2010. szeptember 14., kedd

Rusznák barátai....NAGYON ÉRDEKES.!!!!!!

Bereczky István és az a bizonyos „Rusznák” ügy


Amit eddig tudunk Bereczkyről:


A fanatikus Újpest szurkoló előbb Szlávy Bulcsú, majd Boros ’óriás’ Tamás maffia csapatának tajga, úgynevezett ’céges’embere. Itt társa Varga Tibor ill. a rendőr testvérének (Rolandnak) a besúgója, Tóth Csaba, ma önálló főnök, az FTC volt biztonsági igazgatója, a Leo Security „csendes” tulajdonosa. Később, akárcsak Tóth, Ő is megjelent a Magyar Labdarúgás „húsosfazeka” mellett, a Ligánál volt marketinges ill. a Ligaújság (Fociláz) lapigazgatója. A Ligától az USA-NSA Lízing vonalon lenyúlt pénzt Diósgyőrbe vitte! (a tolvajtárs Szieben pedig a pénz másik részét Fehérvárra). A Kisteleki vezette Liga elfelejtette ezt kivizsgálni, sőt az NSA-t mai napig pénzeli, azaz ezáltal a Diósgyőr és a Fehérvár csapatát is! Nem véletlen, hogy e csapatoknál nincs ’mez-főszponzor’ se). Azt is tudjuk, hogy a Diósgyőrt tulajdonló NSA Lízing Kft-ben, Bereczky mellett a másik tulajdonos, a Leo Security Kft!
Azaz aki e céget dolgoztatja, az a Diósgyőrt szponzorálja! De mi is az a „Rusznák” ügy, amit eddig nem tudhattunk? Hogy lett Bereczky a Szlávy ügy koronatanúja? Ime:
Kezdjük hátulról előre, időben visszafele!
Szály Bulcsú meggyilkolásának ügyében (Wappler László és társai) három koronatanú van! Kb. 40 tanú szerepel az ügyben.
Fontossági sorrend szerint: Waschler László, Varga Tibor, Bereczky István. A koronatanúka a rendőrség megzsarolta, ezért tanúskodtak!
Nézzük, kit mivel:
Waschler László, Wappler László cégestársa!
Mindent együtt csináltak, akárcsak Varga és Bereczky.
Mindenbe belenyúltak, ahol pénzt szagoltak! Nagyon jó politikai kapcsolatokkal rendelkeztek, hisz Waschler fia, Tamás, Fidesz politikus, ma Szentendre alpolgármestere, tegnap a Fidesz kormány politikai államtitkára a Honvédelmi Minisztériumnál. (Waschler Tamás feleségének keresztanyja Polt Péterné)
Waschler apuka belekeveredett a békéscsabai „Sümeghy” (Fidesz) féle csődbüntettbe, ami miatt előzetesbe is került:
Innen úgy szabadult, hogy társaira terhelő vallomást tett (köztünk a most meggyanusított Sümeghy-re)ill. rávallott Wappler Lászlóra a Szlávy ügyben: (elmondása szerint Wappler géppisztolya elromlott, ezért kölcsön adott neki egy pisztoly!)
Az ,hogy e vallomást megtette, nem a békéscsabai ügynek köszönhető, hanem a Rusznák ügynek! Ezzel zsarolták a rendőrök, akárcsak Szlávy Bulcsú Wapplert Waschler az Autoker Holding vezérigazgatója volt, mely cég már rég nem autókkal foglalkozik, hanem ingatlanokat épít!
A 90-es évek közepén ingatlanépítési terveikbe zavart bele Rusznák Imre MSZP-s önkormányzati képviselő! Ő a városfejlesztésért felelt Budapesten.
Jobb belátásra próbálták téríteni amikkel segítséget kaptak. Vargát és Bereczkyt!
A két „DUO” többször üzletelt együtt, jó kapcsolatban voltak egymással! Varga és Bereczky hozta össze Wapplert Szlávyval, mert Wapplernek pénzmosó kellett ,amire Varga egy balatoni Night Clubot ajánlott! Így bérelte ki a Szlávy által védett klubot Wappler (Káptalanfüreden), ahol később Szlávy megerőszakolta Wappler akkori nőjét! Állítólag emiatt kellett meghalnia, aminek ellentmond, hogy akkor, ha Wappler ezt tervezte, akkor minek jelentette fel Szlávyt? Képbe helyezte az ügyet….
Varga szintén viálta Rusznák Imrét, neki is többször keresztbe tett, így rögtön kitalálta a megoldást! Meg kell verni Rusznákot! Waschler finanszírozta, Bereczky pedig hozta az embereket, „Fehért” és „Szalárt” akik Szlávy oldalágáról tartoztak! (és akiket a Bíróság elítélt e verés miatt, egyikük már szabadult is! A felbujtó ismeretlen maradt)
Amikor Wappler pénzt kért Szlávytól, hogy visszavonják a feljelentést Szlávy „visszazsarolt” a Rusznák üggyel, hisz azt hitte, hogy Wappler itt is társa volt Waschlernek!
De ő jóban volt Rusznákkal, így nem szólt bele a megveretésbe, így Szlávy pofára esett.
Később pedig mehalt, amiről Bereczky első kézből értesült, hisz bár 7 év után lett meg a hulla, ő már az eltűnés után 2órával elvitte Szlávy bőrkanapéját a bérelt házából!
Visszatérve: Waschler, Varga, Bereczky intézte a Rusznák verést, ezzel a rendőrség bezsarolta őket, így rávallottak Wapplerra!
A kérdés: Bereczky mit keres a Magyar Labdarúgásban? Tóth Csabával, Hubicsák Ferenccel,
Szieben Lászlóval szétrabolták, lopták a Klubcsapatokat, a Ligát amit aztán visszaforgattak a csapataikba! Mit keres még itt? Ilyen múltú ember, hogy lehet klubvezető, ligavezető? A maffia (Tóth) és a rendőr (Roland testvér) kapcsolat miatt fél mindenki?



http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=&aq_text=%2Bhubics%E1k&aq_cre=0&user_id=&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9018131




De Ki is az a WAPPLER aki barátja volt Rusznáknak:

Nincsenek megjegyzések: