2011. február 11., péntek

Gyurcsány Budai úr kérdezze meg az irattárost.

Az újabb sukorói nyomozás miatt sem tart a felelősségre vonástól Gyurcsány Ferenc. A volt MSZP-s miniszterelnök Zuschlag János egykori körzetében tartott országjáró körútján is elfogultsággal vádolta meg az ügyészséget.
A szocialista politikus kitérő választ adott arra a kérdésre, hogy miért hiányzik több részlet a 2009-ben az egyik kormányülésen készült hangfelvételekből, amikor a sukorói kaszinóváros kiemelt beruházássá minősítéséről döntöttek.

- Üzenem ezáltal is Budai úr szívéhez közel álló kormánynak és magának Budai úrnak, hogy az nagyon helyes, ha készülnek felvételek, ezért javasolja a saját kormányának, hogy készítsenek hangfelvételeket - ez volt az első üzenetem. A második, hogy a kormányban nagyon sokfajta funkció létezik, van például irattáros is. A miniszterelnök szerintem nem irattáros, Budai úr kérdezze meg az irattárost, az ő dolga, hogy ezekkel a dokumentumokkal foglalkozzon. Szerintem egészen biztos, hogy a rendelkezésére fognak állni - jelentette ki kedd este Zuschlag volt választókörzetében Gyurcsány Ferenc.(rá)

hírTV



Nincsenek megjegyzések: