2010. szeptember 14., kedd

Rusznák az alkalmatlan.




Mit baszott lel Rusznák?????


A nem akarunk senkit megsérteni de a parkolóőrök nagy többsége egyszerű némelyikük a társadalom peremén élő egyszerű kis ember.
Ő nem azért gyűjtögetnek zsebre pénzeket,hogy meggazdagodjanak,hanem azért,hogy meg tudjanak élni és eltudják szinte napról,napra tartani a családjaikat.
Rusznák Imre pont ezzel él vissza amikor rendkívüli felmondással,megzsarolva kirúgja őket.
Ilyenkor mit tesz egy egyszerű kis ember el kullog lehajtott fejjel.
Bár tudja,hogy igaza van és a Böp Kft jogsértést követett el vele szemben azzal,hogy kirúgta őt,mégsem tesz semmit. Nincs pénze ügyvédre napról-napra tarja el a kis családját egyszerűen anyagilag és idővel nem engedheti azt meg magának,hogy szembe szálljon a Böp kft-vel.
És ezt Rusznák Imre jól tudja és azért mert törvénytelenül eljárni a kis emberekkel szemben,mert tudja ők lenyelik a békát én nem tesznek semmit.
Erre alapozta Rusznák pár olyan személy elbocsátását is akik viszont nem hajtották le a fejüket és harcolni mertek az igazukért. Munkaügyi bírósághoz fordultak és lám csodát nyertek a Böp Kft ellen,kiderült,hogy jogtalanul küldték el őket.
Rusznáknak a vezetői felellőségében abban hibázott a legnagyobbat,hogy olyan emberekbe is belekötött és bunkó módon megzsarolva kirúgta őket akik nem hagyták magukat utána magukat és ezt Rusznák nem ismerte fel.
Rusznák úgy volt ő nála hatalmasabb senki sem lehet ő bármit megtehet,bárkivel….
Még szerencse,hogy a munkaügyi bíróság másképpen látta ezt.
A Böppel szemben álló „emberek” nem nagy emberek,kis emberek ők is, csak ők a többi jogtalanul elbocsátott kollégájukhoz képest,fel merték vállalni a harcot a cég ellen,és nem hagyták magukat és nem hagyták annyiban a velük szemben elkövetett jogsértést a cég részéről.
Rusznák odamegy a Böp-hőz 2006-ban az a feladata,hogy üzemeltessen egy helyi mutyizós MSZP kifizetőhelyet. Neki nem az lenne az érdeke,hogy csend legyen a cég körül….
Ha valakivel balhé van azt normálisan elrendezze azt és nem zsarolja és fenyegeti őket.
Mi a faszért kellett Rusznáknak olyan embereket megzsarolni a cégnél akik vissza üthettek,akin nem hajtották le a fejüket és harcoltak utána a cég ellen????
Miért nem ismerte fel Rusznák azokat az embereket a Böp-nél akiket nem érdemes piszkálni??? A válasz egyszerű azért mert Rusznák olyan primitív,hogy ő nem alkalmazkodik senkihez ő hozzászokott ahhoz,hogy amit ő mond az van és nincs ellenszegülés és véleménye másnak vele szemben.

Rusznák védelmébe ezért az el kell mondanunk értse meg mindenki pszihológiailag Rusznák miért ilyen???

Rusznák apja Ávó-s volt talán embereket is ölt 1956-ban.
Rusznák kiskora óta hozzászokott ahhoz,hogy apja révén ő neki mindenki hajbókól és nem száll vele senki senki sem szemben.
Rusznák párt vonalon felküzdötte magát egész magasra az MSZPM.ben…..
Igazgató elvtárs,Szakszervezeti vezető elvtárs,stb volt.
Ő hozzászokott ahhoz,hogy a szocializmusban a megfélemlített és a seggnyaló kommcsi pribékek a munkahelyein ahol ő volt a főnök nem mertek vele szembe szállni.
Amit a Vezető elvtárs mondott az szent és sérthetetlen volt akármilyen nagy baromság volt az.
Ez ment is neki 1973-tól 1990-ig és még talán utána egy darabig…..
Megy ez neki most a Böp Kft-nél a napjainkban is.
Rusznák a fent leírtak miatt egyszerűen szellemileg nem képes felfogni azt,hogy a beosztottainak lehet vele szemben véleménye,akarat…..
Ő nem tudja elfogadni más véleményét abban a cégben amit vezet.
Egyszerűen úgy gondolja,hogy ő bármit megtehet a beosztottaival még azután is,hogy már nem dolgozik a cégénél az adott személy.

Rusznáknak mikor jut el vajon az agyáig,hogy már nem 1979-et írunk és már nem szocializmus van Magyarországon….
Ahol egy telefonhívással a Kommunista Pártba mindent el lehet intézni!!!!!!


Igen is ez a most kialakult elfajult helyzetért ahol a Böp Kft van Rusznák Imre a fő felelős.
Mi a faszért kellet neki olyan dolgozókba belekötnie akikbe nem lehetett volna.

Igazgatóként miért nem tudta felmérni kitől kell reálisan tartania?????

PL:A mostani Nyári korrupciós balhé miatt kilépett a Böp-től a IX.kerület!!!

Nem fogja fel Rusznák,hogy azok a volt dolgozók akikkel ő szemét módon eljárt nem fogják őt békén hagyni amíg nem kapják meg törvényesen ami jár nekik.
Persze ismerve Rusznákot ő megmondta korábban ő leszarja a munkaügyi perek eredményét ő egy petákot nem fog fizetni egy volt dolgozónak sem akármilyen bírósági döntés születik az ügyükben.

Ezek után ha a munkaügyi perek végkifejleteként valamelyik dolgozó akit a jogerős másodfokú ítélet alapján sem fizet ki Rusznák,majd felszámolást kezdeményez a cég ellen az lesz a szemét????
Rusznák primitív logikája szerint igen.

Mert abban Rusznák biztos lehet ha nem fizet akkor felszámolás lesz a cég ellen és abból ő nem fog jól kijönni…..
Egyáltalán miért kellet másodfokra adatnia a csontra elvesztett munkaügyi pereket a cégnek.
Munkaügyi pert komoly munkaügyi jogászok is csak első fokig visznek,mert ha nem merül fel időközben nyomós indok akkor a munkaügyi pereket másodfokon is az nyeri aki első fokon 90 %-ban…..

Bár az is egy teória,hogy Rusznák azért adta másodfokra az elvesztett munkaügyi pereket,mert időt akart ezzel nyerni….
Ez a gond és a kifizetések már a következő Böp-ös vezetés gondja legyen,akkor ő már biztos nem lesz a cégnél….

De ennek tudatában nem merül fel Rusznák részéről a hűtlen kezelés……
Tudja,hogy tutira elvesztik a pert eddig 11 milliónál járnak a kártérítési összegnél amit ki kell fizetniük. De nem baj menjen másodfokra ott majd felkúszik az összeg 20-25 millióra de sebaj talán az már nem az ő gondja lesz……



RUSZNÁK SOROZATOSAN ELBASSZA A CÉG ÜGYEIT AZZAL,HOGY PRIMITÍV GONDOLKODÁS MÓDJÁVAL SEMMIBE VESZI A JELENLEGI ÉS A VOLT BEOSZTOTTAIT……

Mellette nyílt titok a cégnél az MSZP-s kifizetőhely mivoltuk…….
Rusznáknak vaj van a fején jócskán és ezek után még neki áll feljebb!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: