2010. szeptember 8., szerda

Húha bajban Rusznák és Tóth:

Az elmúlt 60 év politikai bűnöseinek elszámoltatását kezdeményezi a Jobbik. Szilágyi György, a nemzeti párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a társadalmi igazságosság érdekében elkerülhetetlen, hogy valamennyi, a magyar nemzet ellen bűncselekményt elkövető politikai bűnözőt felelősségre vonják. A Szilágyi szerint erre azért is lehetőség van, mert a holokauszt nevében nyolcvanéves emberekkel is megteszik ugyanezt.
Egy konkrét esetet kiemelve megjegyezte: a Jobbik frakciója nagy megrökönyödéssel értesült arról, hogy az 1956-os megtorlásokat belügyminiszterként irányító Biszku Béla letiltotta a "munkásságáról" szóló dokumentumfilmet, így azt nem lehetett levetíteni az Uránia moziban.
A Jobbik ezért arra kéri a Fideszt, hogy az elmúlt 60 évre kiterjedő elszámoltatás egyik első lépéseként vizsgálja meg, Biszku Béla mekkora és milyen állami támogatásokat kapott az elmúlt időszakban, illetve jelenleg is "sztárnyugdíjon tengeti-e az életét" - fejtette ki a képviselő. Hozzátette: a Jobbik követeli a fenti állami kiadások visszavonását is, amennyiben azt Biszku Béla jogtalanul vette fel.
MTI - jobbik.hu
http://jobbik.hu/rovatok/politikusbunozes/az_elmult_60_ev_politikai_bunoseinek_elszamoltatasat_kezdemenyezi_a_jobbik


Akkor ha ez végre bekövetkezne Rusznák de főleg Dr.Tóth József bajban lennének….
Mert mindketten MSZMP funkcionáriusok voltak….

Imo pici életrajza:

1969-71 Apostolok Étterem, felszolgáló,
1973-75 Park Szálló, felszolgáló,
1975-1980 Pannónia Szálloda, Vendéglátó Váll. OVSZT, szervező titkár, 1980-94 KPVDSZ, politikai munkatárs, oszt.vez.-hely., oszt.vez.,
1989-93 Élelmiszer Kereskedelmi Dolgozók Önálló Szakszervezete, ügyvezető titkár,
1993-95 Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete, ügyvívő 1994-től három cikluson keresztül a főváros MSZP frakciójának volt a tagja .
2002 és 2006 között a kereskedelmi és turisztikai bizottság elnöke, illetve a pénzügyi bizottság alelnöke volt.


POLITIKAI MUNKATÁRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: