2010. szeptember 28., kedd

Az MSZP-s polgármester felháborodott a hírTV kérdésén.

Tagadja Kispest szocialista polgármestere, hogy túlszámlázások történtek a kerületi óvoda és bölcsőde felújításoknál. A XIX. kerületben volt olyan intézmény, amelynek 15 millió forintért újították fel a homlokzatát, a kerítésért pedig 800 ezer forintot fizettek.

Az Árnyas óvodában két bordásfal és a PVC-burkolat 4 millió forintba került. A felújításokat a kerületi vagyonkezelő végezte - a cég vezetőjének édesanyja több cikluson keresztül szocialista képviselő volt. A rendőrség hűtlen kezelés gyanújával nyomoz az ügyben.

- Ez sajnos a kampány része, 2006-os, 2008-as ügyekről van szó. Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok. Kispest önkormányzata mindig és minden alkalommal a megfelelő és vonatkozó jogszabályok alapján dönt és határoz - mondta a hírTV-nek Gajda Péter, Kispest szocialista polgármestere.

Mikor riporterünk megkérdezte Gajdát, hogy volt-e túlszámlázás ezeknél az óvodafelújításoknál, az MSZP-s városvezető úgy válaszolt, természetesen nincs, és nem is volt, már a kérdés önmagában is sértő és felháborító.

(hírTV)


Nincsenek megjegyzések: