2010. szeptember 22., szerda

Pert nyert Spaller Endre a XIII.kerületi kommcsik ellen!

A Lehel-csarnok közpénzen akar ellehetetleníteni
2010.06.28

A Lehel-csarnok vezetése közpénzen akar ellehetetleníteni. Beperelt, és ötmillió forintot követelt tőlem egyetlen mondatért. Ezt a politikailag motivált pert a bíróság elutasította, és mindez Önöknek közel félmillió forintjukba kerül.
A Lehel-csarnok egy 100%-ban kerületi önkormányzati tulajdonban lévő cég. Az idei üzleti terv tárgyalásakor kimutattam, hogy annak ellenére, hogy a csarnok nem szociális áron árulja a termékeket, a csarnok felépítésére fordított milliárdok soha sem térülnek meg. Korábban a kerület szocialista vezetése azt mondta, azért kell milliárdokat költeni a csarnokra, mert az lesz az arany tojást tojó tyúk. A baj nem az, hogy nem tojja az aranytojást, sokkal inkább az, hogy elenyészően kicsi tojásokat tojik. Amíg tehát rengeteg piac, üzlet, pláza, ami ugyanilyen árakon árulja az áruit, nyereséget termel, addig a Lehel-csarnok nem fog megtérülni.
Azt is mondtam itt, hogy a Lehel-csarnok MSZP-s kifizetőhely, és szét kell választani a csarnokot az MSZP-től. Felidéztem, hogy szocialista mikulás ünnepségtől Szanyi Tibor Európa parlamenti kampányban tartott médiarendezvényéig ki tudja hány rendezvényt támogatott a Lehel-csarnok. Média portfóliója akkoriban a Napkeltéből, a Népszavából és az ATV-ből állt, szakmai alapon, mondták ők. Ha nem politikai rendezvény támogatásával, nem pártmédia támogatásával, hanem egy valós reklám és médiastratégia kidolgozásával töltené az idejét a csarnok igazgatója, akkor nemcsak kiváló élelmiszereket lehetne kapni a csarnokban, de még a befektetett milliárdokat is visszahozná.
Vörös Péter, a csarnok MSZP tag igazgatója sérelmezte, hogy összemossuk őt a politikával, és beperelt. Egy mondatért ötmillió forintot követelt. Kevesen vannak ebben az országban, akik képesek ilyen értékes mondatokat mondani. A bíróság azonban első fokon nekem adott igazat, azt állapította meg, hogy jogom van kritikával illetni a csarnok gazdálkodását, valós tényeket állítottam, és azok között okozati összefüggés volt. Politikai elemzésbe a bíróság nem bocsátkozott. A Lehel Csarnokot összesen 450 ezer forint megfizetésére kötelezte. Ennyi pénzt fog a csarnok az Önök pénzéből kifizetni javarészt a magyar államnak. Ennyit vesztettünk a közpénzekből azon, hogy a csarnok nem érdemi választ akart adni a kritikámra, hanem megpróbált megfélemlíteni, ellehetetleníteni.

http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=83


Tehát Akkor ezek szerint a Lehel Csarnok is egy XIII.kerületi MSZP kifizetőhely a bíróság szerint is!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: