2010. november 19., péntek

NA akkor mi is a rendőrségi gyanúsítás.







A piramis.

Megállapítás.

2007 Az egyik meggyanusított őr itt még viccnek veszi a dolgot....Ő már ekkor tudta nem lehet baja Takács megvédi őt úgyis a napi 6000 forintért cserébe.


Az ún. "maffiatörvény"
1999. évi LXXV. törvény
a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról


Az Országgyűlés a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek visszaszorítása érdekében a következő törvényt alkotja:
ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
I. Fejezet
ALAPVETŐ SZABÁLYOK
A törvény célja, az eljárás soronkívülisége


1. § (1) E törvény célja, hogy - közigazgatási-jogi eszközök biztosításával - hatékonyabb védelmet nyújtson a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény (a továbbiakban: Btk.) szerinti, a bűnszervezet keretében elkövetett (Btk. 137. § 8. pont), illetve a bűnszervezet létrehozására (Btk. 263/C. §) irányuló bűncselekményekkel, valamint az e bűncselekményekkel összefüggő egyes jogsértő cselekményekkel szemben.
(2) Az e törvény egyes rendelkezéseivel érintett hatósági ügyekben soron kívül kell eljárni és határozatot hozni.
2. §

3. § Az e törvény alapján kirótt közrendvédelmi bírságot (12. §), valamint a légijármű üzemeltetőjével szemben külön törvény szerint kiszabható közrendvédelmi bírságot kormányrendeletben meghatározott eljárási szabályok szerint, az ott megjelölt célra lehet felhasználni.

Nincsenek megjegyzések: