2010. november 24., szerda

AZ ÚJ TERÜLET TITKA:

Az aktívban bemutatott Váci úti hentes bolt egy nyáron beindult új területen található a XIII.kerületben.
Ezen terület sorsa külön érdekes és jól jellemzi az egész Böp Kft dolgait.
Tudomásunk szerint ezt a területet nem is akarták be vonni a fizető övezetben első körben amikor a terület bővítés volt a XIII.kerületben.
Végül is ez a terület azért került bevonásra az új fizető övezetbe mert a helyi önkormányzati képviselő nevezetesen Bodorné Farkas Zsuzsanna határozottan kérte ezt.
Indokai egyszerűek voltak a helyi választó polgárai panaszkodtak neki,hogy nem tudnak a saját házuk előtt parkolni,mert aki az aglonomerációból jön a városba dolgozni az itt hagyja az autóját mert itt még nem kell fizetni a parkolásért és innen megy tovább a munkahelyére tömegközlekedéssel. Az egész napra itt hagyott autóktól meg az itt lakók nem tudnak parkolni a saját házuk előtt.
Nos ezért lett is kialakítva a fizető övezet.
Mellesleg az ügy pikantériája,hogy Bodorné Farkas Zsuzsanna a XIII.kerület által a Böp Kft felügyelő bizottságának delegált tagja.
Ezután gondolja el mindenki milyen durva a parkoló maffia beszivárgott Bodorné területére is zsarolnak,csalnak,vesztegetnek…..Ezt hozta a Böp kft az új fizető övezet bevezetésével kéretlenül el Bodorné választókörzetébe a választópolgárainak.

Akkor most felmerül a kérdés amikor majd a 2010-es évről Bodorné megint írja a párt megrendelésére a szép éves felügyelő bizottsági jelentését akkor majd erről az esetről említést tesz benne.??? Vagy szarik a választó polgáraira és a saját választókörzetére amire olyan büszke és ér egy párt utasításra mindent szépen jól beállító éves jelentést.
Azért Bodorné 2008 és 2009-es jelentései viccesek amit a felügyelő bizottság nevében adott ki minden szép és minden jó….Sehol nyoma sincs korrupciós balhénak,az 1 milliós kamu belső vizsgáltnak,a letartóztatásoknak…….Minden szép és jó a Böp Kft-nél ez áll bennük.




Összefoglalva baromira ciki,hogy a Böp Kft felügyelő bizottságának a XIII.kerületi tagjának a választókörzetére is rátette a kezét a parkolási maffia akár tehet akár nem ő maga róla.

Vajon most mit mond majd Rusznáknak semmi baj csak sarcolja a parkoló maffia a választókörzetemet nyugodtan semmi baj.







Nincsenek megjegyzések: