2010. szeptember 8., szerda

Lendvai Nem távozom a politikából.

Testületet hozna létre az MSZP jobb morális védelme érdekében a leköszönő pártelnök, aki a média képviselőinek utolsó elnöki sajtótájékoztatóján csokoládéval kedveskedett. Lendvai Ildikó azt mondta: nem távozik a politikából, a jövőben a párt programtanácsának vezetője lesz.

A szocialisták távozó elnöksége ajánlásokat fogalmazott meg az új vezetés számára. Lendvai szerint az MSZP jobb morális védelme érdekében az új alapszabály elfogadásáig kell létrehozni a testületet, amely segítséget nyújtana a szocialista pártnak a jogi ügyekben. Az elmúlt időben ugyanis több szocialista politikus került előzetes letartóztatásba a korrupciógyanús ügyekkel kapcsolatban.

- Azt javasoljuk, hogy az új vezetés hozzon létre egy olyan grémiumot, amelyben tekintélyes, a morális problémák megoldásában gondolatokkal rendelkező párttagjaink vannak. Egyelőre alapszabályi mankó nélkül, de nyújtsanak segítséget az ilyen ügyek megítélésében, sőt ők dolgozhatják ki a javaslatokat az új alapszabály passzusaira is – jelentette ki pénteken az MSZP leköszönő elnöke, Lendvai Ildikó.

(hírTV)

Nincsenek megjegyzések: