2010. szeptember 30., csütörtök

Rajtaütések!!!



2010.09.29-én a reggeli órákban a rendőrség rajtaütött a rendőrség kilenc egykori és jelenlegi Böpös dolgozón.
A begyűjtöttek között volt Takács Sándor és Moldvai József is illetve hét egykori és jelenlegi parkolóőr is .
Mindenkit szervezett vesztegetéssel vádolnak 1,2,3…rendbelivel.
A mostani gyanúsítások fő oka,hogy a 40 gyanúsított boltosok java része vallomást tett a parkolóőrök ellen. Illetve Sanci és Cuccos is felfedte a hálózatot,és ahogy Takács és Moldvai zsarolta őket a kenőpénzekért.
Most végre lépett a rendőrség ellenük is….

Egy valamit értsen meg a rendőrség is ezek az emberek a múlt már a cégnél három kivétellel.
A Opel szerviznél Juliusban egy teljesen új parkolóőri csapat bukott meg!!!!
Az tény viszont,hogy a jelenlegi parkolási maffia irányítójának Moldvai József személyében nagy halat fogtak most.

Takács Sándor és Moldvai József kétség kívül a legnagyobb halak a parkolási maffiában.

De a mostani csapat megfogása a múlt volt….
Már nem ők képezik a parkolási maffia a Böpnél…..
Már vannak újak helyettük!!!!!

Azért Gratulálunk a rendőrségnek!!!!!!!!



Ui:Az opel szerviznél látható volt a pénz átadás-átvétel is!!!!!!

A parkoló maffia él és virul továbbra is a cégnél most majd András fogja azt vezetni!!!!

Parkolóőrök a rendőrségen.

Zsebre dolgozhatott az a nyolc parkolóőr, akiket kihallgattak a rendőrök. Úgy tudjuk, van köztük egy területi ellenőr is, akinek az a feladata, hogy ellenőrizze a parkolóőrök munkáját. Egy volt parkolóőr szerint viszont az igazi bűnösök nem ők, hanem a cég vezetői, akik évek óta nem tudják megoldani a problémát.

Lekapcsolt ellenőrök.

Nyolc parkolóőr lakásán kopogtattak hajnalban a rendőrök, akit otthon találtak azonnal el is vitték, bilincsben. Egyikük, aki nem tartózkodott a lakásában, mikor felkeresték, az Aktív kamerája előtt adta fel magát. Állítása szerint azért, mert kíváncsi, ki vallott ellene, ő ugyanis a vádakkal ellentétben soha sem dolgozott zsebre.

A BIZONYOS T.ÚR....Az AZ Takács Sándor.





Takács a Bíróság előtt.


Takácsot amikor rabosították ezt a fényképet tehették volna fel a kartonjára a rendőrségen!!!



Hát bekövetkezett amire nagyon sokan évek óta vártak!!!!!!

Takács Sándor a parkolási maffia alapítója és sokáig annak a feje végre gyanúsított lett.
Takács Sándor vajon mit érzett amikor reggel megjelentek nála a rendőrök és házkutatást tartottak ezután a Brfk központjába vitték őt és meggyanúsították őt és estig ott volt bent.
Hát elérte őt is a sors egy régi Böpösnek azzal kérkedett egyszer ő már év eleje óta nincs a cégnél már tuti,hogy megúszta a dolgot….
Hát nem úszta meg nagyon rosszul gondolta,hogy amit ő évekig folytatólagosan elkövetett a Böpnél simán megúszhatja.
Zsarolt,szervezetten gyűjtette be a korrupciós pénzeket persze mindent a háttérből irányítva de most ő is lebukott!!!!
Végre!!!
Most legalább ő is egy kicsit átérezheti azt amit ő is tett sok más emberrel!!!!
Ő volt évekig a maffia feje,ezt mindenki tudta de most végérvényesen vége reméljük.
Élte az életét az új munkahelyén járt kefélgetni F.Szilviát aztán most hirtelen lecsapott rá a rendőrség!!!De szar lehet de megérdemli.


Púpos reméljük jó hosszú időre lecsuknak!!!!!!
De nem értjük Púpost miért nem vették előzetes letartóztatásba,hosszú börtön büntetés előtt áll. Ausztriában rokona él simán fent áll a szökés elrejtőzködés lehetősége nála a hosszú börtönbüntetés miatt…

Börtönben a korrupt parkolóőrök.


2010-09-30 08:24:00
Eddig már 14 embert tartóztattak le a zsebre bírságolások miatt

BUDAPEST — Hatalmas csapást mért a rendőrség a parkolási maffiára. A Blikk által több mint egy évvel ezelőtt leleplezett korrupciós bűnszövetkezet nyolc tagját vették őrizetbe szerda reggel a nyomozók. Köztük van az a volt vezető is, akinek a kihallgatott parkolóőrök elmondása szerint minden pénteken le kellett adni a zsebbe bírságolásból befolyt összeg 15 százalékát.
Mint arról elsőként beszámoltunk, a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél néhány parkolóőr megelégelte főnökeik mohóságát, és kiszálltak a jól jövedelmező üzletből. Először a Blikkben hozták nyilvánosságra a bűnszövetkezet működésével kapcsolatos információkat, majd a rendőrségen is feljelentést tettek. Az ügyben a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya nyomoz. Eddig a szerdáig őrizetbe vettekkel együtt 14 embert tartóztattak le. Üzlettulajdonosok és magánszemélyek t ucatjait gyanúsították meg, akik napi szinten vesztegették meg az őröket.
– Kollégáim több nyomozati cselekményt hajtottak végre szerdán, gyanúsítottként kihallgattunk volt és aktív alkalmazottakat egyaránt – mondta el a Blikknek egy az ügyben érintett rendőrtiszt.
Mint megtudtuk: Fóton és több budapesti lakásban tartottak házkutatást. Két személyt a bejelentett lakcímén nem találtak, egyikük – V. Zoltán –, miután édesapjától értesült a házkutatásról, a TV2 Aktív kamerái és a Blikk fotóriportere előtt maga sétált be a rendőrségre, és feladta magát.
Információink szerint rajta kívül L. Sándort, Sz. Gyulát és K. Lászlót is őrizetbe vették. A dolog érdekessége, hogy immár a gyanúsítottak között van az a vezető is, aki a parkolóőrök szerint beszedte tőlük a sápot, és aki a botrány kirobbanása után főnökei kérésére kivizsgálta az eseteket. A rendőrség információinkat nem kívánta kommentálni.
– A történtekről a későbbiekben szándékozunk bővebb tájékoztatást adni – mondta el Papp Péter, a BRFK sajtóreferense.
Koós Szabolcs

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/bortonben-a-korrupt-parkoloorok-2029846/

Kilenc parkolóőrt gyanúsítanak korrupcióval.

Információink szerint legalább három volt budapesti parkolóőrt vettek őrizetbe a BRFK gazdaságvédelmi főosztályának nyomozói szerda hajnalban. Mint este megtudtuk: összesen kilenc embert vittek be kihallgatásra: öt volt parkolóőrt, egy volt ellenőrzési csoportvezetőt, két most is dolgozó parkolóőrt és egy jelenlegi területi ellenőrt.

A Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft. volt parkolóőreit szerda hajnalban vitték el a nyomozók a lakásukból. Információink szerint három parkolóőrt biztosan, de lehet hogy többet is kihallgatnak vesztegetpési ügyek miatt.

Megkerestük a BRFK-t, a sajtóosztályon részletesebb tájékoztatást későbbre ígértek.
Mint arról korábban beszámoltunk, öt BÖP-ös parkolóőrt már kihallgatott a rendőrség, ők öt hónapot ültek előzetesben és most szabadlábon vannak. Tállai András önkormányzati államtitkár tájékoztatása szerint negyven boltos és öt parkolóőr gyanúsított abban a nyomozásban, amelyet hamarosan vádemelési javaslattal zár le a BRFK.

Júliusban hoztuk nyilvánosságra azokat a (fenti) videofelvételeket, amely alapján további parkolóőrök lehetnek gyanúsítottak. A videókat a BÖP Kft. egykori munkatársai készítettek. A két férfi elmondta, hogy azért kellett távozniuk a cégtől, mert nem akartak együttműködni a korrupcióban. Ők készítették azokat az első felvételeket is 2008-ban, amelyek alapján most 45 embert gyanúsítanak.
Az egyik volt parkolóőr szerint 2009-ben gyorsultak fel a dolgok, mert akkora megunta, hogy a BÖP Kft. vezetése nem tesz semmit, ezért elment Hagyó Miklós főpolgármester-helyetteshez.
Hagyó, hagyma, szalonna
Elmondása szerint Hagyó először nem akarta fogadni őt, de amikor hangoskodva azzal fenyegetőzött az előszobájában, hogy a tévéhez fordul a videófelvétellel, a főpolgármester-helyettes kirohant a dolgozószobájából, ahol éppen szalonnát és hagymát falatozott.
Jegyzőkönyvet vettek fel, majd Hagyó megtette a feljelentést, amelynek következtében az öt érintett parkolóőrt bilincsben el is vitték. Mivel a volt parkolóőr szerint 2010-ben megint lelassultak az ügyek, ezért egykori kollégájával június 16. és július 1. között ismét elkezdtek videófelvételeket készíteni. Az egyik helyszín épp az az autószalon volt, amely már a 2008-as botrányba is belekeveredett.

A felvételeken jól látszik, hogy mutatják meg az új parkolóőrnek, mit kell csinálni, majd a parkolóőr bemegy a szalonba és kezében egy műanyagpohárral jön ki. A felvételt készítők szerint a pohárban 2500 forint "kolbászpénz" volt.
Mi az a kolbászpénz?
A kolbászpénz elnevezés onnan adódik a két volt parkolóőr szerint, hogy még évekkel ezelőtt egy vezető munkatárs otthon gyártott kolbászt hozott vidéki házából, amit a parkolóőrök az összegyűjtött havi baksisból megvettek – rudanként 50 ezer forintért. Így adták le a kötelező részt.
Egy másik felvételen látszik, hogy egy másik parkolóőr a szalon üvegajtaja mögött vesz át valamit. A parkolóőrök befelé és kifelő jövet sem ellenőrzik, hogy a környékbeli kocsik fizettek-e a parkolásért. Le- és felveszik viszont a sárga mellényüket, mert a korábbi lebukásnál ez szúrt leginkább szemet.
A videókat készító volt parkolóőrök a mostani letartóztatások után elmondták, tudnak róla, kiket vittek el a rendőrök, de az igazi bűnösök még mindig a helyükön vannak.


http://index.hu/belfold/budapest/2010/09/29/ujabb_parkolooroket_tartoztattak_le/

Takács A sitten ismétlés.



Takács baromira dörzsöltnek és okosnak érezte magát,hogy ő mindent megúszik majd a maffia vezetőjeként….

Hát nem így lett…..
Szerencsére…..

Az itt látható videók Takács Sándor mindennapi életét vetítik előre majd a sitten ami az elkövetkező években várni fog rá.


ELSŐ NAPJAI így tellnek majd.


A ZUHANYZÓBAN NEKI IS EZT KELL MAJD ÁTÉLNIE.

Magyarország története - A Rákosi-rendszer.

2010. szeptember 28., kedd

Értse meg mindenki már,hogy mennek a dolgok a böp kft-nél!!!!



Értse már meg mindenki a Böp Kft-nél nem változik semmi a Duka balhé kezdete óta!!!!
S.Zs esete is jól példázza ezt.
Felvesznek egy őrt dolgozgat egy ideig,a legrosszabb pályákon aztán rápróbálnak.
Megkeresik esetleg kerülhetsz jobban jövedelmező helyre csak fizetned kell felfelé.
Ha belemegy az illető őr akkor jól élhet.
Ha nem akkor valami alibi ürüggyel kirúgják…
Ha van rajta sapka akkor azért,ha nincs rajta akkor meg azért mint S.Zs példája is mutatja.
S.Zs ellen az volt az első vád korrupció gyanú bement a boltba ez utána kiesett utána jött egy újabb vád nem pótdíjazott meg egy autót,ez is kiesett mert az adott autó tilosban állt.
Aztán a végén rájöttek privát mobilt tart magánál ez olyan súlyos bűn,hogy azonnal ki kellett érte rúgni.
Persze azt nem mondták neki S.Zs Moldvai privát csókosát az újságos felnyitott csomagtartós fehér VW golfját baszogatni merte a Tátra utcában igazán ez volt az ő bűne,nem a privát mobil…..
Itt nincs változás vagy fizet egy őr a területi ellenőröknek zsebre vagy repül,akármilyen balhé jött vagy jön ez így fog maradni és nem fog változni semmi.

Érdekes a balhé előtt semmi sem számított.

Érdekes a nyári Opelos botrányig semmi sem számított mindent lehetett!!!!
Mellény nélkül dolgozni,üzletekbe ki-be járni privát mobilt tartani.
Addig ezeket szabadott….
A nagy szart mellényt kötelező lett volna viselni minden őrnek az utcai munkavégzése során..
Csak addig ez nem érdekelte Laczkóékat amíg ment a parkol,ó maffia hálózat zsebre háborítatlanul.
Érdekes ahogy a Opeles balhé elindult hirtelen milyen fontosak lettek az eddig is már munkaköri leírásban szereplő de nem ellenőrzött dolgok!!!!!!
Dukáék ezzel az Opeles balhéval jól beleköpte Moldvaiék hálózatának a levesébe….
De nyugalom megy továbbra is a zsebre pénzezés a területi ellenörök és a parkolóörök között.
Csak most aki nincs a hálózatba azon példát statuálnak különböző kamu dolgokkal…privát mobil stb….
Érdekes olyanok akik mér régóta a cégnél vannak ilyen dolgokba miért nem buknak most bele????
Illetve „Papa” vizsgálati eredménye tükrében látszik,hogy Rusznák sem akar itt változtatni semmin….A korrupcióban bizonyítottan benne levő területi ellenőreit megtartja…

Vicces,hogy egy olyan személy vádolja S.Zsoltot korrupció gyanúval aki bizonyítottan benne van a korrupcióban.
Bagoly mondja verébnek,hogy nagy fejű….

Moldvai és András bezsarol,Laczkó kizsarol!!!!



Az újonnan felvett őröket megfigyeli milyen emberek utána eldöntik érdemes-e őt bevenni a parkolási maffia hálózatába.
A parkolóellenőrök bandába történő bezsarolását Moldvai József és András végzi.
Ők teszik neki az vissza utasíthatatlan ajánlatot….Jól kereshetsz itt és jó helyekre kerülsz ha nekünk fizetsz zsebre,nyomatékként beteszik egy jó pályára mint A.Robival is tették annak idején. Utána választ várnak tőle a legtöbb esetben igen a válasz és bandatag lett az őr.
De vannak kirívó esetek akik nemleges választ mernek adni nos nekik nincs kegyelem.
Egy két nap után elkapják őt és a központba hívják vagy kísérik őt.
Ott megzsarolják,hogy írja alá a közös megegyezést vagy baj lesz.
A parkolóellenőrök megzsarolását ekkor Laczkó János végzi közli velük,hogy elviteti őket a rendőrséggel a volt rendőr kollégáival korrupció gyanúért.
Szemét Laczkó a volt rendőrségi kapcsolataival zsarolja a megfélemlített parkolóőröket azért,hogy írják alá a közös megyegyezést….
Ez a hálózat is jól működik a legtöbb Laczkó által megzsarolt parkolóőr megijed és aláírja a közös megegyezést és az ügy el van intézve….

Morbid!!!!!!





Azok a területi ellenőrök keresik a korrupció a Böp Kft-nél akik maguk is benne vannak a korrupciós hálózatban.
Ez morbid annak a feladata a korrupció felderítése a Böp kft-nél aki maga szervezi azt.
Ezek után milyen eredmények várhatók Andráséktól?????
Egy két madarat olyan őrt aki nem tejel nekik elkapnak mellény nem viselés és privát mobilért….
Na a saját üzletüket azért nem veszélyeztetik!!!!!!

Maga a korrupciós hálózat üzemeltetői milyen eredményt tudnak felmutatni korrupciós ügyben a cégnél?????

Azért Moldvai vagy András nem írhatja le egy jelentésben a korrupciós vizsgálatom megállapította,hogy én magam vagyok az egyik legkorruptabb ember a Böp kft-nél.


Papa nyomozása egyértelműen választ adott a korrupciós kérdésekre a Böpnél…..
Rusznák is egyértelműen választ adott arra,hogy ő nem kíván a korrupció ellen tenni semmit azzal,hogy Andrást és a többi területi ellenőrt a helyén hagyta!!!!!!!!!!!!!!

Laczkó ismét bakott lőtt S.Zsoltal!!!!!!!!!!!!!!



S.Zsoltot próbálta Laczkó zsarolni András könyörgött neki kétszer is ha nem írja alá a közös megegyezést akkor nem kap munkanélkülit ürüggyel.
De S.Zsolt nem állt kötélnek és nem ijedt meg a zsarolástól.
Megígérte neki munkaügyi pert indít a Böp ellen és meg is tette azt.
Vajon Rusznák Laczkót megdicsérte ezért,hogy még egy munkaügyi pert sikerült indíttatnia a cég ellen???
Bár Rusznák pont leszarja ezt ő mindenki fellett áll ő isten…..
Bár Laczkó ezt jól elbaszta ismét immáron a negyedik munkaügyi pert is elérte a cég ellen.

VITA A TERÜLETI ELLENŐRÖK KÖZÖTT.


Csúnyán összeszólalkozott valamin Imre és Hajléktalan területi ellenőrök.
A vita vége az lett,hogy Imre ordítva büdös parasztnak nevezte Hajléktalant.
Úgy látszik a területi ellenőrök között sincs azért minden rendben annak ellenére,hogy együtt szedik a parkolóellenőröktől a heti pénzeket zsebre.
Hajléktalan amúgy elég protezsáltként jött a céghez ő Laczkó ismerőse és ő is Dabasról jár be dolgozni ő is dabasi.
Vicces ezért nem lehet a területi ellenőrökhöz nyúlni!!!!
Mert vagy Laczkó vagy Rusznák ismerősei,ők….
Érdekes a régebbi területi ellenőröket simán el lehetett küldeni….
Ahogy Laczkó vagy Rusznák által kerül a céghez valaki azonnal érinthetetlenné válik akár mit is csinál!!!!
De sebaj ha bukik Rusznák ezek a betelepített pribékek mind repülni fognak a Böp Kft-től,egytől-egyig!!!!

Mondjuk Imrének igaza volt minden dabasi bunkó vidéki paraszt Laczkóval az élen.

Tóthak már nincs tele a fasza a sok balhéval ami Rusznák miatt van????

Tóth Józsefnek nincs elege már Rusznák állandó balhéiból?
Nem csak a Böp Kft üzemel a XIII.kerületben helyi Mszp kifizető helyeként de ez a leg balhésabb kifizető hely az biztos.
Rusznák hány XIII.kerületi MSZP-s szavazót elbaszott már gondoljunk csak rá.
A mostani nyári balhéban is van egy XIII.kerületi lakos akit kirúgott.!!!!
A XIII.kerületben akiket Rusznák megalázott és azoknak rokonai hány főre tehető minimum 200 fő. Lehet,hogy nem sok de ha belegondolunk,hogy 2006-ban volt olyan XIII.kerületi szavazó kör ahol 4-6 szavazaton múlott egy jelölt győzelme.
Ugye így már milyen sok és fontos az a 200 fő szavazata.
Bár az a helyzet valószínűleg Tóth is úgy vélekedik a szavazóiról,mint a Váci polgármester a hangfelvételen leszarja őket….Csak teletömhesse a zsebét ez a lényeg a többit és a többieket leszarja. Ő is csak egy büdös kommunista mint Rusznák.
Tóth nagyon biztosan számít a XIII.kerületi győzelmére a sok vén kommunista szavazója miatt. Mi az neki az a 200 XIII.kerületi szavazó akit Rusznák párttársa elbaszott neki!!!!
Vajon Tóth megköszöni Rusznáknak az elbaszott 200 XIII.kerületi szavazatot….

Pont leszarja Imrécském csak hozd az elsikkasztott pénzt a Böptől ez a lényeg…..


Ne felejtse senki a IX és a Főváros év végéig még tulaj.

Mindenki Tóth győzelmére számít a Böpnél a XIII.kerületben és akkor azt hiszik minden rendben és minden mehet tovább.
De ne felejtse el senki attól,hogy a főváros és a IX.kerület kiszállt a Böp kft-ből év végétől még három hónapig ők is a Böp Kft tulajdonosai .Ahogy a dolgok állnak a Fővárosban és a IX.kerületben viszont sima Fidesz győzelem várható!!!!!
Három hónap alatt simán kinyírhatják többségi tulajdonosi szavazással Rusznákot a Böp éléről!!!!!És akkor mi lesz.
Meg az sem elhanyagolható a Böpnek Rusznáknak a 2010-es évről beszámolót kell adni a volt tulajdonosoknak majd 2011-ben!!!!!
Majd Rusznák mehet a Fideszhez beszámolót tartani!!!!!

Ne gondolja senki azzal biztosnak Rusznák székét a Böpnél,hogy Tóth nyer mondjuk a XIII.ban és újra polgármester marad.
Illetve majd a Fidesz engedi,hogy az Mszp kifizetőhely továbbra is üzemeljen????

A választások után rálépnek Rusznák tökétre a Fideszesek ez a legvalószínűbb forgatókönyv…

Akkor majd mi lesz a többi pribékjével…..
Mennek a levesbe Laczkóval az élen….

RUSZNÁK HAMAROSAN:



Milyen igaz...


Rusznákot is betették ide és szar munkát végez.


A Böp Kft-t is lehetne így említeni már:


Jó lenne már ezt látni.
Hamarosan sor kerül rá,remélhetőleg.
Jönnek az önkormányzati választások és a Fidesz lesittelteti ezt a vén szemétláda Rusznák Imrét!!!
Egy tucat dolgot tudnánk sorolni ami bűncselekmény és amit ő elkövetett…
A legutóbbi,hogy a „PAPA” nyomozásának eredménye ismertetése után a területi ellenőreivel nem tett semmit….
Ez alaphangon is bűnpártolás…..
Ami késik nem múlik!!!!

Nyugodtan szavazzasnak a XIII.kerleti lakosok Tóthra és bandájára.

Spaller Endre az Echo Tv Heti mérleg című műsorában:




Minden XIII.kerületi lakos nyugodtam szavazzon szíve szerint az MSZP-re és Tóth Józsefre…
Csak legyen vele tisztába,hogy el fog a XIII.kerület szigetelődni és egy fillért sem fog a támogatásokból kapni.
Ugye azt senki sem gondolja,hogy majd a Fidesz egy kommunista vezetésű kerületet fog támogatni!!!!!

MSZP KAMPÁNY A XIII.KERÜLETBEN....





Tóth József választási beszéde és annak előkészületei.

Újabb sarcoló rendőröket fogtak el.

Ismét hét rendőrt vettek őrizetbe Sátoraljaújhelyen, ahol két hete hét rendőr ellen indult nyomozás vesztegetés miatt. A két ügy összefügg, a most elfogott rendőröket szintén azzal gyanúsítják, hogy külföldi autósokat büntettek meg, és saját zsebre dolgoztak. Belső vizsgálat és parancsnoki ellenőrzés buktatta le őket. A nyomozó ügyészség kezdeményezi a most elfogott rendőrök előzetes letartóztatását is.

A sátoraljaújhelyi rendőrség épületében dolgozik az a hét rendőr, akiket szerda este vettek őrizetbe. Házkutatást tartottak náluk, és vesztegetéssel gyanúsítják őket.

„A megalapozott gyanú az, hogy külföldi autósokat állítottak meg és mondvacsinált okokkal bírságolásra hivatkozva csúszópénzt vettek át, esetenként 10-20 eurót, dollárt, esetleg ukrán hrivnyát vettek át a sofőröktől” – mondta Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség, szóvivője.

Két hete ugyancsak hét sátoraljaújhelyi rendőrt helyeztek előzetes letartóztatásba. A két ügy összefügg. A rendőröket belső vizsgálat és parancsnoki ellenőrzés buktatta le. A tizennégy rendőr mindegyike közúti járőr, vezető beosztású nincs köztük. Többen tagadnak, mások nem tettek vallomást. Ha bebizonyosodik, hogy csúszópénzt fogadtak el, akár tíz év börtönbüntetést is kaphatnak. A kapitányságon 120-an dolgoznak, összesen 36 településen.

A rendőrségen az RTL Híradó kérdésére azt közölték, a kapitányság működésében nincs fennakadás. Átcsoportosítással dolgoznak, és ha szükséges, készenléti rendőrökkel egészítik ki az állományt.


Újabb rendőröket tartóztattak le.

Előzetes letartóztatásba került a 7 rendőrt, akik Sátoraljaújhelyen a gyanú szerint zsebre bírságoltak. Néhány hete már elfogtak 7 másik rendőrt, ugyanezért, ugyanott. Az ügyészség szerint összedolgoztak. Külföldieket állítottak meg azzal, hogy pénzért elnézik a szabálysértésüket. Aztán a pénzt elosztották.

„Nagyon sok ember összepisilte magát” - ÁVH-s módszerek a fogdán.

Megkínozták és brutálisan bántalmazták a 2006. szeptember 18-án és az utána következő napokban előállított embereket a fővárosi Nagy Ignác utcai börtönben - állítja Célpont című műsorunknak adott megdöbbentő interjújában egy azóta már leszerelt börtönőr. A történtekről készült belső felvételeket azóta letörölték, az embertelenségekben résztvevő büntetés-végrehajtási dolgozókat pedig díszvacsorán látták vendégül parancsnokaik.

Ütötték-verték a 2006. őszi tüntetések közben válogatás nélkül összefogdosott embereket a börtönőrök. Ezt állítja az egyik fővárosi büntetés-végrehajtási intézet volt dolgozója a Célpont című műsorunknak adott interjúban. A férfi szerint a tévéostrom után már készültek a tömeges előállításokra, reggel 7-től hajnali 3 óráig minden fegyőrt berendeltek, akik az udvaron fogadták a rendőrök által már bántalmazott embereket. Megdöbbentő vallomásában a volt börtönőr részletesen elmondja azt is, hogyan kínozták az egymáshoz bilincselt foglyokat.

- Ha megmozdult, húzta a kezét, odavágtunk nekik. Ha lejjebb akarta engedni a térdét, vagy a hátsó részét, hogy kicsit pihentesse magát, akkor oda kellett rúgni. Nagyon sok ember összepisilte magát, voltak idősebbek-fiatalabbak, fiatal lányok, idősebb nők - jelentette ki a volt börtönőr.

Az udvaron térdepeltetett embereket a befogadó helyiségekben újra és újra megverték, aki pedig szót emelt a bántalmazások ellen, meztelenre vetkőztetve meg is alázták. A Célpont riporterének a börtönőr elmondta azt is, hogy feletteseik mindenről tudtak, az események után pedig egy kisebb ünnepséget is rendeztek a dolgozóknak.

- Akik részt vettek ezekben az eseményekben, illetve akik nappal szolgálatban voltak, azokat megvendégelték Pilisszentkereszten egy bv-rehabilitációs központban. Díszvacsorát kaptak az emberek és mindenkinek megköszönte az országos parancsnok és az országos parancsnokhelyettes az ellátott szolgálatot. És ez kemény túlórapénzekkel voltak fizetve - mondta műsorunknak a leszerelt börtönőr.

A Célpontból kiderül, hogy a börtönök belső biztonsági kamerái hiába rögzítették az udvaron és a folyosókon történteket. Mire ugyanis a börtönőrök elleni feljelentések eljutottak a Katonai Ügyészségre, letelt a 72 órás határidő, ameddig a törvény szerint tárolni kell a felvételeket. Így akkorra azokat már örökre törölték.




A Tények este vendége Mesterházy Attila...



A szép hazug interjúért cserébe küldünk Mesterházy Attila számára egy kedves dalt.





Vicces az interjú Mesterházy új budapesti politikát ígér????
És miként kívánják megvalósítani azt????
Szabadon engedik Hagyót és Hunvaldot????
Hazug kommunista szemétláda dumáját ki veszi be?????

Azzal kampányol,hogy a Fidesz majd megbünteti azokat az önkormányzatokat,városokat,falvakat ahol nem a Fidesz jelöltje nyert.
Tegyen is így a Fidesz kívánjuk is nekik,az MSZP is így tett…..
Meg mit gondolnak a XIII.kerületben is megszavazzák a kommunista Tóthot polgármesternek aztán majd őt a Fidesz fogja támogatni anyagilag…….?????

„A jó édes anyátokat, ha nem szeretitek Gyurcsányt, küldjétek vissza a 13. havit”.

Vác szocialista polgármestere is elmondta az „őszödi beszédét”


A privatizáció pártján áll a polgármester?

Bóth úgy vélekedik azokról a nyugdíjasokról, akik nem kedvelték Gyurcsányt, de a 13. havi nyugdíjat elfogadták, hogy „a jó édes anyátokat, ha nem akartok vagy nem szeretitek Gyurcsányt, küldjétek vissza a 13. havit”. „A törvénytelenségre azt tudom mondani: a háborúban nem működnek a törvények, a kampány az nem háború, csak háborús jellegű” – hangsúlyozza a választási kampányok természetéről a MSZP váci polgármesterjelöltje. Szerinte azt kell bemérni, hogy a helyi választók mit tolerálnak és mit nem. Bóth szerint ha tolerálják a keményebb kampányt, akkor ő „lesz...ja”, ha valaki azt törvénytelennek nevezi. Mindehhez hozzáteszi, hogy utána, ha nincs kampány, akkor természetesen más a véleménye.

A felvételből az is kiderül, hogy a polgármester a 2010-től kezdődő ciklusban elképzelhetőnek tart bizonyos intézményi összevonásokat. A váci Távhő Kft.-t a szocialista politikus szíve szerint privatizálná. A politikus választási esélyeiről azt mondja, hogy ő csak akkor vállalja, ha reális esélye van a győzelemre, „de hogyha ilyen jellegű szavazások lesznek, akkor b...szák meg, én nem fogom erre rátenni az életemet”.

A váci bérlakásépítésre 20-25 cigány családon kívül nincs is igény – mondta Bóth János, Vác MSZP-s polgármestere, miközben a valóságban 80-100 váci család pályázik rá. A nyilvánosságra került felvételből kiderül az is, hogy a polgármester fontolgatja a szemétszállítási díj bevezetését is. A szocialista politikus az Állami Számvevőszék működése kapcsán a következőt mondta: „...tehát tegnap kiadtam utasításba, a főmérnöknek meg a Kalásznak, lesz...om az ÁSZ-t, ha emiatt elveszítjük ezt a pályázati pénzt, akkor ők is mennek”.





Vágatlan indulatos Fidesz-MSZP vita a kamerák előtt.

A kamerák előtt veszekedett az MSZP-s polgármester és fideszes kihívója a váci városházán. A fideszes Pető Tibor benyitott Bóth László polgármester sajtótájékoztatójára, mert egy hangfelvételt talált, amin a városvezető trágár szavakat használ és kérte, hogy ezért mondjon le. A polgármester kiküldte, de ő nem ment. Ezután kezdődött a szokatlan vita.
Pető Tibor, a Fidesz váci polgármesterjelöltje Bóth János, MSZP-s polgármesternek maszkírozott emberekkel a háta mögött olvasott fel egy petíciót. Ebben lemondásra és a jelöltségtől való visszalépésre szólította fel a város vezetőjét. Szerinte Bóth János méltatlanná vált a város vezetésére. Arra utalt, hogy kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Bóth János több ügyben trágár szavakkal mondja el véleményét. A hagnfelvételen olyanok hangzanak el, mint például: \”a jó édes anyátokat akkor, ha nem akartok, vagy nem szeretitek Gyurcsányt, akkor küldjétek vissza a 13. havi.\”
Pető Tibor a városházán akarta átadni a petíciót a polgármesternek. Bóth János viszont nem volt az irodájában. Sajtótájékoztatót tartott éppen. Néhány újságíró unszolására végül Pető Tibor bement a sajtótájékoztatóra. Bóth János viszont mindenkit kiküldött. Néhány perccel később Pető Tibor mégis átadhatta a petíciót. A polgármester pedig azonnal fel is olvasta rövid válaszközleményét. Eszerint ellenfele nemtelen eszközöket használ. Ezután pedig összevitatkoztak a kamerák előtt.
A polgármester később sem válaszolt a hangfelvételre vonatkozó kérdésekre.


Lemondásra szólítják a nyugdíjasokat „leanyázó” polgármestert

Lemondásra szólította fel Vác szocialista polgármesterét fideszes ellenfele. Bóth Jánosról tegnap jelent meg egy hangfelvétel az interneten, amelyen becsmérlően szól azokról a nyugdíjasokról, akik kritikával illetik Gyurcsány Ferenc kormányzását.

Az MSZP-s politikus a felvételen félre nem érthető kijelentést tesz a közpénzek elköltését ellenőrző Állami Számvevőszékről, egy másik felvételen pedig arról beszél, hogyan segített párttársának megszerezni egy általános iskola igazgatói posztját.

A polgármester nem tagadta, hogy ő hallható a felvételeken, de leszögezte, hogy nem mond le, és nem is lép vissza.

Pető Tibor, a botrányba keveredett szocialista városvezető fideszes kihívója az üggyel kapcsolatban így fogalmaz: „ma már mindenki számára egyértelmű, hogy Bóth méltatlanná vált Vác vezetésére, ezért a kormánypártok polgármesterjelöltjeként és a Fidesz helyi szervezetének elnökeként lemondásra szólítom fel”. Mivel nyilvánosságra került, zárt körben elhangzott szavai büntetőjogi felelősséget is felvetnek, a Fidesz helyi csoportja feljelentést tesz a rendőrségen.

(hírTV)

Szexuális zaklatás beosztottját akarta a polgármester-jelölt

A Csepel.info szerkesztőségét levélben kereste meg a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. (Csevak) egy korábbi dolgozója. Németh Mónika szerint Szenteczky János vezérigazgató, a csepeli MSZP polgármester-jelöltje szexuálisan zaklatta, zsarolta őt. A volt dolgozó által bemutatott dokumentumok szerint hiába kért segítséget Tóth Mihály MSZP-s polgármestertől, csak semmitmondó válaszokat kapott.
“Közvetlen felettesem, a Zrt. vezérigazgatója Szenteczky János, munkaidőben és munkaidőn kívül is folyamatosan szexuális ajánlatokkal zaklatott, a munkaértekezleteket is több alkalommal erre a célra használta, munkaidőn kívül több este is berendelt a munkahelyemre, arról gondoskodott, hogy ezen alkalmakkor más vezető ne legyen jelen” – emelte ki a csepeli választókhoz címzett levelében a Csevak volt dolgozója.
“Elfogadhatatlan és tűrhetetlen módon több alkalommal éjszaka is becsengetett a lakásomra. A céges levelezést is felhasználta zaklatásomra, rendszeresen küldött leveleket munkaidőn kívül, éjszaka is. Erőteljesen “nyomult” és különböző módon visszaélve munkahelyi, illetve más vélt és valós hatalmával megfenyegetett, hogy a családtagom, aki szintén a CSEVAK Zrt. alkalmazottjaként dolgozott (nyugdíj előtt 4-5 évvel) utcára kerül, amennyiben nem ér célhoz. Feljelentést azért nem tettem, mert védtem a családtagomat” – idézi fel a történteket Németh Mónika.
“Felmondásomat a polgármester úr részére is megküldtem, valamint a CSEVAK Zrt. Felügyelő Bizottságának is tájékoztatásként, illetve remélve, hogy mint felettes, a cég felügyeletét gyakorlók kivizsgálják a bejelentésemet. A mellékletekből az is kiderül, hogy miféle válaszok érkeztek hivatalos formában. Gyakorlatilag semminemű valós vizsgálat nem volt, ők egymás között elkenték a bejelentésemet.” – írja.
A vagyonkezelő korábbi igazgató-helyettese végül kiemeli: “Azért fordulok Önökhöz, hogy a közélet minél előbb megtisztulhasson, ne kerülhessen sor hasonló helyzetekre és eljárásokra, hogy az olyan személyből, mint a CSEVAK Zrt. volt vezérigazgatója, Szenteczky János, ne válhasson se polgármester, se semmilyen közéleti szereplő.”
Miután már képtelen volt elviselni főnöke folyamatos nyomulását, munkahelyi és éjszakai zaklatásait valamint zsarolását, Németh Mónika 2008. március 3-án rendkívüli felmondást nyújtott be Tóth Mihály polgármesterhez. Az igazgató-helyettes nem kertelt, és indoklásában egyértelműen fogalmazott: felmondásának oka a vezérigazgató Szenteczky János általi szexuális zaklatás.
A polgármester vizsgálata: megkérdezte Szenteczkyt
Tóth Mihály március 5-én kelt válaszában leszögezte, hogy Szenteczky János csak március 12-én érkezik haza külföldről, és akkor majd “az Ön bejelentésében felvetett kérdéseket áttekintem.” A polgármester ígéretet tett arra is, hogy “a bejelentésben érintett kérdéseket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően eljárva kivizsgáltatom”.
Tóth Mihály második válaszlevele alapján írásban meg is kérdezhette Szenteczky Jánost, az érintettet arról, hogy igaz-e, amit beosztottja állít. Szenteczky erre nemleges válasszal felelhetett, a polgármester ugyanis ezt simán elfogadta, és ennyivel meg is elégedett. Második válaszlevelében így fogalmazott: “Szenteczky János vezérigazgató úr írásban tájékoztatott arról, hogy jogszerűtlennek tartja rendkívüli felmondását, a megjelölt indokot pedig valótlannak, és ezért azt visszautasította. Ezzel együtt az Ön munkaviszonyának 2008. március 3-tól való megszüntetését tudomásul vette és erről, valamint a szükséges tennivalókról Önt írásban értesítette.” Úgy tűnik, hogy ezzel Tóth Mihály polgármester az ügyet lezártnak tekinthette.
A rendkívüli felmondásról a Csevak felügyelőbizottsági ülésén az “egyebek” között számoltak be. Még a bizottsági ülés jegyzőkönyvéből is kiderül, hogyan bagatellizálták el ismét a csak “ügy”-nek nevezett rendkívüli felmondást, melyet megdöbbentő módon ismételten az érintett Szenteczky János ismertetett. Az, hogy az igazgató-helyettes szexuális zaklatás miatt mondott fel, a jegyzőkönyv egyetlen szavából se derül ki. Az FB-ülés jegyzőkönyve egyébként jól mutatja, hogy még az “egyebek” napirend is leginkább arról szólt, hogyan próbálta Szenteczky János a kellemetlen Fidesz-KDNP-s képviselők kérdéseit még azzal is késleltetni, hogy azok megválaszolását a bizottság döntéséhez akarta kötni (melynek öt tagjából négy volt MSZP-s).
Csepel.info
http://csepel.info/?p=10958#more-10958



Még szerencse,hogy Tóth vén fasz 73 éves majom a farka sem áll már fel!!!!



Németh Mónika levele a polgármesterhez:




Tóth Mihály első válasza:


Tóth Mihály második válasza.

Kitart állításai mellett Balogh Zsolt, a BKV volt vezérigazgatója. Ő az, aki korábban arról a bizonyos nokiás dobozról beszélt

Az MSZP-s polgármester felháborodott a hírTV kérdésén.

Tagadja Kispest szocialista polgármestere, hogy túlszámlázások történtek a kerületi óvoda és bölcsőde felújításoknál. A XIX. kerületben volt olyan intézmény, amelynek 15 millió forintért újították fel a homlokzatát, a kerítésért pedig 800 ezer forintot fizettek.

Az Árnyas óvodában két bordásfal és a PVC-burkolat 4 millió forintba került. A felújításokat a kerületi vagyonkezelő végezte - a cég vezetőjének édesanyja több cikluson keresztül szocialista képviselő volt. A rendőrség hűtlen kezelés gyanújával nyomoz az ügyben.

- Ez sajnos a kampány része, 2006-os, 2008-as ügyekről van szó. Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok. Kispest önkormányzata mindig és minden alkalommal a megfelelő és vonatkozó jogszabályok alapján dönt és határoz - mondta a hírTV-nek Gajda Péter, Kispest szocialista polgármestere.

Mikor riporterünk megkérdezte Gajdát, hogy volt-e túlszámlázás ezeknél az óvodafelújításoknál, az MSZP-s városvezető úgy válaszolt, természetesen nincs, és nem is volt, már a kérdés önmagában is sértő és felháborító.

(hírTV)


Ferencvárosi ingatlanpanama: feljelentést javasolnak...

Büntetőfeljelentést javasol a ferencvárosi képviselő-testületnek a Mátyás utca 8. szám alatti ingatlan cseréje ügyét vizsgáló bizottság. A testület a most csütörtökre összehívott rendkívüli ülésen, alig három nappal az önkormányzati választás előtt dönt az ügyben.

A szeptember közepén létrehozott vizsgálóbizottság csalás, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés és más bűncselekmények gyanújával javasol feljelentést ismeretlen tettes ellen. A testület fideszes elnöke szerint a volt SZDSZ-es polgármester, Gegesy Ferenc által 5 évvel ezelőtt kötött szerződés, majd annak a képviselő-testület tudta nélküli módosítása miatt 400 millió forintos kár érhette az önkormányzatot. A ferencvárosi balliberális képviselő-testület még az előző ciklusban döntött arról, hogy a Mátyás utcai egyik lakóházat elcseréli egy Lónyay utcai ingatlancsoportra az egyik hazai kiadóval, amely zeneközpontot ígért a Mátyás utcába. A beruházás azóta sem kezdődött el.

(hírTV)


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=340682

2010. szeptember 22., szerda

ÚJABB MUNKAÜGYI PER A BÖP ELLEN!!!!!


S.Zsolt munkaügyi pert indított a Böp Kft-ellen a jogtalan elbocsátása miatt.
A története szinte Duka.és A.Robi sablonja…..
Bement egy boltba egy szem almáért,előtte ezt be akarta jelenteni telefonon,a diszpécser nem vette fel a telefont ő nem várt tovább és bement egy almáért.
Ekkor meglátta őt egy területi ellenőr aki a központba kísérte ezért korrupció gyanú miatt.
Mivel kiderült,hogy ő hívta a diszpécsert így korrupció gyanú alól tisztázódott.
Erre közölték vele nem pótdíjazott meg egy autót szándékos,amiről azonnal kiderült,hogy tilosban állt.
Ezután rájöttek,hogy privát mobiltelefont és ebéd pénzt tart magánál ezért azonnal kirúgták őt.
Elkezdték zsarolni írja a közös megegyezést vagy megjárja…..
De ő nem állt kötélnek és nem írta alá így postán két nap múlva megkapta a rendkívüli felmondását.

Ennyi a rövid sztory……
Ugye milyen kísértetiesen hasonlít Duka történetére!!!!!!!

Ami viszont az igazi fő ok a kirúgásnak az az,hogy S.Zsolt hűsítőt és rendes munkaruhát mert kérni….Ami jogosan járt volna neki.

Illetve megakarta pótdíjazni a Tátra utcában az újságos fehér VW Golf kombiját,mert egésznap nyitott csomagtartóval állt ott jegy nélkül.
Erre közölte vele az újságos megjárod,ekkor a telefonjáról felhívta az egyik területi ellenőr haverját,hogy intézze el neki a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!
A területi ellenőr MOLDVAI volt az ő privát csókosa a Tátra u.8 szám alatt található újságos…És lám csodát a pótdíj ellett intézve Moldvai által.
Ez volt S.Sz-nek a fő bűne.
S.SZ a cégnél töltött 11 hónap alatt bizonyos munkaterületekre egyszer sem ment ami neki is feltűnt…..
Egyszerű a válasz oda csak a beavatott tagok mehetek az Parkolási Maffia elit harcosai.

A nyitott csomagtartós autók rejtélye....



Több levelet is kaptunk az alábbi panasszal.
Feltételezhetően parkolóőröktől!!!!!

„Sétálgatok a pályán ott áll egy autó felnyitott csomagtartó tetővel egész nap.
Ha délután meg akarom büntetni akkor rohan ki a bolt tulajdonosa,hogy ő most jött és árút pakol.
Erre ha én közlöm vele reggel óta itt áll így az autója akkor elkezd fenyegetni,hogy ez lesz meg az lesz.
Ezután felhív egy területi ellenőrt és megbeszéli vele a dolgot.
Az adott területi ellenőr persze később még engem basz le.”

A válasz egyszerű vannak olyan boltosok a területi ellenőrök ismerősei barátai akik neki tejelnek és nem az őröknek és ilyen módon akarják elkerülni a pótdíjazást.
Ha valaki mégis meg akarná pótdíjazni akkor felhívja a területi ellenőr ismerősét aki rendezi az őrrel a dolgot. Konkrétan rászól többet ne merj ahhoz a kocsihoz nyúlni.
Tudomásunk szerint Moldvainak vannak ilyen csókosai korábbi csókosok parkolóőr korából.
A mai napig szedi őket cserébe a büntetlenségükért.
Nyisd ki a csomagtartód vagy a motorháztetőd ha megakarnak pótdíjazni akkor közöld most jöttél,ha az ellenőr kötekedik akkor hívj fel engem és majd én rendezem hallható lenne Moldvai oktatásából a boltos felé.

Vicces a területi ellenőrök is tartanak csókos autókat a parkolóőrök mellett!!!!!!
Ez az igazság!!!!!

AKKOR MOST A TERÜLETI ELLENŐRÖK MEGÚSZTÁK???

Akkor most a Papa nyomozás eredményét Rusznák meghallgatta és ennyi???
Laczkó,Moldvai,András,Imi,Topi,Tamás megúszták és ennyi?????

A válasz igen.
Mivel korábban is megírtuk Rusznák is szépen részesül,heti szinten a parkoló maffia által begyűjtött pénzekből.

A területi ellenőrök nyugodtan hátradőlhetnek velük amíg Rusznák az igazgató addig nem fog semmi sem történni!!!!

Vicces akkor ez Rusznák részéről ez nem bűnpártolás tudomása van róla bizonyítottan,hogy a területi ellenőrei benne vannak a parkoló maffiában de semmit nem tesz ellenük..

LACZKÓ A BLOG ELLEN


Laczkó János az egyik reggeli eligazításon azt tanácsolata a parkoló ellenőröknek,hogy ne olvassák a blogot. Ennek szerinte az az indoka,hogy róla is milyen csúnyákat írtak itt.
Nos Laczkó ebből is látszik,hogy milyen primitív vagy.

Amik tények:

1. Laczkó egy mosdatlan büdös izzadtság szagú bunkó,már reggelenként olyan büdös mintha rohadna. Laczkó egyszerű a képlet fürödni kell nem a blogot szidni mert ezt is megírja rólad.

2. Egy Kádárista ex-kommunista bunkó utcai fakabátból felküzdött egykori tahó volt rendőr vagy.

3. Egy Dabasi vidéki tahó primitív paraszt vagy.

4. Tavaly Sancinak és Cuccosnak azt ígérte,hogy nem lesz baj még aznap is amikor már tudta,hogy Sancit letartóztatják….Erős jellemre vall. Mosolygott az olyan beosztottjának az arcába reggel akiről már tudta,hogy pár óra múlva letartóztatják!!!!!!
Utána a Sanci Böpnél lévő öltöző szekrényét átkutató rendőrökkel hangosan hahotázott az irodájában. Hallhatóan jól érezte magát velük.



Azért az igazsághoz tartozik Laczkó honnan tudná mi van a blogon,ha ő nem is nézi azt állítása szerint?????

Laczkó állandóan a blogon lóg,nézi nap mint nap…….
Ebben is hazudozik mint mindenben!!!!!!!

András miért nem Kínából nösült?

A videót elnézve nem értjük András miért nem egy kínai csajt vett el a nevelő apucija révén,miért egy magyar szutyok kellett neki?????

Mi lesz ha levideóznak!!!



Laczkó valamelyik reggeli eligazításon külön oktatást tartott arról,hogy viselkedjenek az őrök ha észrevették,hogy lekamerázták őket.
Viselkedjen természetesen,játsza el mintha WC-n lett volna,igazgassa a sliccét stb,hogy utólag ők majd WC-re menetellel tudják a dolgot kimagyarázni.
Döbbenetes a Böpnél nem azt tanácsolja Laczkó az embereinek,hogy ne dolgozzanak zsebre hanem azt,hogy a bukás után ők majd az őr viselkedésével az kitudják magyarázni mit csinált a videón…..

Igen de mi van ha az Őr nem veszi észre,hogy lekamerázták őt????
Laczkó azt is megígérte senkit nem rúgnak ki videó felvételek alapján!!!!

RUSZNÁK ÚJ PARKOLÓŐREI

Korrigáltunk immáron Andráson keresztül,konkrétan a nevelő apuciján keresztül Rusznák azt szeretné elérni,hogy a parkolóőreit is képezzék ki mint a videón láthatók. Lehet,hogy Rusznák a jövőben Kínába küldi a leendő parkoló ellenőreit kiképzésre.


TÓTH VÁLASZTÁSI BESZÉDE:

ANDRÁSSAL MI LENNE KINÁBAN

András Kínában valószínűsíthetően valamelyik munkatábor vagy átnevelő tábor lakója lenne.


Dagály utcai botrány

Pesty Fekete Doboz készített érdekes videót ebben a témában…
Ennyire érdekli a választópolgárait a XIII.kerületi MSZP-s önkormányzat:

AKIKRE NE SZAVAZZON!!!

Az itt felsorolt képviselőkre senkinek sem tanácsoljuk,hogy szavazzon. Mindannyian kommunista,hazaárulók és a Dr.Tóth féle bolsevik vonalat képviselik. Fedezik Rusznák sikkasztásait és disznóságait!!!!!!!!!!!!!!!!

Pert nyert Spaller Endre a XIII.kerületi kommcsik ellen!

A Lehel-csarnok közpénzen akar ellehetetleníteni
2010.06.28

A Lehel-csarnok vezetése közpénzen akar ellehetetleníteni. Beperelt, és ötmillió forintot követelt tőlem egyetlen mondatért. Ezt a politikailag motivált pert a bíróság elutasította, és mindez Önöknek közel félmillió forintjukba kerül.
A Lehel-csarnok egy 100%-ban kerületi önkormányzati tulajdonban lévő cég. Az idei üzleti terv tárgyalásakor kimutattam, hogy annak ellenére, hogy a csarnok nem szociális áron árulja a termékeket, a csarnok felépítésére fordított milliárdok soha sem térülnek meg. Korábban a kerület szocialista vezetése azt mondta, azért kell milliárdokat költeni a csarnokra, mert az lesz az arany tojást tojó tyúk. A baj nem az, hogy nem tojja az aranytojást, sokkal inkább az, hogy elenyészően kicsi tojásokat tojik. Amíg tehát rengeteg piac, üzlet, pláza, ami ugyanilyen árakon árulja az áruit, nyereséget termel, addig a Lehel-csarnok nem fog megtérülni.
Azt is mondtam itt, hogy a Lehel-csarnok MSZP-s kifizetőhely, és szét kell választani a csarnokot az MSZP-től. Felidéztem, hogy szocialista mikulás ünnepségtől Szanyi Tibor Európa parlamenti kampányban tartott médiarendezvényéig ki tudja hány rendezvényt támogatott a Lehel-csarnok. Média portfóliója akkoriban a Napkeltéből, a Népszavából és az ATV-ből állt, szakmai alapon, mondták ők. Ha nem politikai rendezvény támogatásával, nem pártmédia támogatásával, hanem egy valós reklám és médiastratégia kidolgozásával töltené az idejét a csarnok igazgatója, akkor nemcsak kiváló élelmiszereket lehetne kapni a csarnokban, de még a befektetett milliárdokat is visszahozná.
Vörös Péter, a csarnok MSZP tag igazgatója sérelmezte, hogy összemossuk őt a politikával, és beperelt. Egy mondatért ötmillió forintot követelt. Kevesen vannak ebben az országban, akik képesek ilyen értékes mondatokat mondani. A bíróság azonban első fokon nekem adott igazat, azt állapította meg, hogy jogom van kritikával illetni a csarnok gazdálkodását, valós tényeket állítottam, és azok között okozati összefüggés volt. Politikai elemzésbe a bíróság nem bocsátkozott. A Lehel Csarnokot összesen 450 ezer forint megfizetésére kötelezte. Ennyi pénzt fog a csarnok az Önök pénzéből kifizetni javarészt a magyar államnak. Ennyit vesztettünk a közpénzekből azon, hogy a csarnok nem érdemi választ akart adni a kritikámra, hanem megpróbált megfélemlíteni, ellehetetleníteni.

http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=83


Tehát Akkor ezek szerint a Lehel Csarnok is egy XIII.kerületi MSZP kifizetőhely a bíróság szerint is!!!!!!!

Leleplező hangfelvétel.

Öt év alatt 25 millió forintot adott egy építési vállalkozó Soroksár polgármesterének, a korábban az MSZP által támogatott Geiger Ferencnek. Legalábbis erről beszél egy nyilvánosságra került hangfelvételen egy helyi cég vezetője. Ezen elhangzik el az is, hogy minden önkormányzati megrendelés után a beruházás nettó értékének 10 százalékát -ahogy fogalmaznak- \”követelte ki\” a kerület vezetése. Geiger a Tényeknek azt mondta: soha nem kapott pénzt, és szerinte lejárató kampányt indítottak ellene.




Több mint százmilliót szórt el a XIII. kerületi szocialista vezetés.

Több mint százmilliót szórt el a XIII. kerületi szocialista vezetés?
Több mint százmillió forint többletet fizetett ki a XIII. kerületi szocialista vezetés az elmúlt időszakban óvoda- és iskolafelújítások kapcsán – mondta el a Független Hírügynökségnek Simor Miklós, a Fidesz kerületi képviselőjelöltje. A politikus feljelentést tett.

Simor Miklós úgy fogalmazott: a fővárosnál nokiás dobozokban lopták a pénzt, a XIII. kerületben pedig konténerekkel. Mint mondta, a gyanú szerint százmillió forintot fizetett ki felelőtlenül a városvezetés, amivel elsősorban óvodásokat és iskolásokat károsított meg a polgármester és köre. A képviselőjelölt elmondta: négy óvoda, két gimnázium és egy sportpálya felújítása kapcsán voltak többletkifizetések, miközben 300 hátrányos helyzetű gyermek él a városrészben.

A politikus feljelentést tett, mert szerinte a piaci ár felett fizetett a városvezetés egyes szolgáltatásokért. Példaként említette a Láng Sporttelep konténertelepítését, amelyre a nyilvános adatok szerint 32,6 millió forintot költöttek, holott harmadáron be lehetett volna szerezni ezeket.

Simor Miklós emlékeztetett: januárban öt másik ügyben is feljelentést tett, ezekben tart az eljárás különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt. Akkor a többi között két gimnázium nyílászárócseréje, óvodafelújítás és a Csata utcai sportpálya akadálymentesítése kapcsán voltak indokolatlan kifizetések – mondta a politikus. Hozzátette: a labda most az ügyészségnél és a rendőrségnél pattog, a szocialista párt és a polgármester politikai felelőssége viszont egyértelmű.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=339852




Testületi ülés a XIII.kerületben:





Gyurcsány tudta, hogy a sukorói telekcsere törvénysértő.

Gyurcsány tudta, hogy a sukorói telekcsere törvénysértő
A Pénzügyminisztériumból irányították a törvénytelen sukorói telekcserét Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint.
A fideszes országgyűlési képviselő szombati, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: mára minden kétséget kizáróan kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tudott arról, hogy csak a jogszabályok megszegésével bonyolítható le az ügylet. Az ugyanis a befektetők kérése volt, hogy a Velencei-tó partján lévő telket csere útján szerezzék meg, ezzel pedig kizárták a nyilvános pályáztatást és a versenytársakat is.

(hírTV)

Gyurcsány közvetlen szerepét vizsgálják majd

Gyurcsány közvetlen szerepét vizsgálják majd
Gyurcsány Ferenc közvetlen szerepét vizsgálja a 2006-os jogsértések feltárásával megbízott miniszterelnöki biztos. Balsai István a következő hetekben szakértőkkel vizsgáltatja meg az akkori telefonhívásokat.

A közvetlenül a kormányváltás után kinevezett politikus elismerte: a munka nagy része még előtte áll. Az eddigi eredményeket a napokban összegzi, a részjelentést pedig a tervek szerint nyilvánosságra hozza. Az esetleges büntetőeljárások megindításáról Balsai István a miniszterelnökkel egyeztet majd.

Balsai elmondta: összeállítanak egy táblázatot, amelyben az elkövetett bűncselekmények lesznek megnevezve, azok büntetési téltelei és elévülési idejük. Az akkor épp szolgálatot teljesítő rendőri felső vezetők tekintetében szeretnének egy „tablót” mindenki számára bemutatni – tette hozzá. „Ez nem azonos azzal a parlamenti albizottsággal, ahol ezek a személyek össze-vissza beszélnek, magukat és egymást is mentegetik; mi ennél szikárabb eredményeket szeretnénk a közvéleménnyel megismertetni” – fogalmazott Balsai a hírTV-nek.

(hírTV)

Szabálytalanságok és nyomozás – Botka büszkén adta át

Nem készült el teljesen, mégis átadta a Mars téri vásárcsarnokot Szeged szocialista polgármestere. A parkolókat és a tereprendezést sem fejezték be időben. A beruházás kapcsán több szabálytalanság is felmerült és nyomozást is indítottak.


Botka László beszédében sikertörténetnek nevezte a Mars téri beruházást, arról viszont nem beszélt, hogy az ügyben két nyomozás is indult a közelmúltban. Az uniós forrásokból tervezett beruházás költségét a felmerülő szabálytalanságok miatt egyelőre nem fizette ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. Az önkormányzat ezért hitelből finanszírozta a munkákat. Szeged szocialista városvezetése ráadásul előzetes egyeztetés nélkül tucatnyi kereskedő pavilonját bontatta el korábban, hogy azok helyén felépítse a vásárcsarnokot. A nyomozóhatóság ezért rongálás és magánlaksértés miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

hírTV

„Megvadult” Gyurcsány-rajongók támadtak a hírTV stábjára.

Nem sikerült megkérdezni Gyurcsány Ferencet arról, hogy miniszterelnökként milyen jelentéseket kapott Szilvásy emberétől. A volt kormányfő csütörtök esti kőbányai lakossági fórumán ugyanis a résztvevők rátámadtak a hírTV stábjára. Gyurcsány előadásáról a helyi szocialisták először kitiltották a kamerát, majd a testükkel védték a kérdéseink elől a bukott kormányfőt.

A helyi MSZP meghívására érkezett Gyurcsány Ferenc a kőbányai szabadidőközpontba előadást tartani. A volt miniszterelnököt tapssal fogadta a több száz fős közönség, a Hír Televíziót viszont nem engedték be a terembe. Végül az egyik helyi szocialista képviselőjelölt, Varga Mónika is kiutasította a stábot a teremből arra hivatkozva, hogy az esemény nem sajtónyilvános.

- Legyenek szívesek kifáradni! Varga Mónika vagyok az MSZP X. kerületi szervezetétől, és az a kérésünk, hogy fáradjanak ki. Az ATV exkluzívan itt van. A hírTV azért nem lehet, mert a rendezvény nem sajtónyilvános - mondta stábunknak a szocialista képviselőjelölt. Ezzel a főleg nyugdíjas korú szocialista-szimpatizánsok is egyetértettek.

- Menjenek ki! - parancsolt rá kollégáinkra az egyik MSZP-szimpatizáns férfi, miközben letakarta a hírTV kameráját. Stábunk végül csak az előtérből hallgathatott bele a volt miniszterelnök beszédébe.

- Nem lesz még egy olyan korszakalkotó, aki hatalmát a mi szabadságunk megvonására fogja építeni. Azért nem lesz, mert ti nem fogjátok engedni - jelentette ki hívei előtt a volt miniszterelnök.

A hívek még Gyurcsány Ferenc távozásakor sem hagyták, hogy a Hír Televízió felvételeket készítsen róla. Tettlegességig fajuló fellépésüket a volt miniszterelnök sem nézte jó szemmel. A helyi szocialista polgármesterjelölt végül elnézést kért a Hír Televízió stábját ért támadás miatt.

(hírTV)


Újabb hangfelvétel nem bírnak magukkal a szocialisták a XVI. kerületben sem

Az ügyészségen tett feljelentést a XVI. kerület fideszes polgármestere, mivel a szociális bizottság MSZP-s tagja a gyanú szerint visszaélt a rászoruló fiatalok személyes adataival. A fészekrakó program keretében 10 embernek biztosított kedvezményes lakást a kerület. A fiataloknak másnap egy Veress Györgyihez köthető pénzügyi cég ajánlott életbiztosítást az önkormányzat nevében. A politikus nem akart nyilatkozni a Hír Televíziónak.

A XVI. kerületi önkormányzat szociális bizottsága a hét elején, zárt ülésen döntött arról, hogy kinek biztosítanak alacsony bérleti díj mellett garzont az Újszász utcában. Néhány órán belül a fiatal nyertes pályázók személyes adatai címmel, telefonszámmal együtt annak a pénzügyi tanácsadó cégnek a birtokába kerültek, amelyet a bizottság szocialista tagja, Veress Györgyi alapított.

A kerület polgármestere azt mondja: a pénzügyi tanácsadó cég alkalmazottja úgy mutatkozott be, mintha a polgármesteri hivatal megbízásából keresné fel a lakással nem rendelkező fiatalokat. Ezt szöveges üzenetek is bizonyítják.

Kivétel nélkül, az összes „fészakrakót” felhívták, arról próbálták őket meggyőzni, ne a pályázatban feltételül szabott „lakáskassza előtakarékosságot” válasszák, hanem kössenek inkább náluk életbiztosítást. A hírTV birtokába került egy hangfelvétel is. Ezen a biztosítási ügynök azt is elárulja, kitől kapta meg a fiatal pályázók adatait.

– Kapcsolatban vagyunk az önkormányzattal – jelenti ki az ügynök. Veress Györgyi kért engem fel, hogy találkozzam az általa megadott ügyfelekkel (…) az az igazság, hogy ő önkormányzati képviselő, és ezért találkozom én az ügyfelekkel – hallható a felvételen. Nekem kollégám, de ezt nem kell mondani – teszi hozzá.

A kerület polgármesterét, Kovács Pétert felháborítja az eset, főként azért, mert a magát szociálisan érzékeny pártnak valló MSZP élt vissza a rászoruló fiatalok adataival. Állítása szerint ráadásul egy olyan pénzügyi modellbe próbálta behúzni őket, amit az önkormányzat el sem fogad. A kerület fideszes polgármestere az ügyészséghez fordult, személyes adattal, illetve hatalommal való visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést.

Veress Györgyi, a szocialisták XVI. kerületi önkormányzati képviselője a hírTV megkeresésére nem kívánt nyilatkozni.

hírTV




Választ várnak folytatják-e Gyurcsány hazugságkampányát?

2010. szeptember 14., kedd

ÖSSZEFOGLALÓ.

2010.06.16 11.11


2010.06.16 13.54


2010.06.17 10.34


2010.06.21 10.22


2010.06.21 10.49


2010.06.21 11.35


2010.06.21 14.47


2010.06.22 10.17


2010.06.23 09.58


2010.06.29 11.10


2010.06.29 14.19


2010.06.29 15.20


2010.06.30 12.29


2010.06.30 14.31


2010.06.30 14.33


2010.06.30 14.34


2010.07.01 14.18


Eddig ennyi és még hárman hátra vannak....
Vajon kik azok????

MÉDIA ÖSSZEFOGLALÓ:

2010.07.13 Blikk Videó


2010.07.13 TV2 Tények


2010.07.14 HírTV híradó


2010.07.15 TV2 Tények


2010.07.19 Parlament


2010.07.19 Parlament 2


2010.07.20 Hír TV Rájátszás


2010.07.26 TV2 Aktív


2010.07.28 Rtl Hiradó


2010.08.18. ECHO TV


2010.08.10 Tv2 aktív


2010.08.18 Rtl Fókusz

Papa megbízásának igazi oka:



Mindenki megdöbbenve hallgatta,nézte olvasta a „papa” féle nyomozást és annak eredményét….
Rusznák megbíz egy sztár magán nyomozót 5 hónapra minimum 20 millióért SAJÁT PÉNZÉBŐL!!!!!
Miért éri meg Rusznák Imrének saját zsebből kifizetni ennyi pénzt a saját cége elleni nyomozásért?????
Illetve ilyen súlyosan kollégáit,beosztottait terhelő nyomozás eredményt ország,világ elé tárni….

MI ENNEK AZ OKA??????


Az ok egyszerű….
„Papa” sietve védi Rusznákot ő nincs benne és nincs köze a parkoló maffiához!!!!!
Ez a lényeg…..
Rusznák védi magát,neki nincs köze a parkolási maffiához……

De miért kell ezt ilyen vehemensen bizonyítani és erre 20 milliót költeni?????

A válasz egyszerű Rusznák 2007.decembere óta részesül a parkoló maffia által begyűjtött pénzekből,heti szinten 100 ezer forinttal.
Aki ismeri Rusznákot tudja ő milyen pénz éhes,mindent lenyúl amit lehet.
A cég egy 100 forintos radírt nem venne úgy,hogy abból a beszerzésből ne csúsznak Rusznák zsebébe is pénz.
Ezek után gondolja el mindenki mit érzett Rusznák amikor rájött,hogy egy évi 200 milliós „üzletből” őt a Böp Kft-nél kihagyják őt….?????
A másnapi beszélgetésén Prohászkával közli neki is jól jönne az évi 200 millió forint…..

Hát be is szállt a bizniszbe Rusznák,neki is kell a pénz…
Miért nem jelentette fel eddig a terület ellenőreit?????
Pedig azóta eltelt lassan két hónap????
Pedig „papától” tudja,alibiből a TV-ben is elmondták,hogy ők is benne vannak.
Azon kívül,hogy egy-két parkolóőrt valami kamu indokkal kirúgott nem tett semmit…
Vajon miért????

Nem akarja elrontani a boltot amiből ő is szépen részesül…
A fizetése 600 ezer ft hivatalosan a Böpnél + 400 ezer amit havi szinten a parkoló maffiától kap…..Plusz amit a beszerzéseken és egyéb módon lenyúl a Böp-től……..

Rusznák heti pénzét 2007-től 2010-ig Takács vitte neki heti szinten.
Takács távozása után András szokta átadni a heti 100 ezer forintot….

Hát csak ne fogja Rusznák azt feljelenteni aki pénzt visz neki heti szinten…….


Ha valaki megtudná igazán dönteni a cégnél Rusznákot akkor az Takács vagy András amikor átadják a pénzt Rusznáknak azt kellene lekamerázniuk….



De ha Rusznák 20 millióért megbízta „Papát” akkor nem lett volna egyszerűbb Proászka 7 és Duka 4 millióját kifizetnie neki????
Az csak 11 millió lett volna a mostani 20 millióval szemben és még utána Dukáékat is ki kell fizetni!!!!
De Rusznák Bak csillagjegyű ezt ő is elmondta ő hajthatatlan……
Kitart a elvei és a kommunizmus mellett….
A hibáit sohasem ismeri el,ő hibátlan akkor is ha bármilyen rossz döntést hoz.
Mi inkább úgy jellemeznénk egy buta primitív,konok bunkó!!!!!

BRFK MIT FOG LÉPNI AZ ÜGYBEN???



Most,hogy lebukott 10 parkolóőr a IX.kerületi polgármester feljelentést tett a Böp Kft ellen,vajon mit fog tenni a Brfk?????
A médiában elhangzott,hogy „Papának” bizonyítékai vannak nem csak a parkolóőrök hanem a területi ellenőrök ellen is……

Ezek után mit fog tenni a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya?????

Nos a válasz egyszerű:

SEMMIT……

Évi 30 milliót-ért cserébe az üggyel érdemileg nem fognak foglalkozni!!!!!

Érdekes Duka és Prohászka a pereik megnyerése után bementek a Böphöz és Rusznákot megkeresték megegyezés céljából.
Rusznák természetesen nem fogadta őket.
Viszont három nap múlva mindkettőjüket beidézte a BRFK,hogy mit kerestek ők a Böp ügyfélszolgálatán???????

Érdekes ha Rusznák szól a Brfk-nak azonnal tudnak a zsaruk lépni…..
Egyébként szarnak az ügyekre….
Jó pénzért cserébe…..(Évi 30 millió az ára…)

2010.julius.13-án robbant ki a balhé!!!!
Azóta ez ügyben a rendőrség senkit nem keresett meg vagy idézett be!!!!!
Pedig A.Robi interjújából egyértelműen kiderül őt zsarolták
Ennek ellenére a Zsaruk pihennek Laczkóval egyeztetnek és nem tesznek semmit….

Nem idéznek be senkit ,nem kérik el „Papától” a bizonyítékait a parkolóellenőrök és területi ellenőrök ellen amit gyűjtött.

A BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYÁT EZ az ügy nem érdekli nem is fognak semmit tenni benne.

A BRFK tétlenségének indokai évi 30 millió a XIII.kerülettől,és Laczkó barátsága….

Rusznák az alkalmatlan.




Mit baszott lel Rusznák?????


A nem akarunk senkit megsérteni de a parkolóőrök nagy többsége egyszerű némelyikük a társadalom peremén élő egyszerű kis ember.
Ő nem azért gyűjtögetnek zsebre pénzeket,hogy meggazdagodjanak,hanem azért,hogy meg tudjanak élni és eltudják szinte napról,napra tartani a családjaikat.
Rusznák Imre pont ezzel él vissza amikor rendkívüli felmondással,megzsarolva kirúgja őket.
Ilyenkor mit tesz egy egyszerű kis ember el kullog lehajtott fejjel.
Bár tudja,hogy igaza van és a Böp Kft jogsértést követett el vele szemben azzal,hogy kirúgta őt,mégsem tesz semmit. Nincs pénze ügyvédre napról-napra tarja el a kis családját egyszerűen anyagilag és idővel nem engedheti azt meg magának,hogy szembe szálljon a Böp kft-vel.
És ezt Rusznák Imre jól tudja és azért mert törvénytelenül eljárni a kis emberekkel szemben,mert tudja ők lenyelik a békát én nem tesznek semmit.
Erre alapozta Rusznák pár olyan személy elbocsátását is akik viszont nem hajtották le a fejüket és harcolni mertek az igazukért. Munkaügyi bírósághoz fordultak és lám csodát nyertek a Böp Kft ellen,kiderült,hogy jogtalanul küldték el őket.
Rusznáknak a vezetői felellőségében abban hibázott a legnagyobbat,hogy olyan emberekbe is belekötött és bunkó módon megzsarolva kirúgta őket akik nem hagyták magukat utána magukat és ezt Rusznák nem ismerte fel.
Rusznák úgy volt ő nála hatalmasabb senki sem lehet ő bármit megtehet,bárkivel….
Még szerencse,hogy a munkaügyi bíróság másképpen látta ezt.
A Böppel szemben álló „emberek” nem nagy emberek,kis emberek ők is, csak ők a többi jogtalanul elbocsátott kollégájukhoz képest,fel merték vállalni a harcot a cég ellen,és nem hagyták magukat és nem hagyták annyiban a velük szemben elkövetett jogsértést a cég részéről.
Rusznák odamegy a Böp-hőz 2006-ban az a feladata,hogy üzemeltessen egy helyi mutyizós MSZP kifizetőhelyet. Neki nem az lenne az érdeke,hogy csend legyen a cég körül….
Ha valakivel balhé van azt normálisan elrendezze azt és nem zsarolja és fenyegeti őket.
Mi a faszért kellett Rusznáknak olyan embereket megzsarolni a cégnél akik vissza üthettek,akin nem hajtották le a fejüket és harcoltak utána a cég ellen????
Miért nem ismerte fel Rusznák azokat az embereket a Böp-nél akiket nem érdemes piszkálni??? A válasz egyszerű azért mert Rusznák olyan primitív,hogy ő nem alkalmazkodik senkihez ő hozzászokott ahhoz,hogy amit ő mond az van és nincs ellenszegülés és véleménye másnak vele szemben.

Rusznák védelmébe ezért az el kell mondanunk értse meg mindenki pszihológiailag Rusznák miért ilyen???

Rusznák apja Ávó-s volt talán embereket is ölt 1956-ban.
Rusznák kiskora óta hozzászokott ahhoz,hogy apja révén ő neki mindenki hajbókól és nem száll vele senki senki sem szemben.
Rusznák párt vonalon felküzdötte magát egész magasra az MSZPM.ben…..
Igazgató elvtárs,Szakszervezeti vezető elvtárs,stb volt.
Ő hozzászokott ahhoz,hogy a szocializmusban a megfélemlített és a seggnyaló kommcsi pribékek a munkahelyein ahol ő volt a főnök nem mertek vele szembe szállni.
Amit a Vezető elvtárs mondott az szent és sérthetetlen volt akármilyen nagy baromság volt az.
Ez ment is neki 1973-tól 1990-ig és még talán utána egy darabig…..
Megy ez neki most a Böp Kft-nél a napjainkban is.
Rusznák a fent leírtak miatt egyszerűen szellemileg nem képes felfogni azt,hogy a beosztottainak lehet vele szemben véleménye,akarat…..
Ő nem tudja elfogadni más véleményét abban a cégben amit vezet.
Egyszerűen úgy gondolja,hogy ő bármit megtehet a beosztottaival még azután is,hogy már nem dolgozik a cégénél az adott személy.

Rusznáknak mikor jut el vajon az agyáig,hogy már nem 1979-et írunk és már nem szocializmus van Magyarországon….
Ahol egy telefonhívással a Kommunista Pártba mindent el lehet intézni!!!!!!


Igen is ez a most kialakult elfajult helyzetért ahol a Böp Kft van Rusznák Imre a fő felelős.
Mi a faszért kellet neki olyan dolgozókba belekötnie akikbe nem lehetett volna.

Igazgatóként miért nem tudta felmérni kitől kell reálisan tartania?????

PL:A mostani Nyári korrupciós balhé miatt kilépett a Böp-től a IX.kerület!!!

Nem fogja fel Rusznák,hogy azok a volt dolgozók akikkel ő szemét módon eljárt nem fogják őt békén hagyni amíg nem kapják meg törvényesen ami jár nekik.
Persze ismerve Rusznákot ő megmondta korábban ő leszarja a munkaügyi perek eredményét ő egy petákot nem fog fizetni egy volt dolgozónak sem akármilyen bírósági döntés születik az ügyükben.

Ezek után ha a munkaügyi perek végkifejleteként valamelyik dolgozó akit a jogerős másodfokú ítélet alapján sem fizet ki Rusznák,majd felszámolást kezdeményez a cég ellen az lesz a szemét????
Rusznák primitív logikája szerint igen.

Mert abban Rusznák biztos lehet ha nem fizet akkor felszámolás lesz a cég ellen és abból ő nem fog jól kijönni…..
Egyáltalán miért kellet másodfokra adatnia a csontra elvesztett munkaügyi pereket a cégnek.
Munkaügyi pert komoly munkaügyi jogászok is csak első fokig visznek,mert ha nem merül fel időközben nyomós indok akkor a munkaügyi pereket másodfokon is az nyeri aki első fokon 90 %-ban…..

Bár az is egy teória,hogy Rusznák azért adta másodfokra az elvesztett munkaügyi pereket,mert időt akart ezzel nyerni….
Ez a gond és a kifizetések már a következő Böp-ös vezetés gondja legyen,akkor ő már biztos nem lesz a cégnél….

De ennek tudatában nem merül fel Rusznák részéről a hűtlen kezelés……
Tudja,hogy tutira elvesztik a pert eddig 11 milliónál járnak a kártérítési összegnél amit ki kell fizetniük. De nem baj menjen másodfokra ott majd felkúszik az összeg 20-25 millióra de sebaj talán az már nem az ő gondja lesz……



RUSZNÁK SOROZATOSAN ELBASSZA A CÉG ÜGYEIT AZZAL,HOGY PRIMITÍV GONDOLKODÁS MÓDJÁVAL SEMMIBE VESZI A JELENLEGI ÉS A VOLT BEOSZTOTTAIT……

Mellette nyílt titok a cégnél az MSZP-s kifizetőhely mivoltuk…….
Rusznáknak vaj van a fején jócskán és ezek után még neki áll feljebb!!!!!!!