2011. február 24., csütörtök

NEM CSAK 10 ŐR volt benne!!!!!

Mivel a nyomozást a maffia ügyben 2011.május.24-ig meghosszabították így még van esély arra is,hogy akár Rusznák és még több emberről kiderüljön,hogy részt vett ebben.

Nézzük csak a 2008.01.11-én íródott Takács Sándor által szerkesztett banda listát kik melyik területre mehetnek csak!!!!
Akik már gyanúsítottak azoknak a nevét nem húztuk ki….
Persze nem mindenki volt benne a maffiában de nem is csak 10-en ahogy a gyanúsításban van.
Illetve folyamatosan változtak az emberek összesen még legalább 30 ember biztosan benne volt a maffiába a két éve alatt….PL:Kisparti Attila cuccos jobb keze egy ideig úgy volt ő lesz Cuccos utódja de aztán inkább elmenekült és kilépett.

Az itt látható 2008-as banda listából három ember még mindig a Böp Kft-nél parkolóőr.
A három megmaradt egykori parkolóőrből egyről biztosan tudjuk,hogy benne volt a Takács féle később Moldvai féle parkolási maffiában.

Ezért most ide írunk 20 db monogrammot akik biztosan benne voltak a parkolási maffiában az évek alatt:

K.G.
V.T.
P.J.
I.L.
B.B.
K.A.
S.L.
S.M.
K.V.
J.G.
SZ.G.
N.I.
M.P.
GY.L.
K.M.
D.L.
M.T.
V.L.
D.K.


Szemezgessen csak mindenki.
A jövő héten közzé tesszük itt a 2008 és 2009 között a Böp Kft-nél dolgozó parkolóőrök listáját……Abból majd nyugodtan mindenki kikövetkeztetheti kik voltak a monogrammok.
Ki volt még benne a Takács féle maffiában….
A 2010.szeptemberében meggyanúsított összesen 10 ellenőr édes kevés ezt mindenki tudja ennél legalább háromszor több parkolóőr vett részt az évek alatt Takács parkolási maffiájában.



Takács Titkos banda listája 2008.01.11-én.



SZABÓ GÉZA az opel szervizes balhé egyetlen túlélője.

5 megjegyzés:

nyugidoki írta...

Tisztelt Prohászka Úr! Ideje lenne Önnek orvoshoz fordulni. Mint írásaiból számomra kiderült Ön súlyosparanoid személyiségzavarral küszködik. Mivel írásaiból az is megállapítható, hogy sajnos szellemi képessége is erősen korlátozott meg is magyarázom mit jelet ez : " (Paranoid personality disorder) olyan betegség, amely a nemzetközi betegségosztályozások szerint leginkább túlhajtott gyanakvásossággal és azzal a folyamatos tendenciával jellemezhető, hogy az egyén a környezetében lévő személyek cselekedeteit és szándékait, folyamatosan rosszindulatúnak, fenyegetőnek és ármányosnak véli/értékeli. A különféle személyiségzavarok között a súlyos személyiségzavarok közé tartozó karakterzavar." Úgy vélem viselkedéséből, hogy lelki sérüléssel is küszködik mint minden összeesküvés elmélet gyártó őrült. Csak figyelmeztetni szeretném, hogy magatartásával csak a saját életét keseríti meg. Már most is csak a gyűlölködés mozgatja minden cselekményét. Próbáljon meg inkább élni, önmagával és szeretteivel foglalkozni. Gondolja csak végig. Ha megszűnik a gyűlöletének tárgyát képező BÖP Kft mit fog csinálni? Tisztelettel egy Jóakaró.

valaki írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
valaki írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
valaki írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
valaki írta...

Szidjátok csak Rusznákot,Takácsot,Laczkót,Moldvait de itt álljatok meg.
Nyugidokinál egy kicsit tovább megyek,de szerintem ő is ezt akarta kifejezni kicsit finomabban.
Én nem nevesítek senkit csak annyit mondok álljatok le akárkik is vagytok,mert ha ezt tovább folytatjátok bajotok fog esni!!!!!!