2011. február 4., péntek

LACZKÓ JANUÁR.31 KONYEC!!!!!





2011.január.31-étől hivatalosan már nem dolgozik a Böp kft alkalmazásában Laczkó János.
A hivatalos magyarázat szerint nem írta alá az új munkaszerződést amit Rusznák Imre kínált számára. És inkább eljött a cégtől…….EZ a hivatalos verzió.

A nem hivatalos pedig az,hogy Rusznák már készült Laczkó eltávolítására 2010.szeptembere óta.
Ekkor felvette a céghez az egykori E-Controllos igazgatót Szöllösi Tamást hivatalosan azért,hogy átvilágítsa a Böp Kft-t gyakorlatban pedig fül alatt már Laczkó helyére volt ő tartalékolva.
Természetesen Laczkó helyére azt szerintünk mondani sem kell Szöllösi Tamás került azonnal.


Látod Laczkó buta dabasi paraszt létedre ez volt Rusznák hálája,hogy majd 3 éven át fedezte a parkoló maffiát a rendőrség fele a régi volt rendőrségi kapcsolatain keresztül.
Megérte védeni a maffiát Laczkónak meg is kapta érte a jutalmát Rusznáktól egy kamu elfogadhatatlan új munkaszerződés formájában.
Amely munkaszerződésnek az volt a célja,hogy az irreális feltételei miatt Laczkó távozzon a Böp Kft-től….Ezt még a hülye is tudja.
Szépen ki golyózták a Böptől Rusznák Imrét.

Amúgy első verzió szerint András lett volna Laczkó utódja de Rusznák rájött,hogy András csak egy buta nagykanizsai okoskodó paraszt gyerek és egy marék hangyának több esze van mint neki. Ezért esett Szöllösi úrra az új ellenőrzési vezető választása Rusznák Imrének.

Szép lesz majd Laczkónak Dabasról feljárkálni a büntető ügyben a tárgyalásokra,megérte neki védeni a maffiát 3 évig!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: