor_istvan_phd


Kedves Papa!

Ön tényleg egy nagy tiszteletben álló személy az ország közvéleménye előtt…
Ne járassa le a szakmai hírnevét azzal,hogy a parkoló maffia utáni nyomozásban olyan személyeket is megfigyeltet akik ártanak a parkoló maffiának azzal,hogy kitálalnak a maffia ellen.

Illetve mennyire hiteles és objektív az a nyomozás amit maga folytat egy olyan cég ellen akinek az igazgatója bízta meg magát a nyomozással????
Illetve amelyik cégnek az ügyvédje az ön fia aki ezért milliókat kap fizetésként a cégtől…

Mindenki tudja ez az egész nyomozás azért van mert Rusznák nyakáig ér már a szar,parkolási maffia ügyben.
Senki sem állította,hogy Rusznák részesülne a parkoló ellenőrök által begyűjtött korrupciós pénzekből. De az,hogy erről tud és nem tett érdemileg ellene ez már bűncselekmény…
Amikor 2007.dec.4-én azt kiabálta az állomány gyűlésen az állomány előtt,hogy a parkolóőrök évi 100 és 200 milliót lopnak el a cégtől,miért nem tett akkor feljelentést Rusznák Imre????
Ha neki arról tudomása volt miért nem fordult akkor a hatóságokhoz????
Pedig elmondta a saját szemével látja mi folyik…..

ZÖLD ÚT A KORRUPCIÓNAK....KEDVES PAPA


Papa semmi újat nem állapított meg amit eddig is nem tudtunk!!!!!
Prohászkát és Dukát megfigyeltetni??????
Minek?????
Nem ők a cég ellenségei!
Vagyis hát igen ők leplezik le a korrupciót tehát ártanak ezzel a cégnek….
Illetve ők már 2 éve nem dolgoznak a cégnél nekik,azon kivűl,hogy feltárják a korrupciót mi közük lenne a céghez más módon.
Rusznák állításit amiben szigorú ellenőrzést ígér semmivé lesznek általuk es a nagy baj?
Ezért kellett őket is figyeltetni???
Vagy Rusznák szeretett volna valami kompromittálót összegyűjtetni ellenük,hogy feltudja őket bosszúból jelenteni azért,mert felfedik a Böp-nél folyó korrupciós eseményeket???

Laczkó,Moldvai és András gyűjtik a zsebre pénzeket az ellenőröktől ezt mindenki tudta.
Azt is,hogy az egész hálózatot Takács Sándor építette fel és 2010 elejéig ő is jól élt belőle.
Talán inkább ez ellen kellett volna fellépnie Rusznáknak!!!
Ahelyett,hogy a volt dolgozókat figyelteti!!!!!

Ha nem lehet lecserélni a cég vezetését akkor ezáltal zöld utat adtak a korrupciónak!!!!


MOLDVAI JÓZSEF,LACZKÓ JÁNOS, Eisenschreiber András LOPJATOK NYUGODTAN TOVÁBB RUSZNÁK MEGMNONDTA,HOGY NEM TUD TITEKET KIRÚGNI,MERT MŰKÖDÉS KÉPTELEN LESZ A BÖP KFT ÉLKÜLETEK….


RUSZNÁK ZÖLD UTAT ADOTT EZZEL AKORRUPCIÓNA A BÖP KFT-NÉL!!!!!
LOPJATOK NYUGODTAN,MERT NEM LEHET TITKET KIRÚGNI,NEHOGY A CÉG MŰKÖDÉS KÉPTELENNÉ VÁLJON….

Bár 2007.december.4-én az állomány gyűlésen Rusznák azzal fenyegette a parkolóőri állományt,hogy vannak olyan kapcsolatai ha kell egy nap alatt 30 embert lecserél!!!!!
Na akkor most hol vannak ezek a kapcsolatok Rusznák úr!!!!!!!



Kedve Papa!

Azt is hozzá tehette volna,hogy a maga fia a cég ügyvédje és ő képviseli a Böp Kft-t a Dukáék ellen a munkaügyi bíróságon!!!!
És egyéb Böpöt érintő ügyekben is…….
Papa az ön családja milliókat kap a Böp Kft-től,tehát ön nem elfogult az ügyben.
Anyagi érdekek fűzik,hozzá,hogy jót mondjon a Böp-ről,mert sok pénzt kap tőlük.


Papa fia adatlapja:

. http://www.kelemen-lawfirm.hu/munkatarsaink/dr_sandor_istvan_phd


Bár a papa fia információink szerint teljesen normális….

Nem olyan hülye mint az a vén klimaxos kivénhedt szocikat szopó,Dr.Ör Mari a cég korábbi tök hülye semmihez sem értő ügyvédje.

Papa a Böp Kft egy XIII.kerületi MSZP kifizetőhely amit Rusznák felügyel és a XIII.keületnek az az érdeke,hogy ne legyen balhé és a pénz kitalicskázás onnan simán menjen.
Ilyen balhék után amik 2 éve ennél a cégnél vannak a négy letartóztatás ön szerint miért nem rúgták még ki Rusznák Imrét a cégtől….

Ez önnek mint volt Rendőr nem gyanús???????
Nincs önnek ilyekor dejavu érzése az olaj maffiás ügyekkel kapcsolatban…..
Csak ez most parkoló maffia évi csak 100 és 200 millióval.
És ön most a parkoló maffia oldalán áll!!!!!!!



Kedves Papa!

Ön az ország előtt egy megbecsült nagy tiszteletben álló személy,az olaj maffia után most belefolyik parkoló maffiába is…..
De amíg az olaj maffia ellen volt most a parkolási maffia mellett van.

„A magándetektív és az emberekre is kíváncsi volt, akik a rendőrségen feljelentést tettek, s akik a sajtóban nyilvánosságra hozzák leleplező bizonyítékaikat”

A Böpöt leleplezők miért ilyen fontosak önnek??????
Ők nem is voltak benne a korrupcióban és őket a Prohászka kivételéve mind azért rúgták ki a cégtől mert nem akartak részt venni az akkor Takács Sándor által működtetett parkolási maffiában.

Az ön szerint bűn ha valaki nem akart részt venni a parkolási maffiában??????
Vagy azt akarta megtudni a megfigyeltetésükkel miért nem álltak kötélnek a maffia invitálására????

ÚJABB BÚKÓ A "TÉGLA".....



A videón látható parkolóőrről annyi infót kaptunk,hogy a kollégái csak téglának hívják.
Azért jött a céghez,mert itt a blogon azt olvasta,hogy itt napi 50 ezret lehet keresni….
Nem csalódott napi 50-et nem is de eddig jól keresett véleménye szerint.
Laczkónak rendszeresen susogni szokott…..
Viszont megígérte ha ő bukik akkor feldobja a vezetőket és elmondja az igazat,hogy a Román kényszeríttette őt is korrupcióra a napi leadandó pénzért cserébe….

Ezek szerint most már minden kétséget kizár sokakat annak idején Takács a mostaniakat meg a Román zsarolja a zsebre pénzekért…..


Kedves videón látható őr nagyon sajnálunk,hogy megbuktál…
De ne vidd el a balhét mond el,hogy a Románék,hogy zsaroltak a nekik járó zsebre pénzért.

DYNAMÓ!!!!!!



Sziasztok!


Először is a Duka és a Prohászka bekaphatja ezért az újabb balhéért.
Bár régit nem érint közvetlenül,és nem olyan pályákon történt ahol régiek járkálnak de akkor is gáz….A fene tudja a Csarnokot ki fényképezte le de azért azt nem kellett volna az minket is érinthet.
Ami a nagy baj nekünk is beszólogatnak az autósok…..Te korrupt geci láttam a kollégádat a Tv-ben,hogy bukott le…..Rosszul esnek az ilyen beszólások.

Amúgy túlértékelik sokan a mostani,helyzetet a cégnél pont leszarja mindenki ami történt.
Azon kívül,hogy azt az egy próbaidőst elküldték az öreget meg felfüggesztették nem történt nagyon semmi. Pontosabban annyi,hogy Laczkó a Júniusban az opel szerviznél megfordult őrökkel jelentéseket írogatott miért mentek be az opel szervízhez…
A jelentésben mindenki az írta vízért és ennyivel el is volt intézve a dolog a jelentés elfogadva…
Bár szakadó esőben miért menne vízért valaki az opel szervízbe??????
Az igazi pánik majd akkor lesz úgy mint tavaly ha ezek közül az ellenőrök közül valakit,valakiket elvisznek a rendőrök,amire komoly esély lehet,mert ezek az emberek úgyan úgy zsebeznek mindennap.
Azt hiszik a jelentés megírásával vége a dolognak,hát nagyon tévednek tavaly Sanciékat is így verte át Laczkó a kurva anyját én még emlékszem rá….
Amikor Sancit elvitték Laczkó irodájából Cuccos este ordítva jött ki „nem ez ígérte nekünk” kiáltva…
Laczkó tényleg egy jellemtelen szemét láda ezt már több soron is bizonyította.
András meg olyan buta mint a föld,képzeljétek ő már nagy parkolási szakértő lett.
Úgy került a céghez,hogy Rusznák Koreai masszőrje a nevelő apja és ő ajánlotta őt be Rusznáknak,hogy vegye fel a céghez.
Rusznák eleget tett a kérésnek és az akkor Keszthelyen dolgozó benzinkutast átvette a céghez….Na meg az asszonyát is.
Andrást szerintem a cégnél nincs olyan ember aki szereti szegény olyan buta mint a tök,és mindig okoskodik azzal a buta vidéki fejével…..
A tíz ember bukás közvetlenül András és Laczkó felellősége….
Ja és KB:3 hónapja gyakorlatilag megszűnt a cégnél a területi ellenőrzés.

Az eredménye meg is van…..

Bukott őrök Vigyázzatok Laczkó átver titeket...Mint tavaly Sanciékat is...



Minden levideózott parkolóellenőr vigyázzon.

Tavaly Laczkó Sancinak és Cuccosnak is megígérte miután a Hírtv-ben szerepeltek,hogy nem lesz semmi baj a rendőrségi kapcsolatain keresztül eltusolja nekik majd a dolgot.
Ők megnyugodtak és „dolgoztak” tovább ennek ellenére szeptemberben letartóztatták őket…..
És rajtuk kívül még két teljesen ártatlan őrt is…..
Mindenki tudja,hogy Gyursi és Gyík teljesen ártatlanok voltak az ügybe,Laczkó még is elvitette őket bosszúból.

Úgyhogy az újak le videózottak közül senki ne éljen abban a hitben,hogy Laczkó által utólag íratott alibi jelentés után már nincs mitől tartaniuk.
Csak az egészben az a szörnyű,hogy ezt maga Laczkó is tudja ennek ellenére mindenkinek megígéri azt,hogy nem lesz semmi baj.
A történelem ismételni fogja önmagát.!!!!!!!

Annyi különbséggel,hogy tavaly Sancit,Cuccost Takács zsarolta a zsebre pénzelért,mostaniakat meg Moldvai zsarolja.


Ennek úgy is újra sitt lesz a vége……


Mindenki vigyázzon Laczkó egy szemét jellemtelen Dabasi paraszt és átverte tavaly Sanciékat, most átveri majd az újakat is.



Ami plusz gusztustalan volt tavaly amikor Cuccosékat elvitték a rendőrök akkor bementek a Böp Kft-hez a letartóztatottak öltöző szekrényeit átnézni a zsaruk.
Ezután Laczkó irodájába mentek és közösen hangosan röhögtek valami vicces mint a fakutyák, Laczkó jól érezte magát velük az egykori kollégáival….
Az egész cég hallotta ezt a Böp parkolóőreit letartóztató rendőrökkel,Laczkó láthatóan jól érezte magát.

Érdekes az Index új cikke:

http://index.hu/belfold/budapest/2010/07/20/feljelenttek_a_kolbaszpenzes_parkolooroket/



Tehát Rusznák eldönti a videókon mi látszik….


„A felvételeken csak az látszik, hogy a parkolóellenőrök bemennek az üzlethelyiségbe és onnan kijönnek, áll a társaság nyilatkozatában. Az, hogy pénzt vennének át, egyáltalán nem látszik”



Ez a tíz videó alapján nem sikerült!!!!!!!!


„A BÖP szerint a cég vezetése arra törekszik, hogy egy olyan törzsgárda alakuljon ki, amely a jogi és etikai normák betartása mellett hatékonyan és erkölcsösen végzi a munkáját”



Tehát ha valaki feltárja cégnél a korrupciót,az lejáratja a céget.
A blogunkat meg csak egyértelműen a két volt dolgozó üzemeltetheti Rusznák szerint.

„A BÖP szerint a két volt dolgozó kifejezetten ártó és lejárató szándékkal, bosszúból igyekszik a BÖP Kft-t és annak vezetését a közvélemény előtt meghurcolni (például az általuk működtetett blogon.)”



Egyáltalán ezt a korrupt szemét céget lelehet egyáltalán járatni????
Ilyen bunkó,paraszt Mszp-nek sikkasztó vezetővel?????



SENKI NEM MERJEN A PARKOLÓELLENŐRÖKET LEBUKTATÓ KORRUPCIÓS VIDEÓT CSINÁNI,MERT AZ CSAK LEJÁRATJA A CÉGET…..


WIESZTET IS CSAK LEJÁRATTA A BORÍTÉKOS VIDEÓ.

Hogy lehet ezt a céget lejáratni???


Érdekes a Böp Kft sajtó közleményében amit a két volt dolgozóról írnak konkrétabban Dukáról és Prohászkáról….
Két éve olyan kijelentéseket tesznek,a sajtóban amivel a Böpöt lejáratni akarják….
Érdekes akkor ezeknek a kijelentéseknek a hatására tartóztatták volna le tavaly a négy parkolóőrt 5 hónapra???
„Lejárató” kijelentések alapján a rendőrség letartóztat valakiket?????

Vicces amit eddig Dukáék állítottak minden bejött és igaznak bizonyult…..
A parkoló maffia hálózat él és erősebb mint valaha volt….

Ezt a megnövekedett lebukott ellenőrök számából lehet látni…

Két hete tart a botrány......És semmi ovatosság???

Lassan két hete tart a botrány és fütyülnek rá a parkolóőrök,nyugodtan dolgoznak zsebre szétnézés nélkül.
Senkit semmi nem érdekel teljesen igaza volt Dynamónak ezek az újak tényleg dilisek,és félelem, érzet nélkül dolgoznak,mintha nekik soha semmi bajuk nem eshetne.
Amíg régen ilyenkor,mindenki behúzta fülét farkát addig ezek fütyülnek a rájuk leselkedő bármilyen veszélyre….
Laczkó,András,és a Román megmondták neki nem kell félned semmitől sem csak gyűjtsd nekünk a pénzt és megvédünk téged.
Ha meg lekameráz valaki,valakik akkor majd írsz visszamenőleg egy kamu jelentést és ennyivel meg van oldva a dolog a cég részéről.
És mehetsz ki az utcára tovább Románéknak gyűjteni zsebre a pénzt másnap.

ANDRÁS NAGYKANIZSAI SUTTYÓ



Megtudtuk,hogy András Nagykanizsai….Most már érthető miért jön ki olyan jól Laczkóval.

A két vidéki paraszt egymásra talált a Pesti Böp Kft-nél.
Biztos mutogatják egymásnak büszkén feléjük,milyen a gumicsizma divat….

Laczkó és András akkora vidéki parasztok,hogy születésükkor nem anyakönyvi kivonatot hanem őstermelői igazolványt kaptak egyből.
András és Laczkó óvodás korukban az oviban a homokozót is felkapálták akkor parasztok voltak akkor is.
Laczkó ráadásul állandóan büdös mint egy három napos hulla,már kora reggel úgy rohad mint egy dög az izzadság szagtól….
Szegény András meg olyan egyszerű primitív mint egy tuskó,azzal a vidéki buta bamba nézésével. Mindenki röhög rajta az egyszerűségén a cégnél,amit még meg is fejel az okoskodásával is.
Rusznáknak ez csak jó igazi kommunista vezetés ami az egyszerű emberekre épül,munkás proletár hatalom 2010-ben a Böp Kft-nél.



Laczkó vers:

„Árok szélén nő a haraszt minden Dabasi bunkó parszt.”


András vers:

„Megy a gőzös,Kanizsára takarodj haza András oda a jó édes A…-ba.”

Na meg a Észak-Koreai nevelő apucidhoz…….
Lehet,hogy András Kim Ir Szen törvénytelen gyereke?????
Most már értető Rusznák miért vette fel a nagy kommunista vezér törvénytelen fiát a céghez.

Rusznák Andráson keresztül ezt szeretné elérni:

Rusznák Imre azért alkalmazta a Böp Kft-nél Andrást mert az ő észak koreai nevelő apján keresztül az alábbiakat szeretné eléri a Böp Kft –nél.

Ilyen felvonulásokat tartani a XIII.kerületben a Béke úton az önkormányzat előtt Tóthnak.


Parádé először a parkolóőrök,aztán a női dolgozók,aztán a műszerészek jönnek a videón....
Piszok műszerészek ők legalább csajokat fuvarozhatnak...
Ezt tuti a Goci intézte a sármosságával...





Ilyen őröket akar Rusznák:


Rusznák Ide akarna kerülni András által:


Ha ezeket mind megtudná valósítani Rusznák a Böp Kft-nél,akkor jó mélyre benyalhatna a Sztálinista Bolsevik Mszp XIII.kerületi szocialista elvtársainak és főleg Dr.Tóth Józsefnek a fő kommunistának.



András intézd el légyszi,hogy Rusznákot ápolhassák az Észak-Koreai Rákosi Mátyás korházban…..
Menj oda és mond nevelő apuci légyszi,légyszi,légyszi intézd el Rusznáknak a nyaralást az Észak-Koreai Rákosi Mátyás korházba,ő is felvett engem,suttyó létemre a Böp Kft-hez viszonozzuk neki ezt a szívességet….

Román továbbrra is szedi a pénzt az őröktő!!!l Ha bunkok és is kitálalok!!!!



Míg tavaly Takács zsarolta az őröket Cuccoson keresztül a zsebre pénzekért ,most ezt a feladatkört Moldvai vette át.
Moldvai tökéletesebben csinálja ezt ő legalább végig is mutogatja az újaknak a csókosokat a pályákon,hová kell bemenniük a pénzekért amiből aztán majd tejelni kell neki is.

Moldvai nagyon éhes egy újat pár hét után négyszemközt már meg is zsarol,ha nem fizet repül…..
Ha fizet arany élete lehet,elintézi neki,hogy jó pályákra kerüljön és nem fogják ellenőrizni a területi ellenőrök sem…..
A kísértés nagy!!!!!
És sokan kötélnek is állnak a zsarolásnak a jó fizetés reményében.
De amíg a fizető embereket lecsukják addig Moldvai megússza a háttérben Takáccsal a dolgot és újabb embereket építenek be a lecsukottak helyére akár már másnap.
Az üzlet megy tovább a csicskák bukhatnak a vezetők nem?????

Ez olyan mint a drog terjesztő hálózat a dealerek bukhatnak az utcán az elosztók maradnak és új dealereket állítanak a bukottak helyére.



Ami szörnyű,hogy a cégnél Rusznáknak és Laczkónak erről az egész hálózatról tudomása van,de nem tesznek semmit….Érdekük,hogy ez a hálózat müködjön…..



Most a rendőrséghez szólnánk figyelem,Moldvai József szökni készül Romániába!!!!!
Tavaly már keresett egy rejtekhelyet magának és most oda készül szökni.
Amint Laczkótól megkapja a fülest azonnal szökik Romániába…..

A SZÓVIVŐ SZABÓ TAMÁS........

Bemutatjuk Szabó Tamás úrat….


Ő a Böp Kft szóvivője mintha a Böp Kft olyan nagy cég lenne,hogy szóvivóre lenne szüksége.

Ő feladata az,hogy a Rusznák általi hazugságokat hivatalosan közvetíteni-e kell a sajtó felé…

Miért van a Böp Kft-nek szóvivője?
Mert Rusznák Imre olyan primitív,hogy a sajtónak magát és cégét terhelő nyilatkozatokat adott rendszeresen. Az interjúiban olyan marhaságokat állít,hogy nevetségessé tette magát ország világ előtt…
Tehát Szabó Tamás a 2 éve tartó korrupciós balhénak is köszönheti állását,na meg Rusznák primitívségének aki még a sajtóval sem tud normálisan kommunikálni.
Ezért felvették ide Szabó urat a mélynövésű,szépfiút hazugság közvetítésre…..

Sok sikert Szabó úr….

Ha Rusznák Imre repül majd a cégtől magának új munkaköre lesz a cégnél….
Mert akkor már nem lesz szükség szóvivőre,de mivel kirúgni magát majd senki sem akarja,áthelyezik önt parkolóőrnek…..
Ott is megvillogtathatja a képességeit….




NEM LESZ KIRÚGVA SENKI.

Nem kell félni senkinek sem….

Ha új vezetés jön a céghez nem fog kirúgni senkit….
Mindenki megkapja a lehetőséget,hogy parkoló ellenőrként bizonyítsa a rátermettségét a cégnél.
Érdekes lenne Laczkó vagy András esetleg Szabó szóvivő úr,zöld ruhában mellényben,radixxal a kezében pótdíjazgatva az utcán…..

Vagy neki derogálna egy kis normális munka…..????

Érdekes lenne ha Dukáék Laczkót vagy András videóznák le,hogy bejárkál a boltokba a zsebre pénzekért……

Jönne a híradó főcíme a újabb lebukások a Böp Kft-nél.
Ezúttal az egykori ellenőrzési csoportvezető és helyetteséről készült korrupció gyanús videó felvétel az új munkakörében parkoló ként…


Idézve az Index céges kiadványából:


„A BÖP szerint a cég vezetése arra törekszik, hogy egy olyan törzsgárda alakuljon ki, amely a jogi és etikai normák betartása mellett hatékonyan és erkölcsösen végzi a munkáját”


Kezdetnek Szabó Tamás és András is megtenné…..





Román és Takács az árkád alatt...








Takács Sándornak 2010.januárjában amíg Takács a VIII.kerületi parkoló cégnél dolgozott Moldvai rendszeresen pénzt adott a Böp Kft-nél működő hálózatból.
A megegyezésük úgy szólt amíg Takács nem tudja a VIII.kerületben kiépíteni a zsebre fizető hálózatát komolyan,addig a Böpös hálózat finanszírozza továbbra is őt anyagilag.
Ennek az egyezségnek megfelelően Moldvai József vitte Takácsnak a zsebre pénzét a Böptől melyet a Baross utcában az árkádok alatt a közért előtt adott át Takácsnak,amit többször is többen láttak.
A fent látható fotókon látható a helyszín ahol Moldvai rendszeresen át adta Takácsnak januárban a jussát amíg Takács rövid karrierje tartott a VIII.kerületi parkoló cégnél..

Takácsot Laczkó volt rendőr haverjához áttették a VIII.kerületben mert annyira gázos volt ő már a Böp Kft-nek és ciki lett volna,ha egy Böpös vezetőt letartóztattak volna a zsaruk.

Csak hát közbeszólt a VIII.kerület korrekt ténylegesen korrupció ellenesen harcoló vezetése.
Akik korrektül meg előzték a korrupciót,nem úgy mint a XIII.kerület vén fasz kommunista,ex-tartótiszt,polgármester….
Ők nem magyarázkodta,hanem cselekedtek a VIII.kerület vezetése részéről….
Érdekes náluk nincs is parkolási botrány,mint a Böp-nél már több mint 2.5 éve.

Kusza a mobilparkolás

Egységesítést ígértek, de egyelőre csak az eltérések nőttek - ismerték el a Budapesti Önkormányzatok Parkolási Kft-nél.


Ennyi a hír

Az igazság ami a dolog mögött van az,hogy az új mobilparkolás szolgáltató a „picipénz” több pénzt juttat vissza Rusznák Imre zsebébe feketén mint az Eme Zrt.
Gyakorlatilag a „picipénz” több kenőpénzt fizet Rusznák Imrének mint az Eme Zrt…..
Aki több kenőpénzt fizet zsebre Rusznák Imrének az fogja a telefonos parkolási rendszert üzemeltetni…..

A nyerő a „picipénz” aki nagypénzt ad zsebre Rusznák Imrének…

Az autósok meg le vannak szarva!!!!!!!

Csak Rusznáknak folyjék a zsebre pénz….

Reméljük a „picipénz „ csinál majd Rusznák Imréről egy borítékos videót olyan mint Wiesztről,amikor átadják neki a kenőpénzeket rendszerességgel….





„Picipénz” itt a minta videó,így kell megcsinálni azt:


A bukott fotó modell.

Állítólag még próbaidős volt!!!!!
A videón látható őrt kirúgták a cégtől más források szerint megkérték menjen el.
Komolyan fenyegetőzött mi a Duka és Prohászka címe?
Kérdezgetett másokat mert megakarja őket keresni,
Tök jó lenne a kis segg dugó mit kezdene az ex-boxoló Dukával.
Állítólag a srác fotó modell volt ahhoz képest eléggé lecsúszott,hogy parkolóőr lett….
Végül is hálás is lehetne Dukáéknak mert ingyen portfoliót csináltak neki és szerepeltették,az újságokban és a Tv-ben….


Amúgy csinos jóképű fiú mint a videóról is kiderül.




De mit tesznek majd egy ilyen csinos fiúval a sitten ha korrupcióért lesittelik:

A CÉG VEZETÉSÉT A KORRUPCIÓ FEJÉT ÍGY KELLENE FELSZÁMOLNI:

Valamelyik Hétfő reggel 9-óra....Visegrádi utca 115.




A cégnél a korrupciót így lehetne a leggyorsabban felszámolni.
A hétfőnkénti Visegrádi utcai vezetőségi ülés alatt Rusznák irodája elé hajtani,ráhúzni a házra a kormányt és bumm.
Megszűnne egy durranása a korrupció a Böp-nél.

Még a Brfk gazdaságvédelmi nyomozói hallanák a Teve utcában…..

Kérdezné az egyik nyomozó a másikat a Teve utcában mi volt az a robbanás a visegrádi utcában terror támadás????

Á dehogy csak megszüntették a korrupciót a Böp Kft-nél odaát….
Már ideje volt.

Hangzana a válasz.



A felvételt a robbanásról ki készítené a Dukáék a cég lejáratása céljából?????

Demszky Kizárt, hogy gyanúsított legyek a Főkert-ügyben.

Kizártnak tartja a főpolgármester, hogy gyanúsított legyen a Főkert-ügyben. Demszky Gábor - délelőtti tanúkénti kihallgatása után - azt mondta: nem érez sem politikai, sem más felelősséget a fővárosi cég ügyében.

A kihallgatásról a nyomozók kérésére hivatkozva nem közölt részleteket a politikus, aki a rendőrség udvariassági gesztusának tartja, hogy nem a Teve utcába hívták be, hanem városházi irodájában keresték fel. Az egyórás kihallgatásról 3 oldalas jegyzőkönyv készült. A Főkert Zrt.-nél hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség. Az önkormányzati cég volt vezérigazgatója, Kocsis László Célpont című műsorunkban nyilatkozott Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes és Mesterházy Ernő kéréseiről, illetve arról is, hogy havi 5 milliós védelmi pénzt kért tőle egy bizalmasuk.
„Számít arra, hogy gyanúsított lesz önből?” – tette fel a kérdést a Hír Televízió riportere Demszky Gábornak. „Nem, kizárom. Semmi ok nem mutat arra, hogy gyanúsított lennék. Tanúként hallgattak meg, és semmi olyan körülmény nem merült fel ebben a beszélgetésben, ami erre utalna” – válaszolta az SZDSZ-es főpolgármester.

A Főkertnél folyó nyomozás arra is kiterjed, hogy a cég kezelésében lévő ingatlanok eladása okozott-e vagyoni hátrányt a tulajdonos fővárosnak.


Fogyott Hagyó-



BUDAPEST — A zárkaélet nem fenékig tejfel, és a rácsok sem kolbászból vannak. Még az egykori főpolgármester-helyettesnek, Hagyó Miklósnak (43) sem, aki meghosszabbított előzetes letartóztatását tölti.

A Hír Tv kamerafelvételének tanúsága szerint le kellett mondania korábbi életviteléről, noha nem tudni, hány kilót fogyott, a változás szembetűnő. A volt főpolgármester-helyettes nem csupán szabadságában van korlátozva, még a mindennapi betevője felől is szigorú szabályok rendelkeznek. Hiába ízlik a koszt, a börtönben nincs repeta, és leggyakrabban édesség sem jár a– A fogvatartott napi háromszor étkezhet, kétszer meleg ételt kap, egyszer pedig hideget. Az étkezésre esetenként húsz percet szánhat. Olyan élelmet kell biztosítani a rabok számára, amelynek joule-értéke legalább 10 900 – tudtuk meg a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályán.
10 900 joule körülbelül 2500-2600 2500-2600 kalória. – Ezek a számok pont megfelelnek egy ülőmunkát végző ember adatainak, és ilyen értelemben ezek megfelelő értékek. A rabok egyébként közétkeztetésben vesznek részt, aminek nagyon komoly szabályai vannak – mondta el Szűcs Zsuzsanna táplálkozási tanácsadó.
Akkor sincs semmi veszve, ha a rabnak programja van, és olyan helyre szállítják, ahol nincs meleg koszt. Ebben az esetben sem fog kopogni a szeme a fogvatartottnak, hisz csomagot kap az útra hideg étel formájában.
Az éttermek ideje is lejárt Hagyó számára. Még a közös kantin sem kölcsönöz némi közösségi hangulatot, ugyanis a rabok a cellájukban fogyaszthatják el a válogatott falatokat. Ezeket kiegészíthetik a csomagban kapott ételekkel, amelyek azonban csak alapos átvizsgálás után juthatnak el a fogvatartottakhoz.
Sok büntetés-végrehajtási intézetben van börtönújság, a megbízható információk azonban a börtön falán túlról érkezhetnek. Erre adnak lehetőséget a látogatási idők.
– A fogvatartott legalább havonta fogadhat látogatót. Ha a biztonsági előírások indokolják, akkor rácson keresztül beszélgethet, ellenkező esetben egy erre a célra kijelölt helyen, asztal mellett ülve. A látogatás ideje alatt csak az intézetben vásárolt és az intézet által biztosított ital fogyasztható – derült még ki a parancsnokság nyilatkozatából.
Blikk-információ

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/fogyott-hagyo-2023299/



Rusznáknak is lenne mit leadni Zsírdisznó létére a sitten!!!!!!!

Hunvald is marad a hűvösön

Nem jöhet ki az előzetes letartóztatásból Hunvald György erzsébetvárosi polgármester, a letartóztatást pénteken hosszabbította meg a Fővárosi Bíróság október 12-ig. Hunvald György 2009 februárja óta van előzetes letartóztatásban az erzsébetvárosi ingatlanpanama néven elhíresült ügyben. Társa, Gál György volt kerületi gazdasági bizottsági elnök előzetesét szintén a héten hosszabbították meg szeptember 27-ig. A Fővárosi Bíróság közleményéből egyébként kiderül, hogy Hunvald előzetesének meghosszabbítása - Gáléhoz hasonlóan - nem jogerős, mert a védő fellebbezett.


Az erzsébetvárosi ingatlanpanamaként elhíresült VII. kerületi ügyben különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt tart a nyomozás már 2008 vége óta. A gyanú szerint egy hamis értékbecslést készítő ingatlanbecslő segítségével áron alul adtak el önkormányzati ingatlanokat egy vállalkozónak. Az érintett kerületi vezetők körüli nyomozás közben több más szabálytalanságra, bűncselekményre is fényt derített.

Az ingatlanpanama ügyének 27 gyanúsítottja van, köztük Hunvald György, a kerület polgármestere, Gál György, a kerületi képviselő-testület gazdasági bizottságának és Kardos Péter, a pénzügyi bizottság volt elnöke, valamint az értékbecslő is. A nyomozás érdemi része nyáron befejeződött, már csak az iratismertetés van hátra a vádemelésig.

(FH)

2010. július 21., szerda

A BLOG IGAZI KÉSZITŐI:




Köszönet a BÖP Kft-nek…..

A köszönet azért illeti a Böp Kft-t,mert a tegnapi sajtóközleményében a cég két volt egykori dolgozóját vádolva azzal,hogy ők készítik a blogot oriási reklámot csináltak nekünk.
Azzal,hogy az Indexen hivatalosan is megjelenhetett a blogunk címe hivatkozásként.
Ennek hatására a napi látogatottságunk a 25 szeresére nőtt…
Köszönjük még egyszer Böp Kft…
Az ingyen reklámot….

De ennek ellenére az alábbiakat szeretnénk mindenki tudomására hozni.
A blogunk az alábbiak szerint működik
Van egy email címünk: bopkft@c2.hu azért nem Yahoos vagy googlés mert ide gyorsabban átmennek a Magyarországról küldött anyagok és mi a napok alatt itt az Usában ráérünk letölteni átnézni azokat. Az email átküldött anyagok kerülnek ide feltöltésre némi moderálás után…..Sok mindent szabad írni de mindennek van határa.

A blogunk bárki számára nyitott anyázhat,kommunistázhat,elmebetegezhet,disznózhat,hazaárulózhat bárki bárkit.

Azért bizonyos dolgokat tilos és nem teszünk fel ide:
-Telefonszámok (ha csak valaki nem önszántából adta meg)
-Személyes adatok lakcím,anyja neve stb….
-Fenyegetni másokat dúrván…(kedves X.Y. ezért kinyírom a családod stb..)
(a másik anyázása azért belefér)

Ha dokumentumokat küld valaki a személyes adatokat kiradírozzuk belőle,mint tettük eddig is.

Bárki küldhet bármilyen anyagot az email címünkre a beérkezés után átnézzük és feltesszük azokat ide…..
A blogunknak rengetegen küldenek anyagokat,dokumentumokat,fotókat,videókat…..
Erős túlzás,hogy a 2 évé kirúgott dolgozók ilyen anyagokhoz hozzájutnának….
2010-es Felügyelőbizottsági dokumentumok,könyv vizsgálói jelentések,éves beszámolók,üzleti tervek,a cég belső írásban kiadott utasítási….

Tulajdonképpen ez a blog a Rusznáki terror elleni egyetlen kifejezési lehetősége a cég egykori és jelenlegi dolgozóinak….Ha bajuk bánatuk van ide megírhatják név nélkül is…..
Rusznáknak nem tűnt fel honnan ilyen jól informált a blog….Ő elfingja magát az irodájában 1 óra múlva már itt megjelenik….Azt való színüleg nem a volt dogozóktól tudjuk akik két éve nincsenek a cégnél az ő orruk alá főnökként már nem fingik Rusznák….

Sok autós,parkolóőr,de még XIII.kerületi önkormányzati dolgozó is ír nekünk és küld anyagokat….ő
A látogatók IP-cimeiben nagyon széles a skála…Főleg XIII.kerületi a legtöbb de van egy Angliai állandó látogatónk is….
A blogunkat Rusznák szigorúan megtiltotta a cég dolgozóinak,hogy olvassák ennek ellenére rengetegen olvassák a cégtől ez kiderül a sok XIII.kerületi Ip-cimből is.
Olyan a cég dolgozóinam a mi bloguníltva még is mint a kommunizmus alatt a Szabad Európa Rádió volt…Be volt tiltva még is mindenki azt hallgatta….
De vicces,hogy Rusznák tiltja a Blog olvasását ő maga meg állandóan olvassa.
Nem olyan rég a cég egy dolgozójának amikor szakmailag nem értett meg valamit Rusznák úr odavágta: MAGA IS CSAK AZT GONDOLJA RÓLAM AMIT A BLOGON OLVASTAM,MAGAMRÓL,HOGY ÉN CSAK EGY BUTA PINCÉR VAGYOK.

Tehát Rusznák tiltja de idézi a blogunka és hivatkozik rá a sajtóban…..
Ha tilos a Böpnél a Blogunkat olvasni akkor honnan tudja Rusznák vagy bárki a cégtől,hogy őket lejárató anyag van itt fent.

Mindenki megszólalhat itt lehetőséget adunk Rusznák Imrének is szólaljon meg itt….
Küldje el az e-mail címünkre a közzé tenni kívánt anyagot és mi közzé tesszük itt…..
A lehetőség számára is adott,de ha nem él vele ne pocskondiázzon minket…

Rengeteg anyagunk van amit nem teszünk itt közzé mert személyes adatokat tartalmaz….
Tudjuk Rusznák,Rusznák fia,Laczkó,Moldvai,Takács,András pontos adatait címét személyi számát,adószámát,anyja nevét,otthoni és céges telefonszámait,egyszóval mindent….
Mert a elküldték nekünk,de ezeket itt nem tesszük közzé…

Érdekes ha a 2 éve elküldött dolgozók-é lenne ez a blog akkor nekik Andrással egyáltalán mi bajuk lenne??? Hisz nem is ismerik őt…..És nem tudnak róla semmilyen személyes adatot sem.
András másfél hónapja kezdte el ütni valaki.
Leírta Rusznák rokonságából kerület a céghez,ő is és a felesége is….
András felesége a XIII.kerületi ügyfélszolgálaton dolgozik és nem szeretett volna pénztáros lenni,mert egy multinál is az volt és ezért utál pénztároskodni.
Illetve Andrásék újpesten laknak a Címük:……………………………..
Egy újépítésű házban havi 70+rezsiért bérlik a lakást és a Böptől ök ketten összesen …….forint fizetést kapnak akkor vajon miből fedezik a rezsi és a megélhetési kiadásaikat….
Na most ezt valószínűleg ugye nem a két éve elbocsátott dogozók küldték akiket a blog készítéssel a Böp vádol.
Szerintünk Andrásra az egyik volt területi ellenőr kollégája rágott be valamiért amióta ő lett az ellenőrzési csoport vezető helyette….És ezért közlékeny ennyire részletesen Andrásról és a feleségéről,mert ezeket a részleteket csak egy nagyon közeli kollégája ismerheti csak.


És miért a sok helyesírási hiba a blogban egyszerű a válasz….
Mivel mindenki saját szóhasználattal ír könnyen egy főnök vagy egy munkatárs által a szókombinálás és a szóösszetétel alapján azonosítható lenne,hogy ki írta név nélkül a hozzászólást ezért….A Google fordítóján magyarról-angol-magyarra átnyomjuk és akkor megváltoznak a szó összekapcsolások sajnos a fordító nem tökéletes ezért betűk kimaradnak,megváltozna és lemaradhatnak de a küldő inkognitója viszont megmarad…..


Várjuk a Böp Kft hivatalos levelét a blogunkhoz!!!!!

Referenciáink:
Dynamó
Eva Kucsera (ő takács húga)
És még sokan mások.

Az ő hozzászólásaikat is megjelentettük a Böp-ét is megfogjuk.
De a Böp nem fog nekünk tutira semmit küldeni csak lapítanak és a volt dolgozóiknak tulajdonítják a blogunkat.. Olyan infókkal,dokumentumokkal,amikhez egy normál nem,hogy egy 2 éve kirúgott ember nem jutna hozzá….
Érdekes metódika Rusznáktól fél valaki mint a tűztől egyetlen szavára vigyázz-ba áll nekki és amikor egy kompromittáló dokumentum a kezébe kerül azonnal elküldi nekünk sutyiban…
Vagy érdekes pletyka kering a cégnél azonnal megírja nekünk azonnal….


RENGETEG BIZTATÓ LEVELET KAPUNK ITT BÖPÖSÖKTŐL,VIII,IX ÉS XIII.KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZÓKTÓL IS…..
Persze a lebukott parkolóőröktől nem..

De mint korábban írtuk mi csak a médiába már máshól korábban megjelent videókon szereplő személyeket tesszük fel ide….
Tehát ide olyan ember lebukása nem fog felkerülni aki még semmilyen médiában,semmilyen formában nem jelent meg…
Pedig már nálunk a 10 ember bukós videója…!!!!!
De mi mint nem törekszünk arra,hogy az adott emberről nálunk jelenjen meg elsőként a lebuktatós videója…..
Pedig higgye el mindenki amilyen videókat eddig láttatok az csak a jéghegy csúcsa…
Annyi elárulunk van egy olyan videó is köztük amin a parkolóőr láthatósági mellényben az utcán veszi el a pénzt……Na ezt majd mivel fogja Rusznák megmagyarázni….???
A jövő zenéje….


De azt is eláruljuk mi az igazi oka,hogy új lebuktatós videókat itt nem teszünk közzé:
Mert a Brfk Gazdaságvédelmi Főosztálya is szokta olvasgatni a Blogunkat…Az Ip címük árulkodik még ha néha álcázzák is azt..Itt az Usában egy kicsit fejlettek a Ip szűrő hálózat mint nálatok…Amit ti álcázottnak hisztek mi egy 10 dolláros eszközzel megszűrjük azt.

Itt elsőnek megjelent anyagok alapján senkit ne gyanúsítsanak meg.


Tehát a Blogra ezt is ki lehetne gyártónak írni:

MADE IN BÖP KFT.


Azért a pontos címünk megadjuk ha egy jelenlegi Böpös,vagy volt Böpös felénk jár nézzen be hozzánk…

1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043 (USA)

DR.TÓTH JÓZSEF VÁLASZA AZ INTERPELLÁCIÓRA.



Tóth József határozottan fellép a korrupciót kiteregetők ellen……

Nem a korrupció ellen!!!!!!!
Csak a korrupciót leleplezők ellen!!!!!!!

Nagy ugyanaz a két dolog!!!!!!!!!


Érdekes Dr.Tóth József válasza Spaller úr interpellálására.
Amit egyből kiemelnénk a 2009-es letartóztatások nem Tóth és Rusznák feljelentése alapján történtek. 2009-ben ők a akkori videó felvételek alapján nem is tettek feljelentést.
Tóth itt óriásit hazudott……
A tavalyi letartóztatások Hagyó Miklós feljelentése alapján történtek ezt maga Hagyó is elismeri egy TV interjúban.
Vicces,hogy az azóta lecsukott Hagyónak 2009.augusztusában több becsülete volt két Nokiás doboz átadása között mint Tóth Józsefnek.
A Böp Kft ügyet 2009.augusztusában Hagyó annyira gázosnak érezte,hogy azonnal feljelentette őket,ahogy tudomást szerzett az ott folyó eseményekről.
Ennek következménye volt a négy letartóztatás….
Ezek szerint az azóta börtönben lévő Hagyónak több becsülete van mint Dr.Tóth Józsefnek parkolási korrupciós ügyben.

A második pont amit kiemelnénk a mostani tíz felvétel készítői milyen alapon nevezi,súlyos munkaköri leírás megszegőinek………????
Tóth Józsefnek tudomása van róla,hogy ők mind ketten munkaügyi pert nyertek azóta első fokon a cég ellen. Tehát egy bíróság mondta ki,hogy őket jogtalanul küldték el a Böp Kft-től ennek tudatában Tóth mégis úgy beszél róluk mintha a bírósági ítéletek nem lennének…..
Enyhén becsület sértő Tóthnak ez a kijelentése.

A harmadik pont 28 parkolási ellenőrt bocsátottak el Tóth állítása szerint a Böp Kft-től…2008-as balhé óta…..Tehát akkor kimondhatjuk 2008-as balhé kezdete óta szinte az egész parkolóőri állomány pár régi kivételével kicserélődőt,teljesen új parkolóőrök dolgoznak a Böp Kft-nél….Ennek ellenére ugyan olyan vagy még súlyosabb korrupciós ügyekbe keverednek mint az elődjeik…
Vajon ennek mi az oka Tóth úr?????
Egyszerű a Böp Kft a 2008-as korrupciós botrány kirobbanása óta egyetlen egy vezetőjét sem bocsátották el Egyedül egy fő Takács Sándor ellenőrzési vezető helyettes hagyta ott a Böp Kft de ön szántából mert a VIII.kerületi parkoló cégnél „állítólag jobb állás ajánlatot kapott”.
Tehát a 2008-as balhé kezdete óta a cég vezetése változatlan. Tehát ha az őrök azóta úlyak akkor a cégnél a korrupciót a vezetés konzelválja…..
2008.óta ugyan az a cég ellenőrzési csoport vezetője nevezetesen Laczkó János akinek a fő feladata a korrupció elleni harc első vonalban…..Őt már mint pl:ellenőrzési vezetőt nem terheli közvetlenül ezért a legnagyobb felellőség….Minden évben komoly korrupciós balhé….Akkor vajon miért van még a helyén,az a személy akinek semmi más faladata nincs a munkaköre megnevezése szerint sem mint az ellenőrzés vezetése….!!!!!!


Illetve nyugodtan nevezze Spaller úrat lúzernek….
Érdekes ő is a parlamentben van ezek szerint még sem olyan lúzer.
Magán és Szanyi kapitányon kívül az összes egyéni listán indult és elbukott MSZP képviselő a 2010-es országgyűlési választásokon ezek szerint akkor az ön eszmefuttatása szerint Lúzer .

Az MSZP egy 48 %-os pártból,19 %-os párttá olvadt össze,a kétharmados Fidesz többség mellett. Gyakorlatilag az MSZP-nek be sem kellene járnia a parlamentbe mer úgy is az lesz a Fidesz kétharmados többsége miatt amit a kormány akar….

Az MSZP a maga pártja Orbán Viktor túl hatalmával riogat,azzal a túl hatalmával amit maguknak köszönhet….
Ennek a választást az MSZP ilyen csúnyán az ilyen ügyek és a Maga és a Rusznák féle Mumia Kommunisták miatt vesztette el.

Mindenkit tudja maga miért védi foggal-körömmel Rusznák Imre párttársát….
Mert a XIII.kerületi MSZP-nek a Böp Kft olyan mint a Fővárosi Mszp-nek a BKV-volt.
A Böp Kft. a XIII.kerületi MSZP kifizetőhelye,talicskatárolója…

Nem csodálkoznánk ha hamarosan ön vagy Rusznák csatlakozna a börtön szocialisták népes táborához Pl:Wiesz,Hunvald,hagyó,Zuschlagh és sokan másokhoz…..
A börtönben amúgy abszolút szocialista többség van…..
Fordítottan arányosan a 2010-es országgyűlési képviselő választással….
Ahogy csökkent az MSZP parlamenti aránya úgy nőtt a börtön szocialisták aránya.

Fogja már fel Tóth út nem 1974-ben az Elzett gyárban van ahol a hármas csoportfőnökség tartó tisztkén maga élet halál ura volt.

Ami a legszebb ebben az egész ügyben az az,hogy a balhék tulajdonképpen Rusznák Imre
Bunkó,embereket álla számba vevő viselkedése miatt van és nem azért mert Rusznák MSZP-s..

Amit biztosan állíthatunk ha a mai napig Egerfai József maradt volna a Böp Kft igazgatója akkor ez a balhé nem is lett volna. Pedig ő is MSZP-s de ő egy intelligens több diplomás úriember volt aki normálisan emberien rendezte volna ezeket az ügyeket.
Nem úgy mint az utána jövő botcsinálta igazgató bunkó ex-pincér Rusznák Imre tette azokat….

Amit még említésre méltó Tóth út két percéből a fellelőség hárítása ne csak vele azonosítsák a Böp Kft korrupció ügyét mert a IX.kerület és a Főváros is tulajdonos a Böp Kft-ben tehát ők is részesek ezek szerint a korrupciós cselekményekbe….Aminek az oroszlán része a XIII.kerületben zajlik…

Humor számba megy amikor Tóth úr azt mondja „sajnos 1000 ügy van ilyen miért pont ez került a parlament elé” nos azt hozzá tehetné,hogy ezer ilyen MSZP-s ügy van hála az elmúlt 8 év MSZP kormányzásának….Tóth úr ne akarja a belügyi államtitkárnak megmondani milyen ügyeket engedhetnek a parlament elé. Fogja már fel Tóth úr már nem az MSZP van hatalmon ahol ezt az egész ügyet egy telefonhívással eltudta volna ezt tusoltani.


Amúgy gratulálni szeretnénk a fiának a szép 50 milliós házához a XIII.kerületben….
Biztos takarékos volt Peti fia és a havi 200 ezres önkormányzati képviselői béréből kuporgatta össze a háza árát….!!!!!!!



VÉGEZETÜL TÓTH ÚR ….

HA MAGA TÉNYLEG KI AKARNA ÁLLNI KORRUPCIÓ ELLEN HATÁROZTTAN, NEM CSAK AZOK ELLEN AKIK FELFEDIK EZT….
AKKOR EGY DOLGOT KELLENE TENNI-E ÉS VARÁZS ÜTÉSRE MEGSZÜNNE A KORRUPCUÓ JAVA….


RÚGJA KI RUSZNÁK IMRÉT A BÖP KFT.TŐL….


DE EZ NEM TESZI MERT Ő RUSZNÁK TALICSKÁZZA KI MAGÁNAK IS A BÖP KFT-TŐL ELSIKKASZTOTT MSZP-S PÁRT PÉNZEKET…..


Ne akard Hagyó babérjait elvenni Tóth:

Hagyó volt a tavalyi feljelentő és nem Tóth!!!!!

Dr.Tóth József nem mondott igaza amikor,amikor azt állította,hogy tavaly az ő feljelentésük alapján vitték el Cuccosékat!!!!!
Ma kaptunk egy dokumentumot ami azt igazolja,hogy Augusztus közepén Hagyó tett jogi lépéseket a Parkolási maffia ellen és nem Tóth…..
Még Hagyó aláírása is rajta van….bb


De Tóth úrnak nem az a baj,hogy korrupció van hanem az,hogy ez ne derüljön ki…..
Minden áron mindent ki akarnak magyarázni…
Ez nem egy nagy pofon neki és a Böp-nek,hogy 10 embere az újak közül ráadásul ilyen csúnyán bebukott…
A magyarázkodás helyett inkább azt kellene elérniük,hogy ilyen videókat senki ne tudjon készíteni mert a parkolóőreik olyan szigorúan vannak ellenőrizve,hogy minimálisra csökkenjen a korrupció a cégnél.
Nem magyarázkodni kell,hanem megszűntetni azt az okot ami magyarázni kell…
Ennél a cégnél az ígéretekkel szemben nincs rend…….
És nem is lesz amíg ez a vezetés a helyén van.


Majd jövőre jön egy újabb botrány az is magyarázzák stb…
2008-ban azért.
2009-ben ezért
2010-ban meg amazért…….

2011-ben meg vazzeg miért is mit is mondjunk…..

Ha ilyen ütemben buknak meg az őrök akkor 2011-ben 25 parkolóőr fog egyszerre megbukni….????





Duka Tavalyi beadványa DR.TÓTH JÓZSEFNEK.










Hát igen ez alapján az iratok alapján Tóth polgármester nem mondhatja,hogy nem tudott semmiről sem.
Sőt még megkapta a Duka elsőfokú munkaügyi bíróság által kiadott ítéletét is.
Tehát Tóth követett el jogsértést amikor a „felvétel készítőit” Munkakörük súlyos megsértése miatt elbocsátott volt dolgozóknak nevez…..
Mivel már az első fokú ítélet ismert volt Tóth számára Duka vonatkozásában bizonyíthatóan nem beszélhetett volna így róla….
Mert folyamatban lévő ügyről sehol nem szoktak nyilatkozni annak lezárultáig semmit….
De Tóth nyilatkozott egy folyamatban lévő ügyről amiről tudomása van,hogy ugyan még nem jogerősen de már elvesztették…Kvázi Dukát első fokon jogellenesen rúgták ki a cégtől és ezért az ő vonatkozásában nem áll meg az a felmondási indok,hogy Munkakörük súlyos megsértése miatt jogszerűen járt el vele szemben a cég.
Detto ugyan ez a helyzet a Prohászka esetében is.

RÁJÁTSZÁS

Rusznák miért nem hoz vezéráldozatot???



Miért nem hoz Rusznák valami vezér áldozatot is az ügyben.
2008.jnuár óta Laczkó János az ellenőrzési csoportvezető ő az aki a legjobban felelős a parkolóőri korrupciós eseményekért. Az ő tejhatalma a parkoló ellenőrök ellenőriztetése ennek ellenére az ő munkája sem ér sokat az évről,több lebukó parkolóőr miatt.
Vajon Rusznák elégedett ezek után Laczkó munkájával….
Aligha Laczkóra csak azért van szükség mert a régi rendőrségi kapcsolatin keresztül tud informálódni és befolyásolni a nyomozás menetét a BRFK gazdaság védelmi osztályán.
De itt a Fidesz és a főügyész kiemelten felügyeli az ügyet tehát Laczkó már csak az infókat tudja a volt rendőr haverjaitól megszerezni……
De ez mit ér maximum annyit,hogy a román eltud majd Erdélybe menekülni ha el akarnák fogni….

Régóta rebesgetik,hogy Laczkó helyére András pályázik mert ő Rusznák embere…..
Itt lenne az idő a haszontalan Laczkó lecserélni Andrásra…..
Bár ő sem ér sokat mert Moldvaival együtt ők szedik be most az ellenőröktől a heti pénzeket…
András nevezhetnénk kis Takácsnak is……
Bár András azért nem annyira jellemtelen,sunyi,féreg mint Takács volt…..
És András nem púpos mint Takács volt….


Dabasi paraszt Laczkót már hazaküldhetnék a falujába kapálni,ahelyett ,hogy a Böpnél pusztítja a kenyeret…..

A mai Blikk.

MESTERHÁZY ATTILÁNAK IS TUDOMÁSA VOLT A PARKOLÓ MAFFIÁRÓL MÉGSEM TETT SOKAT AZ ÜGYBEN



Az Mszp jelenlegi elnöke is tájékoztatva lett és tudomása van a Böp Kft-nél folyó parkolási maffiáról….
Igazság szerint egy semmitmondó válaszlevél után nem sokat tett az MSZP-nek súlyosan ártó korrupciós ügyben a Böp Kft-vel kapcsolatban.

Úgy látszik az MSZP-nem még elnöki szinten is szüksége van a Böp Kft-nél működő parkoló maffiára.

Akkor még többségben voltak amikor megkapta a tájékoztatás.
Most már kisebbségben vannak majd meglátjuk mit tesz…..
Versenyt fut-e Rusznák nyakának az elvágásért a Fidesszel,vagy továbbra is nagy ívbe szarik ígéreteivel ellentétben az MSZP-t súlyosan lejárató korrupciós

Feljelentették a kolbászpénzes parkolóőröket.

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. ismeretlen tettes ellen megtette a feljelentést a lapunkban ismertetett videó kapcsán, amelyen feltehetően korrupt parkolóőröket örökítettek meg.
A felvételeken csak az látszik, hogy a parkolóellenőrök bemennek az üzlethelyiségbe és onnan kijönnek, áll a társaság nyilatkozatában. Az, hogy pénzt vennének át, egyáltalán nem látszik. Hogy bármilyen bűncselekmény megvalósult-e, azt a nyomozóhatóságoknak kell kideríteni, mindenesetre a BÖP Kft. megtette a szükséges lépéseket, teszik hozzá.

Eszerint a BÖP ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az ügyben. Emellett azokkal az ellenőrökkel szemben, akik megsértették munkaköri leírásukban és a belső szabályzatokban foglaltakat, belső vizsgálat indult. A próbaidős parkolóőrt azonnali hatállyal elbocsátották, a felvételen látható másik ellenőrt a vizsgálat lezárultáig felmentették a munkavégzés alól, illetve a harmadik ellenőrnek a határozott idejű munkaszerződését nem hosszabbították meg.
Hozzátették, hogy a 2008-as korrupciós ügyet a rendőrség a BÖP Kft. együttműködésével leplezte le. A BÖP Kft. sajnálja, hogy az önkormányzati választásokra készülve a parkolás témája ismételten politikai hangsúlyt kap.
A társaság szerint az Indexnek nyilatkozó két korábbi dolgozó munkaviszonyát munkakörük súlyos megszegése miatt szüntették meg. Egyikük ügyében másodfokú munkaügyi bírósági tárgyalás ősz közepére lett kitűzve. Az ügyeket kirobbantó két volt dolgozó korábban az Indexnek elmondta, hogy első fokon mindketten megnyerték a pert.
A BÖP szerint a két volt dolgozó kifejezetten ártó és lejárató szándékkal, bosszúból igyekszik a BÖP Kft-t és annak vezetését a közvélemény előtt meghurcolni (például az általuk működtetett blogon), egyikük ellen rágalmazás miatt jelenleg is eljárás folyik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. (A két volt dolgozó nem tud ellenük folyamatban levő büntetőeljárásról.) Ezért a BÖP azt gondolja, hogy a két volt alkalmazott nem tekinthető elfogulatlan hírforrásnak.
A cég végül leszögezi, hogy a parkolóellenőri állomány fluktuációja majdnem 50 %-os. Ebben az évben összesen 53 főt foglalkoztattak, ám fél év alatt 20 főtől váltak meg. A BÖP szerint a cég vezetése arra törekszik, hogy egy olyan törzsgárda alakuljon ki, amely a jogi és etikai normák betartása mellett hatékonyan és erkölcsösen végzi a munkáját.
Az Index hétfőn számolt be arról, hogy negyven boltos és öt parkolóőr gyanúsított abban a nyomozásban, amelyet hamarosan vádemelési javaslattal zár le a BRFK. Az ügy érdekessége, hogy egy éve pont Hagyó Miklós feljelentése alapján indult, aki ma már maga is gyanúsított más ügyekben. Több, napokban készült videofelvétel alapján újabb tíz parkolóőr lehet gyanúsított az úgynevezett kolbászpénz (a begyűjtött kenőpénz belső elnevezése) felvétele miatt.

http://index.hu/belfold/budapest/2010/07/20/feljelenttek_a_kolbaszpenzes_parkolooroket/?rnd=342
Rágalmazás jogi fogalma.

Btk. 179/1: Rágalmazás
Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel (másokra hivatkozva közöl), ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, bűntényt követ el. (1 év)

Btk. 179/2: Súlyosabb megítélés alá esik, aki
1. aljas indokból vagy célból,
2. nagy nyilvánosság előtt vagy
3. jelentős érdeksérelmet okozva követi el a bűntényt.

Btk. 182/1: A 179. és 180. §-ban (becsületsértés) meghatározott bűncselekmények miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valósnak bizonyul.
Btk. 182/2: A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását/híresztelését illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta.

Hát itt aztán lenne közérdek indoknak!!!!!
Vagy bűnmegelőzés…

HHHHMMMMMM!!!!!

„A felvételeken csak az látszik, hogy a parkolóellenőrök bemennek az üzlethelyiségbe és onnan kijönnek, áll a társaság nyilatkozatában. Az, hogy pénzt vennének át, egyáltalán nem látszik.”
De pont,hogy három videón látszik is mert az egyik őr az utcán vette át a pénzt láthatósági mellényben……Csak az a videó még nem került ki a médiába….
Úgyhogy előre a videókról nem mondjon a cég véleményt amiket még nem is látott.
Illetve megjegyeznénk Cuccost,és Sancit ezeknék a videóknál százszor rosszabb minőségű távolabbi videókért sittelték le….!!!!

2010. július 20., kedd

Spaller Endre interpellációja a parlamentben 2010.07.19



Tállai András államtitkár úr válasza az interpellációra:



Dr. Tóth József hallgatja az interpellációt:





A parkolási korrupció három éve
2010.07.19 | Spaller Endre
Tisztelt Belügyminiszter úr!
Mint az Ön előtt is ismerős, újabb parkolási korrupciós botrány rázta meg a fővárost. Az elmúlt napokban videofelvételek kerültek elő, amelyekről világosan kitűnik, hogy a Budapesti Önkormányzati Kft. munkatársai nap mint nap bejárnak egy XIII. kerületi autószalonba, majd onnan távoznak, és a környéken parkoló autókat nem ellenőrzik. Egyik másik felvételen az is látszik, hogy mintha valamit átvennének. Vajon, mit?


Az ügy nem új keletű, legalább azóta tart, hogy a céget a korábban 12 évig szocialista képviselő, Rusznák Imre vette át 2006-ban. 2007 végén elismerte, hogy tudja mi és hogyan zajlik a cégnél, azt is tudja, hogy 100-200 millió forint eltűnéséről beszélünk évente, és azt is elismerte, hogy nem tett semmit. Sem a rendőrségen nem jelentette, sem a tulajdonost nem tájékoztatta. Szerintem ez már önmagában jogi konzekvenciákat kellett volna magával vonjon, azonban semmi sem történt.
2008 közepén az önnel szemközt ülő Dr. Tóth József MSZP-s polgármester vizsgálatot kért a saját volt párttársától, miután korábbi ellenőrök teregették ki a BÖP Kft. korrupciós ügyeit. A válasz egy kamu vizsgálat volt, olyat, amilyet egyik szocialista csinál a másiknak. Az őröket kérdezték meg ugyanis, hogy tudnak-e a korrupcióról. Mindenki tagadott, mintha csak Magda Marinkót kérdezték volna a gyilkosságokról. Senki sem ismerte be, hogy ő maga korrupt. Dr. Tóth Józsefnek, és az MSZP-nek úgy tűnik nem hiányzott sem a valós válasz, sem az eltűnt milliók, hiszen a vizsgálat eredményét csak mi, a Fidesz kifogásoltuk, ő pedig elfogadta. A polgármester fia, aki szintén kerületi MSZP-s politikus, még gratulált is Rusznák Imre korrupcióellenes tevékenységéhez.

A rendőrség végül nyomozást indított. A nyomozást segítendő én magam is tettem feljelentést e témában. Tavaly szeptemberben őrizetbe is vettek öt parkolóőrt. Pont annyi pénzt találtak náluk, amennyit a korábbi botrányokat kirobbantó ellenőrök megjósoltak. A kettő között több mint egy év telt el, és százmilliók nem folytak be a kasszába.
Az őrizetbe vételeknek lassan egy éve. Most azt láthatjuk a felvételeken – amennyiben azok valódiak -, hogy a korrupció zavartalanul folytatódik. Nem egyszerűen csak összebeszéltek ketten-hárman. Ezeken a felvételeken azt látjuk, hogy minden egyes nap, az adott körzetben dolgozó parkolóőr bemegy egy bizonyos üzletbe, és két felvételen is látszik, hogy valamit eltesz. Remélem, hogy nem pénzt, amire mindannyian gondolunk. Ha azonban a rendőrségi nyomozás mégis ezt derítené ki, az azt jelentené, hogy az ellenőrök többsége szervezetten benne van a korrupcióban. Az MSZP-s önkormányzatok, mint tulajdonosok, a volt MSZP-s képviselő, mint igazgató nem tud megbirkózni a korrupcióval.

A következő mondatomat egyszer már elmondtam, a BÖP Kft. be is perelt érte, de még egyszer elmondom. Belügyminiszter Úr! Ön szerint életszerű az, hogy több mint három éve a cég volt MSZP-s politikus vezetésével köztudottan folyik a korrupció, hetente százezrek, vagy milliók fordulnak meg illegálisan a cég öltözőjében, és abból a cég közép vagy felső vezetése nem részesedik? Életszerű ez?
Összefoglalva tehát, a parkolási korrupció bárki számára látható, megfigyelhető, a XIII. kerület utcáin mindennapos jelenség. Nemcsak nekem, nemcsak a videók készítőinek, de az MSZP-s önkormányzat, a volt MSZP-s cégvezető számára is. Azt remélem, hogy az Ön által kinevezett új rendőri vezetés megoldja majd azt, amit az MSZP nem tudott, nevezetesen, hogy az utcán ne hömpölyögjön a korrupció, ne borzolja nam mint nap az emberek kedélyét, és ne rombolja a jogkövető magatartásba vetett hitet.
Köszönöm, várom megtisztelő válaszát.


http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=91


Forrás:
http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=91