2010. szeptember 22., szerda

„Megvadult” Gyurcsány-rajongók támadtak a hírTV stábjára.

Nem sikerült megkérdezni Gyurcsány Ferencet arról, hogy miniszterelnökként milyen jelentéseket kapott Szilvásy emberétől. A volt kormányfő csütörtök esti kőbányai lakossági fórumán ugyanis a résztvevők rátámadtak a hírTV stábjára. Gyurcsány előadásáról a helyi szocialisták először kitiltották a kamerát, majd a testükkel védték a kérdéseink elől a bukott kormányfőt.

A helyi MSZP meghívására érkezett Gyurcsány Ferenc a kőbányai szabadidőközpontba előadást tartani. A volt miniszterelnököt tapssal fogadta a több száz fős közönség, a Hír Televíziót viszont nem engedték be a terembe. Végül az egyik helyi szocialista képviselőjelölt, Varga Mónika is kiutasította a stábot a teremből arra hivatkozva, hogy az esemény nem sajtónyilvános.

- Legyenek szívesek kifáradni! Varga Mónika vagyok az MSZP X. kerületi szervezetétől, és az a kérésünk, hogy fáradjanak ki. Az ATV exkluzívan itt van. A hírTV azért nem lehet, mert a rendezvény nem sajtónyilvános - mondta stábunknak a szocialista képviselőjelölt. Ezzel a főleg nyugdíjas korú szocialista-szimpatizánsok is egyetértettek.

- Menjenek ki! - parancsolt rá kollégáinkra az egyik MSZP-szimpatizáns férfi, miközben letakarta a hírTV kameráját. Stábunk végül csak az előtérből hallgathatott bele a volt miniszterelnök beszédébe.

- Nem lesz még egy olyan korszakalkotó, aki hatalmát a mi szabadságunk megvonására fogja építeni. Azért nem lesz, mert ti nem fogjátok engedni - jelentette ki hívei előtt a volt miniszterelnök.

A hívek még Gyurcsány Ferenc távozásakor sem hagyták, hogy a Hír Televízió felvételeket készítsen róla. Tettlegességig fajuló fellépésüket a volt miniszterelnök sem nézte jó szemmel. A helyi szocialista polgármesterjelölt végül elnézést kért a Hír Televízió stábját ért támadás miatt.

(hírTV)


Nincsenek megjegyzések: