2010. március 31., szerda

BÖRTÖNBEN A TOLVAJ MSZP-SEK!!!!!






Nyolc és fél év börtönre ítélték Zuschlag Jánost
Zuschlag Jánost nyolc év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerdán Kecskeméten.
Hiába könyörgött a bíróságnak Zuschlag János az utolsó szó jogán enyhe ítéletért az előző tárgyaláson, hogy új életet kezdhessen, nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélték a több mint két és fél éve előzetesben ülő egykori szocialista politikust.
A bíróság Lados Istvánt (másodrendű vádlott) 2 év, Katus Ferencet (harmadrendű) 5 év 6 hónap, Őri Andrást (negyedrendű) - aki nem jelent meg az ítélethirdetésen - 4 év, Krausz Csabát (ötödrendű) 3 év, Marsovszky Balázst (hatodrendű) 2 év 4 hónap, Kullai Tamást (hetedrendű) 3 év 4 hónap, Prácser László kilencedrendű vádlottat pedig 1 év 4 hónap börtönre ítélte. Velük szemben vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. A többi vádlott közül hárman felfüggesztett börtönt, négyen pénzbüntetést kaptak, míg a tizenhatodrendű vádlottat felmentette a bíróság.
A vádirat szerint az egykori politikus alapítványokon keresztül körülbelül 70 millió forintnyi állami támogatást tüntetett el társaival együtt, úgy beállítva, mintha az ifjúsági programokra, táboroztatásra ment volna el a pénz.


http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nyolc-es-fel-ev-bortonre-iteltek-zuschlag-janost-2014781/


Hajrá lehet utánuk vinni Rusznákot,Hiszékenyt és a többieket……
Rusznákékre is ez vár!!!!!!!!!!


A tizenhat vádlott
1. rendű vádlott: Zuschlag János korábban az MSZP országgyűlési képviselője, az Ifjú Szocialisták Mozgalom ügyvezető elnöke, a Bács-Kiskun megyei MSZP ügyvezető elnöke, kiskunhalasi önkormányzati képviselő, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés szocialista frakciójának tagja. Első fokon 8,5 év börtönbüntetésre ítélték bűnszervezetben elkövetett csalás miatt.
2. rendű vádlott: Lados István Zuschlag János személyi titkára, a Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták volt tagja, az MSZP zuglói szervezetének tagja. Az ügy kirobbanása után 6 hónapig szökésben volt, 2007. szeptember 26-án önként jelentkezett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen. Együttműködése miatt enyhe ítéletet kapott, első fokon 2 év börtönre ítélték bűnszervezetben elkövetett csalás miatt.
3. rendű vádlott: Katus Ferenc a Bács-Kiskun megyei közgyűlés MSZP-frakciójának tagja, MSZP-s önkormányzati képviselő Kiskunhalason, a kiskunhalasi baromfifeldolgozó tanácsadója, a Bácsalmási Agráripari Rt. alkalmazottja. A bíróság első fokon 5,5 év börtönre ítélte csalás miatt.
4. rendű vádlott: Őri András, a Fiatal Baloldal volt Zala megyei elnöke. A bíróság első fokon 4 év börtönre és vagyonelkobzásra ítélte
5. rendű vádlott: Krausz Csaba, újbudai MSZP-s önkormányzati képviselő, volt elnöke az Ifjú Szocialistáknak. A bíróság első fokon 3 év börtönre és vagyonelkobzásra ítélte.
6. rendű vádlott: Marsovszky Balázs, a Fiatal Baloldal volt fővárosi elnöke. A bíróság első fokon 2 év 4 hónap börtönre és vagyonelkobzásra ítélte.
7. rendű vádlott: Kullai Tamás, az Atlasz Egyesület és az Y-Generáció Egyesület tiszteletbeli elnöke, 2002-2006 között az MSZP önkormányzati képviselője Kecskeméten. A bíróság első fokon 3 év 4 hónap börtönre és vagyonelkobzásra ítélte.
8. rendű vádlott: Vámosi Zsolt közgazdász, egy részvénytársaság elnöke és egy kft. ügyvezetője, az Együtt a Harmadik Évezredért Alapítvány elnöke.
9. rendű vádlott: Prácser László, a vád szerint négy pályázat előkészítésében működött közre, amelyeket a Zuschlaghoz köthető civil szervezetek adtak be. A bíróság első fokon 1 év 4 hónap börtönre és vagyonelkobzásra ítélte.
10. rendű vádlott: Szente Zsolt ügyvéd, Kiskunhalason ügyvédkedett, Zuschlag jogi ügyeit, ingatlanvásárlását intézte, sőt a nyomozati szakban védője is volt, majd vádlott lett.
11. rendű vádlott: Győrfi Ludovic, Zuschlag János személyi fitness-trénere egy rózsadombi fitneszteremben. Bűnpártolással vádolják, mert közreműködhetett Zuschlag János titkárságvezetője, Lados István külföldre szökésében és bújtatásában.
12. rendű vádlott: Kubatov Iván, kiskunhalasi vállalkozó, a vád szerint számlákat állított ki a Zuschlag János érdekeltségébe tartozó egyesületek elszámolásaihoz.
13. rendű vádlott: Horváth Tibor, az ő autójában égtek el a Katus Ferenc által vezetett civil szervezetek iratai. Horváth azt mondta: autója az akkumulátor töltése közben gyulladt ki.
14. rendű vádlott: Földes Gábor vállalkozó, a vád szerint a Works Team Kft. nevű cége hamis számlákat állított ki az egyesületek nevére, a pénzt Baráth Etele és Csiha Judit kampányának finanszírozása használták fel.
15. rendű vádlott: Kemecsei Árpád, a zuglói önkormányzat szocialista képviselője, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. divízióvezetője. Lados István segítségével nyújtott be pályázatot a Táncsics Alapítványhoz, a kiutalt pénz elszámolásához pedig Földes Gábortól kért hamis számlákat.
16. rendű vádlott: Szilágyi Gabriella, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. megbízásában álló ügyvéd, Kemecsei Árpád volt élettársa. A vád szerint közreműködött a hamis számlák beszerzésében. A bíróság első fokon felmentette a vádak alól.

Rusznák miért szívozik a kilépőkkel

Rusznák Imre szellemileg egy állat szintjén áll ezt mindenki tudja és ez nem vita.
De azokkal a dolgozókkal akik távozni akarnak a Böp Kft-től miért szórakozik kibaszásból.
Mit képzel ez a vén szemétláda kommunista magáról ő szarta a spanyol viaszt?
Egy parkolőórrel és egy ügyfélszolgálatos távozó dolgozóval szórakozott Rusznák nem volt hajlandó velük aláírni a közös megegyezéses távozási papírjaikat és ragaszkodott hozzá,hogy a 30 nap felmondási idejüket töltsék ki. Érdekes Takácsot annak idején felmondási idő és szó nélkül elengedte Rusznák. Ő mást kategóriába esett vagy túl sokat tudott Rusznákról???
Egyáltalán ez a sok szemét Ex-Mszmp-s kommunista mit képzel magáról nyugodtan sikkaszthatnak,lophatnak,megalázhatnak bárkit bűntelenül???
Hát nem így lesz..!!!!!!

Hiszékeny Dezső a hazug!!!!









Hiszékeny úr mekkorát hazudott!!!!


A parkolási korrupció miatt a polgármester úr tett feljelentést??????
Nos a polgármester úr egy kamu korrupciós vizsgálat lefojtatására adott utasítást amin mindenki viccesen átment….
A kérdésre,hogy ön mit tud a korrupcióról mindenki nemet mondott és ennyivel el volt intézve a vizsgálat nincs korrupció a cégnél. Aztán jött egy évre rá a rendőrségi akció ők mégis találtak korrupciót a cégnél.
Tehát Hiszékeny úr amikor azt mondta,hogy a polgármester úr tett feljelentést óriásit hazudott….Persze mit is mondhatott volna,hogy a Böp Kft a XIII.kerületi Mszp egyik kifizető helye????
Hiszékeny úr az interjúban közli Spaller úr „csak” egy szociológus végzettségű és a társa pedig csak érettségizett…. Nos Hiszékeny úr Rusznák Imre pedig egy bunkó vendéglátó szakközép iskolai érettségivel vezeti a kerületük parkoló cégét.
De ahogy a Böp Kft-nél elnézzük a dolgokat ott sem magas az hozzáértők száma:

Hiszékeny Dezső egy (XIII.kerületi alpolgármester) hajógyári dokkmunkás,
Horváth Gyula Böp felügyelő bizottsági elnöke olvasztár + párt főiskola.
Rusznák Imre Böp igazgató pincér érettségi + párt főiskola.
STB….

A párt főiskola szart sem ér!!!!!!!Minden buta kommunista káder elvégezte azt papíron….

Eddig a XIII.kerületi önkormányzat le sem szarta a helyi Fideszt most hirtelen,milyen harciasak lettek. Vagy a helyi Fidesz most fájó pontjukra tapintott?????


Egy szó a végére a Böp Kft és többi más cég is a kerületben a XIII.kerületi MSZP-s vezetők kifizető helye….
Hiszékeny úr és a többiek innen sikkasztják,lopják el a pénzt saját maguk és a pártjuk számara. Ők mindannyian hazaáruló,szemét,tolvaj,kommunista disznók.

Jól jellemzi az MSZP egész politikáját ahogy a XIII.kerületi MSZP-sel viselkednek…..
Hazudnak,lopnak,csalnak,sikkasztanak…….
Mi lesz ennek a vége a XIII.kerületben??????
Ők is embert öletnek mint a csepeli Mszp-s társaik tették….
Aki leleplezi Hiszékeny úrékat azt megöletik??????

Hiszékeny úr lebuktak,loptak ne a pofáját tépje a TV-ben mert mindenki tudja,hogy úgy hazudik mint a vízfolyás…….

……Parkolási ügyben az polgármester úr tett feljelentést………….


Vigyázzon mindenki aki az MSZP-s ügyeket akarja kiborítani,mert az MSZP mindent megtesz,hogy elhallgattassa a piszkos ügyeiket kiteregetőket. Csepelen még embereket is ölettek,hogy ne derüljön ki a mocskos sikkasztásuk……A XIII.kerületben is megteszik majd vajon ezt????
Hiszékeny Dezső,hogy utasítást fog adni emberek megöletésére,mint a csepeli MSZP-s párttársai tették.??????

XIII.kerületi MSZP-s képviselők bemutatása:

Ha besétálnánk a XIII.kerületbe egy MSZP frakció ülésre akkor Kb őket is így lehetne bemutatni mint a lenti videón látható.

Kiss Ernő = Laczkó János

Kiss Ernő újabb botránya
Ittasan és hiányos öltözékben találták meg a 12. kerületben

Eltiltotta az egyenruha viselésétől és rendfokozata használatától a rendészeti miniszter Kiss Ernő nyugalmazott dandártábornokot, az elmúlt időszakban tanúsított magatartása miatt.

Kiss Ernő már többször is a lapok címoldalára került botrányos viselkedésével, legutóbb csütörtökön hajnalban találták meg ittasan és hiányos öltözékben a 12-dik kerületben. Előtte két kocsit tört össze, de azt mondta, a hasonmása volt. Mivel a miniszter rendfokozata használatától is eltiltotta Kiss Ernőt, így mostantól nem tekinthető nyugalmazott dandártábornoknak.

Laczkót is ezt a büntetést érdemelné a parkolási maffiában történő közreműködéséért.


11-es lista ezeket vizsgálja majd először a Fidesz

11 ügyet, köztük a BKV-botrányt, a MALÉV privatizációját, és a Magyar Posta-székházának eladását vizsgálná ki először a Fidesz, ha kormányra kerülne. Alkotmányos és törvényes elszámoltatást ígérnek, de elszámoltatnák azokat, akik, ahogy fogalmaztak, szétlopták az országot. A kormány azt mondja, hogy tiszta a lelkiismerete.
A Fidesz azt mondja: alkotmányosan és törvényesen, de elszámoltatják a gyanús ügyek felelőseit. Ha kormányra kerülnek, először 11 ügyet vizsgálnak ki. A BKV-botrányt, a kormányzati negyed meghiúsult építését, a sukorói- illetve a bábolnai földügyleteket. A Magyar Televízió és a Magyar Posta székházának eladását, illetve az új székhelyek bérlését. A Budapest Airport, illetve a MALÉV eladását, utóbbi visszaállamosítását. A 2006 október 23-i rendőri fellépés felelőseit is megkeresnék, ahogy aggályosnak tartják a költségvetési adatok korábbi eltitkolását. Kivizsgálnák az állami vezetők végkielégítéseit, illetve offshore cégeit is.
A kormányszóvivő erre azt mondta: “Nincsen vaj a fejünkön, tejlesen tiszta lelkiismerettel állunk bármilyen fajta vizsgálat elé.” Azt is mondta, hogy ha Lázár Jánosnak kérdése van, forduljon hozzájuk bizalommal. Szerinte eddig is együttműködtek a hatóságokkal, és átláthatóságra törkedtek, ezért is hozták ma nyilvánosságra az államháztartási adatokat.
A Fidesz listáján szereplő ügyek közül többet, például a BKV-t, Sukorót vagy a Postaszékház ügyét már most is vizsgálják a hatóságok. A Fidesz szerint azonban ha kormányra kerülnek, akkor külön kormányzati ellenőrzést is tartanak a gyanúsnak vélt ügyeknél, és ha kell, megteszik a szükséges jogi lépéseket. Sőt, ha tehetik, a menetelmi jogot is újraszabályozzák, hogy senki ne bújhasson ki a felelősség alól.


Csepeli gyilkosság tovább.

Csepeli gyilkosság

Az ügyészség segítségét kérte a rendőrség a 14 hónappal ezelőtti csepeli szakiskolai gyilkossággal kapcsolatban. A Fidesz szerint is rengeteg a nyitott kérdés. Szerintük, idézem, „ a csepeli kettős gyilkossághoz vezető útnak megvan a maga politikai előélete, ez pedig az MSZP-s mutyi világ\”. Az MSZP-nél azt írták egy közleményben, hogy azért nem nyilatkoznak, hogy ne hátráltassák a nyomozást

Bűnpártolás gyanúja Csepelen.

Hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt nyomoz az ügyészség a csepeli kettős gyilkosság ügyében. Bár nem mondják, hogy kit gyanúsítanak, de a BRFK a volt csepeli rendőrkapitánnyal kapcsolatban kért segítséget az ügyészségtől.


Évek óta ismerte a rendőrkapitány a gyilkossággal gyanúsított férfit.

Évek óta ismerte a rendőrkapitány a gyilkossággal gyanúsított férfit

Évek óta ismerte a volt csepeli rendőrkapitány azt a férfit, akit a tavaly januári iskolai kettős gyilkossággal gyanúsítanak. Jelentkezett ugyanis egy nő, neki már 2001-ben ajánlotta a volt rendőrkapitány egy sajátos ügy elintézésére a feltételezett gyilkost, aki egyébként az iskola biztonsági őre volt a gyilkosság idején. Az iskolába is a rendőrkapitány kérésére vehették fel.

Egy interjúalany azt mondta Vujity Tvrutkónak a TV2 Naplójában, hogy a csepeli rendőrkapitánynál próbált feljelentést tenni az iskolában zajló gazdasági visszaélések miatt Takács József, néhány órával azelőtt, hogy meggyilkolták, őt és az egyik kollégáját.
A feljelentésnek nincs nyoma a rendőrségen, és egyre több a kérdőjel a volt rendőrkapitány szerepével kapcsolatban. Az már korábban kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított biztonsági őrt, Kun Tamást, valószínűleg a rendőrkapitány ajánlotta az iskolai munkára. A Népszabadság szerdán azt írta, a másik gyanúsított, Deme Gábor ügyvédjénél jelentkezett egy nő, akinek 8 éve szintén Császár Mihály ajánlotta figyelmébe Kun Tamást, mint aki egy kényes ügyben meg tudja védeni.
Kun Tamás meglőtte saját magát is, miután a gyanú szerint megölte Takács Józsefet és tanár kollégáját. Kórházba vitték, bent is tartották, az autójával mégis átment valaki a csepeli rendőrség parkolójába. De, hogy ki, miért, és volt-e valami az autóban, ami a gyilkosság szempontjából fontos lehet, azt egyelőre nem lehet tudni.
A volt rendőrkapitány, Császár Mihály szerdán nem vette fel a telefonját, a BRFK azt írta, hogy többek között az utóbbi napok sajtóhírei miatt, ismételten megvizsgálják, hogy történt-e bűncselekmény a csepeli rendőrkapitányságon.


Zuschlagvolt időm megbánni.



Zuschlag János, 100 tárgyalási nap, illetve két éa fél év előzetesben eltöltött idő után, utolsószó jogán azt kérte a bíróságtól, hogy adjanek esélyt számára, hogy újrakezdhesse az életét. Szerinte sok év fegyház után ez nem lehetséges.


Most Regőczi tálalt ki:


Szerinte folyamatosan érkeztek politikai megrendelések a BKV-hoz.

Az MSZP-SZDSZ-koalíció kifizetőhelyeként működött a BKV a rendszerváltás óta - ezt állította napilapoknak adott interjúiban a közlekedési társaság egykori vezérigazgató-helyettese. A hűtlen kezeléssel gyanúsított Regőczi Miklós szerint folyamatosan érkeztek politikai megrendelések a BKV-hoz, és részben bűnbaknak, részben pedig áldozatnak tekinti magát a céggel kapcsolatos ügyekben. A főpolgármester rágalmazás miatt indít pert Regőczi ellen.

Balogh Zsolt a BKV ügyben gyanúsított volt megbízott vezérigazgató nyilatkozott a BKV ügyeiről.
Antal Attila, a BKV másik gyanúsított volt vezérigazgatója is beszélt, amikor hazamehetett.

Szinte menetrendszerűen jött a következő interjú. Regőczi Miklós hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgató-helyettes beszélt a BKV-s ügyekről, egyszerre a Magyar Nemzetnek és a Népszabadságnak, alig néhány nappal azután, hogy házi őrizetbe került. Mindkét lapnak azt mondta: a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött húsz éve. Azt állította: két-három hetente kapott "politikai" megrendelést. Konkrétumokat is említett, például, hogy Lendvai Ildikó egyik ismerősét kellett volna felvenni a céghez, hogy Verebes István fiának készülő filmjét azért kellett támogatni mert fontos volt, hogy Verebes jól kérdezzen a Nap-keltében, és hogy Nyakó István szocialista szóvivő buszokat kért kölcsön, de nem fizetett értük.

Lendvai Ildikó és Verebes István is közleményt adott ki. Lendvai azt írja: soha, egyetlen ismerősét se helyezte el sem a BKV-nál, sem más cégnél, Verebes pedig azt, hogy tőle soha nem kért senki semmit fia támogatásáért cserébe.

A szocialista politikusok közül egyedül Nyakó István nyilatkozott, aki azt mondta: Regőczi csak akkor mondott igazat, amikor arról beszélt, ő buszokat kért kölcsön.

„ Buszokat kértünk kölcsön, ez igaz, fogok is ilyet csinálni. Hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásáért küzdök, és nincs olyan pénz, amiért le ne hajolnék ezért a célért” – mondta Nyakó István.

Nyakó szerint Regőczi Miklós interjúja a Fidesz politikai megrendelésére készült.

„Talicskával tolták ki a pénzt, politikai utasításra, és bebizonyosodott, a BKV legfelsőbb vezetése is érintett” – mondta a fideszes Répássy Róbert.

Délután ülésezett a BKV-ügyet vizsgáló fővárosi bizottság, de újabb részletek nem derültek ki. Demszky Gábor főpolgármester ugyanakkor bejelentette: Regőczi kijelentései miatt, amely szerint az ő utasítására kötöttek szerződést egy kommunikációs céggel, feljelentést tesz.


http://www.rtlhirado.hu/cikk/310843


Regőczi: Lendvai is érintett

Regőczi Miklós két napilapnak is nyilatkozott, és mások mellett Lendvai Ildikó, MSZP-elnököt is összefüggésbe hozta a botránnyal. Az MSZP szemenszedett hazugságnak tartja Regőczi állításait, a Fidesz szerint viszont az MSZP és az SZDSZ iparszerűen lopta ki a pénzt a BKV-ból.

Az MSZP-SZDSZ pénzbehajtó szervezetként működtette a BKV-t.

Az MSZP-SZDSZ pénzbehajtó szervezetként működtette a BKV-t.A mai napon megjelent információk szerint az MSZP elnöke személyesen is részt vett a közpénzek ellopásában - hangsúlyozta újságírók előtt Répássy Róbert.

Regőczi Miklós, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettese interjút adott a Magyar Nemzetnek és a Népszabadságnak is. Répássy Róbert szerint ezek a beszélgetések egyértelműen megmutatják az MSZP és SZDSZ politikai kultúráját, ami a magánérdeket helyezi a közérdek elé. Mint fogalmazott, tagadhatatlan, hogy az elmúlt húsz évben a szocialisták és a szabaddemokraták kifizető helyként működtették a közlekedési vállalatot, és talicskával tolták ki a cégből a közpénzeket.

A két interjúból kiderült az is, a lehető legmagasabb szintű pártirányítással iparszerűen lopták ki a közpénzt a BKV-tól - fűzte hozzá a fideszes honatya, kiemelve: az MSZP és az SZDSZ pénzbehajtó szervezetként működtette a vállalatot. Hol szilárd halmazállapotú Nokiás doboz, hol folyékony halmazállapotú üzemanyag, hol pedig légnemű halmazállapotú álfoglalkoztatás formájában történt a lopás - jegyezte meg. Répássy kitért a Daimler-botrányra is, mely szerint magyar kormánytisztviselőket fizettek le használt buszok megvásárlásáért.

Az ilyen ügyek miatt került Magyarország jelenlegi helyzetébe - szögezte le Répássy Róbert, rámutatva: a Fidesz álláspontja szerint egyetlen ellopott fillér sem maradhat felderítetlenül. A honatya végül utalt a Fidesz tegnap indított "Ellopták Budapestet" című kampányára is, melyen a szocialisták tegnap még megsértődtek. Mint mondta, a mai két interjú egyértelműen megmutatta, erre a kiadványra szükség van.

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=147907


'Valóban az MSZP-SZDSZ kifizetőhelye volt a BKV'

Az elmúlt húsz évben a BKV a várost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött – állítja Regőczi Miklós, a BKV volt beszerzési vezérigazgatója, akihez két-három hetente érkeztek politikai kérések. Demszky Gábornak, a Hagyó-kabinetiroda tagjainak és a két politikus lobbistáinak is voltak kérései a BKV beszerzéseit illetően. Volt, amikor a pótmunka címén duplázták a megbízás összegét vagy színlelt lakossági tiltakozás miatt költöttek százmilliókat.

– Miért most ad interjút?

– A BKV-ügyben nagyon sok dezinformáció jelent meg a sajtóban, illetve most ért az ellenem folyó eljárás abba a szakaszába, hogy megtettem a vallomásaimat, innentől pedig a hatóságok dolga, hogy ezek mentén továbbhaladjanak.

– Korábbi főnökei, Balogh Zsolt és Antal Attila vezérigazgató is több, legalábbis aggályos vállalati pénzmozgásról beszéltek, utólag megemelt szerződési díjakról, politikusoknak fizetendő tagdíjról, nokiás dobozban átadott milliókról. Mennyit látott mindebből?

– A BKV kiadásainak mintegy öt ezreléke felett rendelkeztem értékesítési vezérigazgató-helyettesként. A hozzám tartozó bevételek az eladott bérletekből és jegyekből, valamint az ingatlanok hasznosításából származtak. Nem ott folytak el a nagy pénzek. Ezért is furcsállom, hogy ilyen kitüntetett szerepet kaptam, más vezérigazgató-helyettesek területein sokkal nagyobb értékű szerződések köttettek. A közbeszerzések ilyenek voltak például, de ezekhez semmi közöm nem volt. Ezer beosztottam volt, jegyellenőrök, pénztárosok. Több milliárd forint pluszbevételt hoztunk kollégáimmal a BKV-nak 2007-ben és 2008-ban, amit eddig senki nem vitatott.

– Érkezett önhöz is megrendelés, kérés a politika, politikusok részéről?

– Eleinte nem találkoztam ilyesmivel. 2007 tavaszán mondta nekem Antal Attila vezérigazgató, hogy túl sok ilyen jellegű kérés érkezik hozzá, ezért ezek egy részét vegyem át, ne nála csörögjön állandóan a telefon. Akiket a pozíciójuk legitimiált és kéréssel, kérdéssel, utasítással fordultak hozzám, azokat végrehajtottuk. Ezekről az ügyekről kivétel nélkül beszámoltam a vezérigazgatónak.
– Milyen kérések voltak ezek, és kiktől érkeztek?
– Két-három hetente kaptam egy-egy ilyen „politikai” kérést. Vélhetően csak azért ilyen keveset, mert nem rendelkeztem sok és könnyen kiadható pénzügyi kerettel. A kérések teljesítése a munkaidőm egy százalékát tehette ki. Főként Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes kabinetjének tagjai, illetve – az SZDSZ részéről – leginkább Tóthfalusi György igazgatósági elnök intéztek hozzám utasításokat. Mesterházy Ernővel soha életemben nem találkoztam, nem is beszéltünk.

– Voltak aggályos kérések?
– Minden szerződést látott jogász, átnézte a közbeszerzési osztály és a pénzügy, mire a papír hozzám került, már öt-hat aláírás volt rajta. A szerződések tartalmában és az árban bizonyára lehetett valamilyen mozgástér, de ötvenmillió forint felett már közbeszerzést kellett kiírni, 25 millió felett pedig legalább három ajánlatot kérni. Vagyis amit alá kellett írnom, az formailag minden esetben teljesen rendben volt, tartalmilag pedig sosem szakadtunk el a piaci áraktól. Ami vállalhatatlan lett volna, azt pedig nem írtam alá, volt is ebből konfliktus.
– Kivel?
– A megrendelőkkel.
– Antal Attila szerint Demszky Gábor és Hagyó Miklós lobbistái olykor hetente számoltatták őt be. Milyen gyakran találkozott a lobbistákkal?
– Erről csak annyit mondhatok, hogy az említett lobbikör néhány tagja már gyanúsított, néhány nem. A nyomozás érdekére tekintettel többet nem mondhatok.
– Akkormáshogy kérdezem. Igaz az, hogy a BKV-nál Demszky és Hagyó lobbistái gyakorolták a cég feletti tényleges hatalmat?
– Ez így ebben a formában nem igaz, a céget a vezérigazgató és a háromszáz fős vezetői, középvezetői kör irányította. A lobbikört csak az üzleti haszon érdekelte egy-egy ügy kapcsán. Próbálták befolyásolni, kivel kösse a BKV a nagyobb értékű közbeszerzéseket, a győztesekkel pedig, véleményem szerint, háttéregyeztetéseket folytattak.
– Balogh Zsolt szerint volt rá bőven példa, hogy a nyertes cég utólag árat emelt vagy határidőt hosszabbított, a megemelt öszszegből pedig bizonyos százalékot vissza kellett csorgatni.
– Ez a műszaki területen fordulhatott elő, nálunk nem. Volt, hogy a vállalkozó olcsó ajánlattal nyert, amely összegnek a kétszeresét fizették ki pótmunka címén. Vegyük például a 4-es metró Rákóczi téri állomásának újraterveztetését, amelyet azért kellett elvégeztetni, mert a lakók tiltakoztak a fák kivágása miatt. Mint kiderült, szó sem volt semmilyen valódi lakossági tiltakozásról, ez csak ürügy volt, hogy 600 millió forintot kérhessenek az állomás átterveztetéséért. De ebben nincs semmi új, már 2007 előtt is sokan éltek e technikával.
– A politikai szereplőkhöz, pártokhoz visszajuthatott ilyen pénz?
– Erről semmilyen konkrétumot nem tudok, mi a cégekkel álltunk kapcsolatban, a kérdésben foglaltakra nem volt rálátásom.
– Milyen kapcsolatban volt Hagyó bizalmasaival, így Hatvani Szabó Jánossal vagy Horváth Évával?
– A nyomozás érdekében erről jelen pillanatban nemmondhatok továbbiakat.
– Balogh Zsolt szerint a BKV-t felügyelő politikusok olykor konkrét céglistákkal álltak elő. Eljutott önhöz ilyen?
– Nem kaptam konkrét listákat. Egyedi kérdésekre volt példa, mint mondtam, két-három hetente. Ilyen volt a Csapó Bt. ügye. Lelovics Ottó, Hagyó kommunikációs igazgatója kérte, hogy Csapó Gábor vízilabda-iskolájának adjunk valahogy pénzt. Így kötöttünk velük reklámszerződést. A fővárosnak az is az elvárása volt, hogy minél több olyan rendezvényt szervezzünk, ahol Demszky vagy Hagyó tud szerepelni, így kaphatott megbízást például Horváth Éva élettársának a cége is. Ez a tulajdonos elvárása volt.
– Miért nem mondott nemet?
– A cégek mindig jóval többet kértek, mint amennyit kaptak, az igényeikből sikerült jelentősen lefaragnunk. A kérdés többi részére a nyomozás sikere érdekében most nem válaszolhatok. Amikor a BKV-nál dolgoztam, 2007 eleje és 2008 ősze között, valódi reformot kezdtünk el, amellyel már az első évben kilencmilliárdos megtakarítást értünk el, és ezzel komoly érdekstruktúrákat sértettünk, ennek a rendszernek a korábbi haszonélvezői aztán megpróbálták kriminalizálni a szereplőket. Amikor Kocsis István vezérigazgató magához hívott, hogy váljunk el egymástól, megkönnyebbültem. Bár a cég kommunikációjában nagy sikereink voltak, Antal leváltása után vesszőfutássá változott az egész. Antalt egyébként az SZDSZ buktatta meg, a távozásához vezető használtbusz-tender ügyét ők szivárogtatták ki.
– Demszky Gábornak is voltak kérései?
– Egyszer felhívott személyesen, hogy kössek a Sawyer Miller Grouppal szerződést. A sors fintora, hogy velük komoly szakmai együttműködésünk volt, jó munkát végeztek, megdolgoztak a pénzükért. Nem úgy, mint mások, voltak olyan cégek, amelyek csak azért kaptak pénzt, hogy leszálljanak rólunk, békén hagyjanak minket.
– Hagyó az ön nyakát is szorongatta?
– Baloghot naponta berendelték városházi vezetők. Én Hagyóval rendkívül ritkán találkoztam, a nyakamat sem fogta meg, és párizsit sem evett előttem. Más politikusoktól viszont érkeztek kérések. Antal egyszer panaszkodott nekem, hogy Dancs Gábor, akkori SZDSZ-es közlekedési tanácsnok kért tőle két nyolcmilliós szerződést. Ő ezt azonban a sok kérés között elfelejtette, ezért Dancs ellene fordult a felügyelőbizottságban. A koalíciós politikusok, vagy leginkább az ő közvetítőik, folyamatosan kérésekkel álltak elő. Amikor Olti Ferenc, a BKV vezérigazgató-helyettese a 4-es metrót felügyelte, jelezte Antalnak, hogy kevés neki a vezérhelyettesi fi zetés, ezért hozott egy céget, amellyel szerződést kötöttünk havi több százezer forint értékben, Olti fizetését pedig a cég kipótolta. Általában nem az önkormányzati képviselők kértek személyesen a BKV-tól, volt annyi eszük, hogy közvetítőkön keresztül jelentkezzenek. Akkor volt a legnagyobb baj, ha a koalíció nem tudott előzetesen megegyezni, ki nyerjen egy-egy tendert, ebből jelentős konfliktusok voltak, de általában mindig született köztes megoldás.
– 2007 előtt is gyakorlat volt mindez a BKV-nál?
– Persze. Amikor az ingatlanszerződéseket átvizsgáltuk, feltűnt, hogy 2006 decemberében túl sok, hosszú távú szerződés köttetett. Volt olyan, amikor egy vállalkozónak a havi egymilliós bérleti díj helyett csak 150 ezret kellett fizetnie, a szerződés pedig 15 évre szólt. Bíróságon megtámadtam feltűnő értékaránytalanság miatt, de a bíróság a keresetemet elutasította, ezért a többi ilyennel nem is foglalkoztam.
– Valóban az MSZP–SZDSZ-koalíció kifi zetőhelyeként működött a BKV?
– Igen, de nemcsak az elmúlt időszakban, hanem az előző húsz évben. Természetesen mindig is az volt az MTV, a Magyar Posta vagy a MÁV is, épp az adott kormánytól függően. A BKV csak egy a nagy állami és önkormányzati cégek között. Ez a jelenség minden állami és önkormányzati cégre igaz. Mindegyiknek a menedzsmentje gyanúsított lehetne ezen az alapon, ahogy minket gyanúsítanak. Éppen azért tartom méltatlannak, aránytalannak, hogy az egészhez képest jelentéktelen ügyek miatt engem meggyanúsítottak, míg másokat jelenleg nem, de nem az általam kötött szerződések jelentették a BKV igazi problémáját. Én végeztem a munkámat, amihez értettem és amit szerettem. Később láttam, hogy egyes emberekkel hogyan bántak el. Csapdába kerültem.

http://nol.hu/belfold/20100324-_valoban_az_mszp_szdsz-koalicio_kifizetohelye_volt_a_bkv_

Melegágy.

Mindig is sejtettük, hogy a szocialisták kormányzati politikájának soha nem volt része a korrupció eltussolása, csupán a gyakorlata. És ez nyolcéves országlásuk alatt végig így is volt rendjén. Látjuk: maga a pénzügyminiszter is azt állítja, hogy nem söpörték a szőnyeg alá a botrányokat, "sokkal inkább feltárták azokat", mindezek ellenére Kóka János azt panaszolta nemrég az amerikai kongresszusnak (!) írt szomorú levelében, hogy hazánkban "fájóan hiányzik a korrupcióellenes fellépés és a feljelentők védelme".

Meglehet, a kókai felháborodás ezúttal tényleg hatott, tegnap ugyanis egyenesen az Egyesült Államokból érkezett a soron következő korrupciós botrányunk. A Volánbusz érthetetlenül felgyorsított - mindössze hatnapos - közbeszerzésnek nevezett eljárása, egy stempli a 32 új busz megvásárlásáról szóló szerződésre, végül 333 ezer eurós - öt és fél Nokia-doboznyi - jutalék a magyar kormánytisztviselőknek. Ez is csak egy eljárás abból a kilencből, amelyet tíz közül megbundáznak. A fennmaradó egy pedig azért kell, hogy mindig lehessen rá hivatkozni. A korrupció ma igazából az egyetlen, ami virágzik a magyar gazdaságban, az MSZP-SZDSZ-együttműködés éppen ezen megfontolásból gondolhatta úgy, hogy kár lenne még ezt is tönkretenni.

Az átkosból jól ismert úgynevezett alkotmányos költségeken szocializálódott elvtársak most szakértői díjak, tanácsadói közreműködési tarifák, szerződésen kívüli pótkifizetések és igazgatási költségek után szedik a sápot, hazánkat egészen a korrupciós lista 45. helyéig repítve a nemzetközi ranglistákon. Most ott csücsülünk az átlátható gazdasága miatt méltán elismert Bahreinnel és a Zöld-foki-szigetekkel együtt, olyan országokat megelőzve, mint Ghána vagy Brazília. Ráadásul, ha a síbolási technikákat is értékelnék, akkor ennél jóval előkelőbb helyezésünk lenne.

Ki gondolta volna például, hogy elég egy jól célzott kommunikációs megbízás vagy egy szép művészfilm támogatása, és még az elfogulatlan Nap-keltében is jól kérdezhettek a szőrösszívű műsorvezetők? Mily leleményességet rejt, ahogy egy fiktív lakossági tiltakozásra hivatkozva 600 millió forintot lehetett újratervezésért pluszköltségelni a négyes metró egyik állomásánál?

Tízmillióért giccses olajfestményeket rendelni miniszteri rokontól, milliárdokért beléptetőkapukat rendelni gyógyfürdőkbe, ipari mennyiségben kórházi széfeket venni - a színesfém-kereskedőknek, egynapos uniós sugárútrendezvényt megszerveztetni százmillióért, vidékfejlesztési honlapot létrehozni ötvenmillióért, majd ugyanennyiért működtetni, végül kétmillióért függönyt varratni a helyi vidékfejlesztési iroda ablakára.

Csapatépítés, kompetenciafelmérés, tanácsadás, képzés, projektmenedzsment, stratégiakialakítás, megalapozó-összefoglaló-kontrolling tanulmányok, ügyvédeknek 80 ezres órabérek, trénereknek 200 ezer forintos napidíjak és kétmilliárdos sikerdíjak homályos MÁV-privatizációk után. A fiúk nem kispályásként dolgoztak: komplett postaszékházak, külkereskedelmi kirendeltségek, tévészékház (volt tőzsdepalota), erdők, ménesbirtokok, tóparti földek, gyümölcsösök, szántók tűntek el a leltárból vagy kerültek diszkontértékesítésre. És az elburjánzott, mindent átszőtt, határokon átnyúló és jó melegágyú korrupció szemete most mind rájuk dől.

Már csak egy kérdés maradt: a finn Nokia vajon ki ellen tesz majd feljelentést jó hírnév megsértéséért?

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=147962

Plakátok.








Az önkormányzati képviselők a legkorruptabbak?

Egy felmérés szerint a megkérdezettek a helyi önkormányzati képviselőket tartják a legkorruptabbaknak a közszférában, és az emberek 80 százaléka már találkozott a korrupcióval. Konferencián számoltak be a kutatásról.

Szinte mindenki korrupt Magyarországon, legalábbis ez derül ki a DGS Global Research legfrissebb felméréséből. A kutatást végző cég ügyvezető igazgatója szerint a megkérdezettek 80 százaléka már találkozott a korrupció valamilyen formájával. A válaszadók a helyi önkormányzatok képviselőit tartják ma a legkorruptabbaknak Magyarországon, őket a települések vezetői követik.
A kutatásból kiderült, hogy a cégvezetők és az alkalmazottak fele szerint egy vállalkozás nem lehet sikeres kenőpénz fizetése nélkül.
Békesi László közgazdász, volt szocialista pénzügyminiszter szerint a gyakori korrupció a túl nagy állami szerepvállalás következménye. „Ennek csökkentése, értelmes racionalizálása, a tisztább piaci viszonyok megvalósítása a gazdálkodás számos területén vélhetően objektíven csökkenti a korrupció esélyét” – vélekedett a konferencián. Békesi László hozzátette: világos szabályozással és következetes szankcionálással javítani lehetne a helyzeten.
Stumpf István politológus, volt fideszes kancelláriaminiszter szerint egy erős állam és egy erős kormány tudná csak visszaszorítani a korrupciót. Életpályát, tisztességes fizetést kell biztosítani a köztisztviselők, közszférában dolgozók számára, és következetes szankciókat kell alkalmazni visszaélés esetén – magyarázta.
A konferencián részt vett több nagy cég, a Magyar Posta, a Microsoft, és a Holcim, a világ egyik legnagyobb építőipari vállalkozása. Mint ismert, a Magyar Posta korábban többször került korrupciógyanús ügyletekbe. Legutóbb régi székházuk eladása miatt rendeltek el nyomozást, két éve pedig a milliárdos biciklibeszerzés miatt kerültek gyanúba. A cég vezérigazgatója, Szűts Ildikó azt mondta, azóta sokkal szigorúbb a posta belső ellenőrzése. Szigorítottak a vezetők szerződésein is. Vagyis, ha valaki a korrupció gyanújába kerül, akkor végkielégítés nélkül távozik a cégtől.

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/az-onkormanyzati-kepviselok-a-legkorruptabbak.html

Újabb ingatlant adott el Hagyó:

Eladta budai, panorámás házát Hagyó Miklós cége. A volt szocialista főpolgármester-helyettes vállalkozása a Hír Tv szerint 68 milliót kapott a II. kerületi lakásért. Hagyó korábban két ingatlanát is lánya nevére íratta. Az ügyészség közben cáfolta, hogy mentelmi joga miatt nem hallgatják meg Hagyó Miklóst a BKV-ügyben. Azt mondják, ha van elég bizonyítékuk, akkor kérniük kell a mentelmi jog felfüggesztését.


Hagyó bebiztosítja magát

Barátnőjére íratta 240 négyzetméteres budai lakása haszonélvezeti jogát Hagyó Miklós. Így, ha a lakást zár alá venné a hatóság, problémás lenne az eladása. Korábban két másik budai ingatlanát a kislánya nevére íratta.

Hagyó ma közleményt adott ki. Ebben azt írja, az ingatlanokkal kapcsolatban magánéleti döntéseket hozott és ezeknek semmi köze a BKV-botrányokhoz. Hagyót egyelőre, mivel országgyűlési képviselő, a mentelmi joga védi attól, hogy gyanúsítottként kihallgathassa a rendőrség. A hatóság elviekben kérhetné a parlamenttől a mentelmi joga felfüggesztését, ami egyébként új kormány megalakulásakor így is-úgy is megszűnik, mivel egyéniben nem indul a választásokon Hagyó, a listás helyéről pedig visszalépett a botrányok miatt.

http://tv2.hu/tenyek/cikk/hagyo-bebiztositja-magat

Magyarország többet érdemel!!!!



Gyurcsány Remix:






Egy hős!!!!!


SZOVJET SZTORI.(jobb minőségben)

















2010. március 24., szerda

DYNAMÓ:


Hello!


Nagy csönd van itt bent a cégnél…
Mindenki lapit fosik,talán készülnek a végre. Román csendben vissza van húzódva.
Itt szerintem már mindenki érzi,hogy vége lesz a dalnak hamarosan. Persze a Fidesz mindenhol azt kiabálja a médiákban,hogy leszámol az Mszp-s káderekkel. Nos ez tuti így lesz és akkor Rusznákék repülnek majd.
Már nincsenek reggeli eligazítások sem Laczkót is alig látjuk olyan ez az egész cég most mint egy rákos ember az utolsó órájában. Beletörődtek az elkerülhetetlenbe reméljük a melósokat az új kormány nem fogja bántani. Végül is a melósokra mindig szükség van. De emlékezzünk csak amikor Rusznák jött a céghez 2006-ban heteken belül a saját kádereire cserélt mindenkit először a vezetőkkel kezdte aztán jöttek a kis katonák később.
Ha a Fidesz meg akarja tisztítani a céget akkor sok embert ki fog innen rúgni az biztos a jó kis fél milliós fizetésű vezetők majd repülni fognak!!!
De ez legyen már az ő bajuk….

Bár a fene tudja 12 parkolóellenőrt OKJ tanfolyamra küldenek,mert csak így tudnak megfelelni a IX.kerületi pályázatnak. Hülye ez a Rusznák megbüntetik miatta a IX.kerületet
1 millióra szabálytalan pályázat kiírás miatt most meg újra pályázik.
Kaptunk új román gyártmányú Nokia telefonokat…Hi HI HI Biztos Moldvai is benne volt…..
Ígérték,hogy hamarosan PDÁ-kat is kapunk,illetve a Böp Kft fogja az új területeket kialakítani a IX.kerületben is…….
Nem tudom mire ez a fene nagy optimizmus,a médiában a csapból is nyíltan az folyik a Fidesz kinyír mindent Mszp-s kádert ezek meg még itt a jövőjüket tervezik…….

A BÖP KFT IS KIFIZETŐ HELY!!!!

Regőczi szerint a BKV kifizetőhelyként működött.

Az elmúlt húsz évben a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese szerint, akivel a Népszabadság és a Magyar Nemzet is közöl interjút szerdai számában. A közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottja a Népszabadságnak azt is megemlítette, hogy ilyen kifizetőhely volt az MTV, a Magyar Posta, vagy a MÁV is, épp az adott kormánytól függően, de ez a jelenség minden állami és önkormányzati cégre igaz szerinte

"Két-háromhetente kaptam politikai kérést. Főként Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes kabinetjének tagjai, illetve az SZDSZ részéről leginkább Tóthfalusi György igazgatósági elnök intézett hozzám utasításokat" - mondta a Népszabadságnak Regőczi. Hozzátette: Demszky Gábor és Hagyó Miklós lobbistái próbálták befolyásolni, kivel kösse meg a BKV a nagyobb értékű közbeszerzési szerződéseket. Műszaki területen fordulhatott elő, hogy a nyertes cég utólag árat emelt vagy határidőt hosszabbított, a megemelt összegből pedig bizonyos százalékot vissza kellett csorgatni. Demszky Gábor egyszer hívta személyesen, hogy a Sawyer Miller Grouppal kössön szerződést, de "ők legalább megdolgoztak a pénzükért". A koalíciós politikusok, vagy leginkább az ő közvetítőik folyamatosan kérésekkel álltak elő - állítja Regőczi a Népszabadságban. Az interjúban egyebek mellett azt mondta: konkrét politikai kérés volt a Csapó Bt. ügye. Lelovics Ottó, Hagyó kommunikációs igazgatója kérte, hogy Csapó Gábor vízilabda-iskolájának adjanak pénzt. A 4-es metró Rákóczi téri állomásának újraterveztetését pedig azért kellett elvégeztetni, mert a lakók tiltakoztak a fák kivágása miatt. Mint kiderült, szó sem volt semmilyen igazi lakossági tiltakozásról, ez csak ürügy volt, hogy 600 millió forintot kérhessenek az állomás átterveztetéséért. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Regőczi Miklós említést tesz arról is, hogy Tóthfalusi György több nagy értékű ingatlanprojekt ügyében adott utasítást, egyebek között arra, hogy kerüljék ki a közbeszerzést, és hozzanak helyzetbe egyes cégeket. A speciális fővárosi elvárások közé sorolta, hogy legyen minél több olyan rendezvény, amelyen Demszky és Hagyó pozitívan szerepelhet. Állítása szerint nemcsak a fővárosi, de az országos politikából is érkeztek kérések. Példaként említette: Antal Attila volt BKV-s vezérigazgató kereste meg azzal, hogy Lendvai Ildikó (MSZP) egyik ismerősét kellene elhelyezni, illetve egy államtitkár, vagy államtitkár-helyettes feleségét kellett alkalmazni a cégnél, Nyakó István és felesége pedig buszokat kért kölcsön pár alkalommal ifjúsági táboroztatáshoz. Médiumokat is megemlít: a Hócipővel 3 millió forint értékben szerződött a BKV, de a Klubrádió és a Napkelte is fontos volt Lelovics Ottónak, utóbbinak 10 millió forintot fizettek PR-beszélgetésekért.

http://hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=37399&kat=1

A Böp Kft is önkormányzati cég!!!!!!


A BRFK MEGFOGJA-E A NAGYHALAKAT IS???

Takács Sándort az egész maffia feje:

Moldvai Józsefet az alvezért:


Felmerül a kérdés mit akar a BRFK?????

Egyáltalán meg akarja fogni a korrupciós nagy halakat a Böp Kft-nél vagy csak beéri a boltosokkal és két parkolóőrrel. Az utóbbi hiba lenne részükről,mert a Fidesz úgy is újra fogja ezeket az ügyeket vizsgáltatni.
Mindenki tudja,hogy Takács Sándor volt a maffia feje és a közvetlen jobb keze pénz összegyűjtője Moldvai József volt.
Ezekkel a zsaruk is tisztában vannak kérdés mi a tervük a két keresztapával?
Bár Laczkónak a mai napig mindent elárulnak, vajon honnan tudta meg a média ilyen jól informálva a boltosok meggyanúsítását.????
A parkolási maffia ügy már rég politikai szinten van és ha hatalomra kerül a Fidesz akkor ezek az ügyek korrekt módon ki lesznek vizsgálva,akkor nem menekülnek majd meg Takácsék.
A BRFK gazdaságvédelmi főosztálya egyáltalán korrekt módon akarja ezt a nyomozást lefojtatni vezetőkkel együtt a bűnösöket meggyanúsítva,vagy csak el akarják az egész ügyet kendőzni egy két piti gyanúsítással?????
Mindenki tudja,hogy itt az igai bűnösök nem Cuccos,Sanci és néhány boltos!!!!
Az igazi bűnösök azok akik ezt az egész hálózatot,kiépítették és felülről üzemeltették azt…Takács,Moldvai……..És amikor a hálózat nem akart önszántából üzemelni akkor elkezdték zsarolni az embereket.

Takács és Moldvai így zsarolta ki a pénzt az ellenőrökből:

NAGY SZOCIS SIKKASZTÁS LEPLEZŐDÖTT LE A XIII.KERÜLETBEN!!!

8 milliós „szoci” WC – az ügyészség nyomozást indított.

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség összesen öt, XIII. kerületi önkormányzati felújítás kapcsán – jelentette be Spaller Endre, a kerület Fidesz-KDNP frakciójának vezetője. A politikus elmondta: a szóban forgó beruházásokat átlagosan 30-40 százalékkal árazták felül. A szerdai sajtótájékoztatón megjelent Hiszékeny Dezső, a XIII. kerület szocialista alpolgármestere, aki igaztalan vádaknak nevezte az elhangzottakat és közölte, az önkormányzat nem tud arról, hogy bármilyen nyomozás indult volna.

Elrendelte a nyomozást az ügyészség abban az öt ügyben, amelyben a XIII. kerületi Fidesz-KDNP frakció tett feljelentést még január közepén, az önkormányzat 2009-es felújításaival kapcsolatban – jelentette be szerdai tájékoztatóján a Fidesz kerületi frakcióvezetője. Spaller Endre megemlítette a Csata utcai sportcsarnok ügyét, ahol elmondása szerint az önkormányzat 8 millió forintból újította fel a létesítmény 10 négyzetméteres, mozgáskorlátozott WC-jét, de az összegbe már nem fért bele egy mozgáskorlátozott felhajtó. A politikus ezen kívül beszélt két gimnázium nyílászáró-cseréjéről összesen 80 millió forint értékben, egy óvoda 56 négyzetméteres mosdójának felújításáról 16 millióért, és egy másik óvoda homlokzat-, illetve teraszfelújításáról 52 millióért. A kerületi Fidesz szerint átlagosan 30-40 százalékkal árazták felül ezeket a beruházásokat. Jelenleg három további ügyet vizsgálnak, amelyekből szintén feljelentés lehet.

A Fidesz sajtótájékoztatóján megjelent Hiszékeny Dezső, a XIII. kerület szocialista alpolgármestere is, aki igaztalan vádaknak nevezte az elhangzottakat. Hozzátette: az önkormányzat nem tud róla, hogy bármilyen nyomozás indult volna ezekben az ügyekben. A szocialista politikus szerint Spaller Endre az ügyészség nevét felhasználva próbál kampányolni.

Hiszékeny Dezső rágalomnak nevezte, hogy a sportcsarnokban 8 millió forintért újított volna fel az önkormányzat egy 10 négyzetméteres WC-t mozgáskorlátozottaknak. Hozzátette: egy 32 négyzetméteres vizesblokkot és egy 52 négyzetméteres helyiséget újítottak fel az összegből. A szocialista politikus beszélt arról is, hogy az egyik megemlített óvodában a gyermekmosdó felújítása valójában hat gyermek és egy felnőtt vizesblokkot jelent, benne mosdókkal, WC-vel és zuhanyzókkal. A másik óvodában pedig 52 millió forint helyett mintegy 37 millióba került a beruházás. Az alpolgármester közölte: nem árazták felül ezeket a felújításokat.


http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=313474


Tényleg nagy lehet a para a 13.kerületi Mszp-nél ha a Fidesz sajtótájékoztatójára elmegy a hazaáruló,kommunista Hiszékeny.
Nem baj,hogy 8 millió lette a WC de akkor legalább lehúzhatnák rajta Tóthékat,Hiszékenyt és Rusznákot…..
Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
Eddig a XIII.kerületben a Fideszt a nagy Mszp-s képviselők semmibe sem vették.
Most meg hirtelen ott vannak a sajtótájékoztatójukon a legszemetebb,kommunista,mocsok képviseli őket a XIII.kerületi Mszp színeiből Hiszékeny Dezső személyében.
Hiszékeny Dezső még a kommunista,hazaárulók között is a legaljasabbak közé tartozik,erőszakos hazaáruló viselkedésével….
Tóth és Bórszéki is egy tolvaj kommunista disznó,de nekik legalább van valamennyi agyuk és intelligenciájuk,és tudnak viselkedni,velük szemben a buta bunkó,tapló Hiszékeny nem.
Gusztustalan dolog,hogy a Mszp egyik legerősebb bástyáját a XIII.kerületet is meglopja az Mszp……

A parkoló autósokat meglopni sem szép dolog,de iskolákat meglopni egyszerűen gusztustalan. Úgy látszik,ahogy közeledik a vég az MSZP számára úgy egyre mélyebbre süllyednek és nem válogatnak az eszközökben a cél csak az,hogy lopni tudjanak.







Hiszékeny Dezső XIII.kerületi alpolgármester másnap így próbálja megmagyarázni a MTV-ben gyáva tettükek. Miért is jó az a kerületnek ha ők lopnak tőlük.

Kivégzés.???




A gyilkos többször meglőtte az 52 éves férfit, majd gyalog ment el, a rendőrség szerint egy táskával. A gyanú szerint üzleti vita állhat a háttérben. A férfit, aki állatorvos volt, de pénzváltással foglalkozott, 13 évvel ezelőtt egyszer már megtámadták.


Mekkora a hasonlóság Rusznákot is agyonverték 10 éve……
Reméljük őt is agyonlövi majd valaki.

EJTŐERNYŐSÖK VÉGE:




Lesz kit kirúgni a Böp Kft-töl mint szoci ejtőernyőst.
Rusznák Imre is bebetonozva érzi magát a Böp-höz a szerződése őt 2011-ig köti oda.
Ha 2011 előtt onnan őt kirúgnák 2011-ig akkor is kellene kapnia bérét még ha már közben nem is dolgozik a cégnél,nos Rusznáknak ilyen bebetonozott munkaszerződése van a Böp Kft-nél. De egy dologgal Rusznák nem számol ha büntetőügybe kerül a Böp Kft-nél elkövetett dolgai miatt akkor mi lesz vele????
Repülni fog…..Meg megy a sittre…..

Mesterházy a 13.-ban:

A jelen:


És a múlt nincs nagy külömbség:

PARKOLÓŐRÖK SORSA ÁPRILIS 11 UTÁN???

Április 11-előtt ha tehetné Rusznák Imre így járna el a Böp kft dolgozóival mint a videón látható.
Nehogy kiderüljenek a disznóságai amit a cégnél követett el.
Rusznáknak lelkileg nem jelentene gondot 60-70 ember kivégeztetése egy csöppet sem.


Exkluzív interjú Orbán Viktorral:

Exkluzív interjú Orbán Viktorral
Országosan is felülvizsgálja a közszolgáltatást végző cégek privatizációs szerződéseit a Fidesz - ezt mondta a párt miniszterelnök-jelöltje az RTL Híradónak.

Török Zsolt országgyülési képviselő (MSZP) véleménye a hazafiakról:

Ő egy igazi MSZP-s országgyűlési képviselő....Őszinte véleménnyel:

Gyurcsány évértékelője:

Évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. Azt mondta, hogy Magyarország jobban él, mint 2001-ben. Bírálta a Fideszt, mert szerinte nincs programja. Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyébként nem volt ott. A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc a gyűlöletpolitizálás szimbóluma.


Z-akták többen a felmentésüket kérték:

A Zuschlag-ügy több vádlottja is felmentést, valamint enyhe büntetést kért a bíróságtól

A Zuschlag János és 15 társa ellen indított büntetőperben az utolsó szó jogán felszólalt vádlottak közül többen felmentésüket kérték a bírói tanácstól a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per szerdai tárgyalási napján.

Az ítélethirdetés előtti utolsó tárgyalási napon a vádlottak sorban elmondhatták röviden észrevételeiket, közölhették a bírósággal, hogy milyen elvárásaik vannak.
Fodor Endre tanácsvezető bírónak egyetlen esetben, a két és fél éve előzetes letartóztatásban lévő Katus Ferenc beszéde közben kellett kétszer is megszakítani felolvasásában a vádlottat, mert oldalról oldalra próbált a vádbeszédre reflektálni.

A többi vádlott röviden szólt. Egyetértettek az ügyvédjeik perbeszédben kifejtett álláspontjával, felmentésüket, vagy enyhe büntetés kiszabását kérték a bíróságtól.

Nem ment el hagyó.

Még tegnap is azt mondta, hogy ott lesz, végül mégsem ment el a BKV-s vizsgálóbizottság mai ülésére Hagyó Miklós. A volt főpolgármester-helyettes azt írta, hogy a bizottság fideszes elnökének egy interjúja miatt maradt távol. Azt mondta: nem akar biodíszlet lenni egy olyan eljárásban, amelynek a célja nem az igazság kiderítése. A Fidesz szerint Hagyó csak ürügyet keresett.



BEST OF NOKIA DOBOZ.








MSZP KAMPÁNY FILM MÁSKÉPP:

Mégis volt szerződés

Két és fél héttel Antal távozása előtt írta alá a kommunikációs szerződést Balogh Zsolt vezérigazgató-helyettes a Sawyer Miller Group-pal. Antal ekkor betegállományban volt. A volt vezérigazgató a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Demszky Gábor ajánlotta a céget erőteljesen a figyelmébe, és hogy néhány nappal ezután a szerződés – varázsütésre – az asztalára került. A cég elnöke rágalmazásért beperli a volt vezérigazgatót.
Antal Attila volt BKV vezérigazgató azt mondta, Demszky Gábor főpolgármester a Sawyer Miller Group-ot “erőteljesen a figyelmébe ajánlotta azzal, hogy ők majd megoldják a BKV kommunikációs gondjait.” Antal Attila szerint erről néhány nap múlva meg is kapta a szerződést.
Demszky Gábor annyit ismert el, hogy dícsérte a céget Antal Attilának, mert annyira rossznak tartotta a BKV kommunikációjat, de végül nem kötöttek velük szerződést.
A Sawyer Miller Group elnöke, Bruck Gábor is azt mondta szombaton, Antal Attila vezetése alatt nem kötött szerződést a BKV-val. Vasárnap kiderült, mégis kötöttek. Ez egy kommunikációs szerződés volt, két és fél héttel Antal távozása előtt írták alá. Igaz, nem a vezérigazgató írta alá, hanem a helyettese.
Kerestük Bruck Gábort, aki nem akart nyilatkozni, de azt mondta, a szerződés alírásakor Antal Attila már kórházban volt és nem ő hozta a döntéseket. A Fidesz az újabb BKV-botrányra reagálva azt mondta, egyik sem marad felderítetlenül.
A BKV volt vezetői közül jelenleg 3-vannak előzetesben, többen pedig gyanúsítottak.



Hagyó levele:

Levelet írt Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes a BKV-ügyeket vizsgáló bizottságnak. Politikai felelősségét elismerte, a jogit nem. Azt írta, soha, senkitől nem vett át, nem fogadott el, ahogy írta, bűnös pénzt.

Volt rendőr molesztált az iskolában

Nyugdíjas rendőr molesztált egy 12 éves kislányt az egyik kőbányai általános iskolában. A kihalt folyósóhoz csalta, majd fogdosta és simogatta. A biztonsági kamera felvette, hogy mi történt. A férfi egy kollégáját helyettesítette, csak pár napja dolgozott az iskolában. Az őt közvetítő cég ügyvezetője azt mondta, náluk megfelelt, ezért ajánlották. A szülők és az iskola is feljelentette a férfit, a rendőrség egyelőre még nem hallgatta ki és nem is vette őrizetbe.
A kihalt folyosóra csalta a 12 éves kislányt a portás és ott molesztálta: simogatta és fogdosta. Majd arra kérte, hogy erről ne beszéljen senkinek. Az iskola igazgatója, Sándor Zoltán azt mondta a Tényeknek, hogy egy kollégájától tudta meg, mi történt, azonnal odamentek a férfihoz, aki nem tagadott semmit. Az igazgató azt mondta: “odamentem, megkérdeztem, hogy mi történt, a férfi egyből bocsánatot kért és mondta, hogy ne tegyünk semmit, az ő érdekében. Mondtam, hogy ez nem így van, fogd magad innen, takarodjál ki, állj oda ki.”
Kiderült, hogy a biztonsági kamera mindent felvett, pedig a férfi direkt azért csalta oda a kislányt, mert azt hitte, ott nem látják meg. Pár napja dolgozott csak az iskolában, egy kollégáját helyettesítette. Egy biztonságtechnikai cég közvetítette ki, amelynek névtelenséget kérő ügyvezetője azt mondta: többször beszéltek a férfival, mielőtt felvették, aki korábban rendőr volt. Azt mondta: “az úriember alá lett vetve mindenféle vizsgálatoknak, ami ilyenkor szokásos, megfelelt az elvárásainknak. Egy nyugállományú rendőrről van szó, akit ugye nyugdíjaztak, dolgozni szeretett volna.”
A férfit az eset után ők is azonnal kirúgták, az iskola és a szülők pedig feljelentették. A rendőrségnél arra a kérdésünkre, hogy mi a véleményük arról, hogy egy volt rendőr molesztált, egy közleményt küldtek. Ebben azt írják: a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága a kerületi ügyészséggel egyeztetve megrontás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen az iskola feljelentése alapján. A kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen elkövető kilétének megállapítása és kézre kerítésének érdekében a szükséges intézkedéseket megtette.
Laczkó is volt rendőr!!!!!
Ha majd a Fidesz kibassza őt is a Böp Kft-től akkor majd ő is pedofilkodni fog…….
Ilyenek a volt rendőrök…Az egyik pedofil a másik egy parkolási maffia működében segédkezik.

Szovjet Sztori - Kötelező!!!!



Suchmann Tamás lemond Sávolyról

Suchman Tamás lemond a sávolyi pálya építésének a koordinálásáról a projektet övező vádaskodások miatt, nyilatkozta a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke a Kossuth Rádió Krónika című műsorában. Suchmann a következő kormányra bízná a 20 milliárd költségvetési támogatással, és 15 milliárdos hitelgaranciával támogatott beruházással kapcsolatos döntést.
A Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke a kormányfőnek délután jelentette be elhatározását, lemondását azzal indokolta, hogy a beruházást sok vádaskodás veszi körül: „Nem akarok részese lenni olyan projektnek, ahol mindenfajta vádaskodás elindul a zsarolhatóságtól a megtérülés bizonytalanságával kárt okozva a magyar nemzetgazdaságnak. A választás után majd az a politikus, az a politikai szervezet, amely a kormányzási feladatot elvégzi, az majd meghozza ezt a döntést” – fogalmazott az MR1-Kossuth Rádiónak a szocialista politikus. Suchman Tamás javasolta a projekt elhalasztását is.
Jauernik István, az önkormányzati minisztérium államtitkára szerint ha szeptemberig nem készül el a sávolyi pálya, akkor már nem is érdemes belekezdeni az építkezésbe.
A MotoGP-versenyeket rendező spanyol cég hajlandó ugyan módosítani azt a szerződést, amely szerint 2009-ben és az azt követő öt évben itt versenyek lesznek, úgy, hogy 2010-ben tízéves időtartamra jön Magyarországra a futam, de ha nincs pálya, nincs miről beszélni, újabb halasztás valószínűleg már nem lenne elfogadható, fejtette ki az államtitkár.
A projektet ért "vádaskodások" listája elég hosszú. Onnantól kezdve, hogy, hogy a KPMG hatástanulmánya [1] szerint kiihívást jelenthet a sávolyi MotoGP üzleti tervének teljesítése, Kovács Bence János [2], a projektben érdekelt Groupo MIlton Holding elnökének kétes személyét illetően át egészen addig, hogy a pénzügyminisztérium szakértői [3] túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a Balatonring sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását.
Ezenkívül igazából pedig azt sem lehet tudni, hogy miért kerülne ennyibe [4] a beruházás, hiszen Szlovákiának harmadennyiért lett Sávolya [5], és magyar útépítő szakemberek szerint is fele ekkora összegből [6] ki lehetne hozni a beruházást.


Aki esetleg nem tudná kicsoda Suchman Tamás….
Nos ő a Tocsik ügyben a sikkasztó Mszp-s lemondott miniszter 1990-es évekből most ő 2010-ben egy milliárdos szoci project főnöke ez ám a nagy visszatérés….
A régi nagy tolvajt visszahozták a szoci elvtársai!!!!!!

http://web.inc.bme.hu/csonka/csg/kozugy/tocsik.htm

Demszky - Antal nyilatkozatháború:

2010. március 17., szerda

Gyanúsított boltosok újra.

Új fejlemény: boltosok is gyanúsítottak a parkolási ügyben.


Gyanúsítottak lettek azok az üzlettulajdonosok, akik fizettek a parkolóőröknek azért, hogy ne büntessék meg őket. Korábban a rendőrség azt mondta: aki bejelentést tesz arról, hogy fizetett, azt nem büntetik meg. Csakhogy – úgy tudjuk – nem jelentkezett senki, ezért most csaknem 70 embert, főleg üzlettulajdonosokat gyanúsítanak vesztegetéssel.
Sipos Gábor korábbi parkolóőr két éve arról beszélt a Tényeknek, hogy bizonyos autósok, ha zsebbe fizettek, nem büntették meg őket. Azt mondta: az így szerzett pénz húsz százalékát azonban le kellett adniuk a főnökeiknek, minden pénteken le kellett adni a kolbászpénzt, így hívták Akkor a parkolóőrök közül többen listát készítettek azokról az autókról, amelyek tulajdonosai a parkolásáért zsebbe fizettek. Egy ilyen lista a Tényekhez is eljutott, az autók tulajdonosai azonban sem akkor, sem pedig ma nem akartak nyilatkozni.
Úgy tudjuk: két helyen működött ez a rendszer. A XIII. és a IX kerületben. A budapesti rendőrkapitányság szóvivője azt mondja, hogy nem csak a parkolóőrök követtek el bűncseleményt, hanem azok is akik, pénzt adtak. Korábban a rendőrség felhívást tett közé, amiben úgy fogalmaznak: azok az üzlet tulajdonosok, akik jelentkeznek, nem kapnak büntetést. Most viszont több olyan gyanúsítottat hallgattak meg, akik a rendőrségi felhívásra nem jelentkeztek, ezért ők maguk is gyanúsítottá váltak. Úgy tudjuk: mintegy hatvan-hetven emberről van szó.



A korrupció melegágya a fizetős parkolás:

Több év börtönt kaphat az a parkolóőr, aki 40 ezer forint kenőpénzt fogadott el Budapesten. A rendőrök tetten érték. A parkolóőr eredetileg 120 ezer forintra akart büntetni egy nőt, aki rokkantaknak fenntartott helyre parkolt az autójával. Felajánlotta azonban, hogy 40 ezerért eltekint a bírságtól. Mivel a nőnél nem volt elég pénz, másnapra beszéltek meg találkozót. A nő azonban szólt a rendőröknek.
Murányi József, az Emberibb Parkolásért Mozgalom szóvivője kifejtette: egy alkotmányellenesnek minősített törvény szerint egyébként egy parkolóőr büntethet mozgássérült helyre történő parkolás esetén. A fizetős parkolási rendszer a fővárosban – véleménye szerint – a korrupció melegágya.



Fidesz keresztre feszíti Rusznákot majd.



A Fidesz keresztre fogra Rusznákot feszíteni ez biztos!!!!

NINCS BOCSÁNAT!!!!!

Bocsássunk meg Rusznáknak,Takácsnak,Laczkónak,Moldvainak?????

Takácsnak mert zsarolta a beosztottait a korrupciós pénzekért,Mert másra kent olyan bűnöket amiket ő követett el. Aki nem fizetett neki zsebre és nem szállt be a zsebre fizető hálózatába a kirúgatta. A lecsukott kollégáin röhögött a hátuk mögött. Amikor forró lett a talaj átment egy másik parkolási céghez,hogy ott újrakezdje a dolgait. Sunyi módon a háttérből irányított és mozgatott mindenkit azt hitte ezt nem tudja senki?

Laczkónak mert mindenkit hazugságban tartott,hogy nem lesz semmi baj a régi rendőrségi kapcsolatain keresztül elintézi a dolgokat. Mert feljelentett embereket akiknek a családjaikat meghurcolták házkutatásokkal stb. Mit tehetett a dolgoktól pl:A.Robi,Pohárka,Sanci,Gyursi szülei gyermekei és Laczkó őket hurcoltatta meg.
Amikor Sanci elfogás reggelén kiküldte úgy dolgozni Sancit,hogy tudta délben Sanci letartóztatják… Amikor a mai napig Laczkó mindenkinek mindenről beszámol,hogy mi folyik a Brfk Gazdaság Védelmi osztályán….

Moldvainak amikor a legközvetlenebb kollégáiról egy hete megtudta,hogy kirúgják őket és nem szólt nekik. Amikor olyan embereket rúgatott ki akiktől pár nappal előtte még zsebre leszedte a korrupciós pénzeket.

Rusznák Imre aki börtönbe küldte a saját beosztottait. Hány családot tett ő tönkre azzal,hogy kirúgta a családfőket. Mindenkit lenéz lebecsül. Csak az lehet amit ő akar különben ellenség az illető aki vele szembe mer fordulni. Mennyi szart csinál ő még az MSZP-nek.
Alapvetően leszarja,lenézi,lekezeli és állat számba vesz a beosztottait. Amikor meg lecsukják a négy beosztottját akkor ő büszkén dicsekedik vele,hogy ez az ő áldozatos munkájának köszönhető,mert szembe szállt a korrupcióval……


Ezek a fent említett személyeknek csak a fő bűneik sok többi mellett….
Ezeket meg kellene bocsátani???
Kizárt…..

Ki sajnálná ha megdögölne az egész Rusznák család?????
Vagy megdögölne Laczó vagy Takács????


Nincs kegyem és nem lesz kegyelem……
Nincs bocsánat!!!!


Fogás Tóth józsefen.



Dr.Tóth József nagyon buta!!!!!
A legnagyobb támadási felület ellene a Böp Kft az ellenzék részéről a kerületében.
Ennek ellenére ő mégis kitart az egykori MSZMP-s elvtársa mellett Rusznák mellett.
Mennyi ér Tóth-nak Rusznák??????
Miért ragaszkodik Tóth Rusznákhoz annyire????
Vagy mennyiért????
Teljesen egyértelmű Rusznák a Böp Kft-től elsikkasztott pénzeiből szépen tesz Tóth és a többi XIII.kerületi elvtársa zsebébe…
Tóthnak egyszerűen „megéri” Rusznákot védeni és a Böp Kft élén tartani,jól jövedelmez ez számára!!!!!!!!
Mennyi vajon DR.Tóth József XIII.kerületi polgármestert havi tarifája Rusznák Imrétől.????

Rusznák pribék Böp dolgozók nem lesz kegyelem

Attól,hogy távozik valaki még nem mentesül.

Senki se gondolja,hogy mentesülhet majd a későbbi felellőségre vonás alól.
Azért mert Pl:Takács nincs Január óta a Böp Kft-nél attól még ugyan úgy felelős az általa elkövetett bűncselekmény sorozatért.
Tehát ha valaki kilép a Böp Kft kötelékéből azzal még nem fog mentesülni semmi alól.
Pletyka szinten hallottuk,hogy a Rusznák,Román és Laczkó fontolgatja a távozását.
Miért is távoznának ha jön a Fidesz majd őket ne vegye elő. Nyugodjanak meg így is úgy is elő lesznek ők véve.

AHOGY KÖZELEDIK ÁPRILIS 11 úgy nő a félelem a Böp Kft-nél.

Nő a feszültség és a félelem a Böp Kft-nél a szoci ejtőernyősök körében.
Nem kell félniük a Fidesz kirúgja őket egytől-egyig ez biztos.
Aki Rusznák által jött a céghez azok biztosan repülni fognak.
Ne reménykedjen senki és ne dőljön be olyannak,hogy majd a XIII.kerületi Mszp megvédi majd őket. Nos hát nem fogja,mert nem is tudja az MSZP örül ha életben marad a maga ki 15 %-os parlamenti részvételével.
Nem fog megvédeni titeket senki,mert nem is tud…..
A sorsotokra fogtok maradni,Rusznák a ti fejetekre is szarni fog és cserben fog,hagyni csak magát fogja menteni.

SZÉP JÖVŐ!!!!!!!

ROMÁN TÁVOZNI KÉSZÜL


Információink szerint Moldvai József távozását fontolgatja a Böp Kft-től.
Egyértelműen fél a felelőségre vonás alól ami a Fidesz hatalomra jutása után fog következni.
De azért még így is begyűjtögeti a heti pénzeit az ellenőröktől. Lehet,hogy fél de a román szarevő vére nem változott a heti pénzére szüksége van így is.
Román fölösleges kilépned ezt már úgysem fogod megúszni,nyakig vagy benne és ebből már nem mászol ki.
Volt idő amikor még megúszhattad volna és volt aki figyelmeztetett erre de te nem hallgattál rá……Most már késő….Nem úszod meg.


Moldvai ilyen büntetést érdemelne:

Rendőröket hozott pénz helyett a megzsarolt nő.

Akár több év börtönt is kaphat az a parkolóőr, aki 40 ezer forint kenőpénzt fogadott el Budapesten. A rendőrök tetten érték. A parkolóőr eredetileg 120 ezer forintra akart büntetni egy nőt, aki rokkantaknak fenntartott helyre parkolt az autójával. Felajánlotta azonban, hogy 40 ezerért eltekint a bírságtól. Mivel a nőnél nem volt elég pénz, másnapra beszéltek meg találkozót. A nő azonban szólt a rendőröknek.
A civil ruhás rendőrök lesből végignézték, ahogy kenőpénzt vett át, utána fogták el. A zsebében megtalálták a kenőpénzt is. Budapesten, a Budai vár aljában parkolt egy nő tilosban. A rokkant parkolóhelyre állt. Emiatt akarta megbüntetni őt az őr 120 ezer forintra. Felajánlotta azonban, hogy ha a nő zsebbe fizet, akkor harmadáért, 40 ezer forintért eltekint a büntetéstől. A nőnél nem volt elég pénz, így a parkolóőrrel másnapra beszéltek meg találkozót ugyanoda. A nő viszont szólt a rendőröknek, azok meg csapdát állítottak. És miután az őr átvette a kenőpénzt, elfogták. Súlyos büntetést kaphat.
A Centrum Parkoló Kft nem akart az ügyben nyilatkozni. A nőt, aki a parkolóőrnek beígért 40 ezer forint helyett a rendőröket hozta magával, nem fogják felelősségre vonni. Éppen azért, mert maga szólt a rendőröknek.


Gyanusított a Centrum igazgatója.

Fürst György, egykori terézvárosi alpolgármester lett a VI. kerületi ingatlanpanama legújabb gyanúsítottja. Így már 12 képviselő ellen nyomoz a Fővárosi Nyomozó Ügyészség. Fürst György nem akart megjelenni a kihallgatáson: azzal védekezett, hogy ő egy afrikai ország utazó nagykövete, ezért védettséget élvez. A Nyomozó Ügyészség szerint viszont ez a pozíció semmi alól sem mentesíti.

Fürst György, a terézvárosi ingatlaneladások legújabb gyanúsítottja. Először alpolgámester volt, majd a szocialista politikus, majd váltott, és a Centrum Pakoló KFt ügyvezetője lett.

Őt is egy Andrássy úti ingatlan eladás miatt gyanúsították meg. Ugyanazzal az értékesítéssel kapcsolatban, mint amiért már több politikust is kihallgatott az ügyészség. Összesen 12 képviselőt gyanúsítanak hűtlen kezeléssel, amivel kétszáz milliós kárt okoztak az önkormányzatnak.

Fürst György panasszal élt, de nem tett vallomást. A volt alpolgármestert ügyvédje szerint azért, mert védence diplomáciai védettséget élvez. Információink szerint a Közép-Afrikai Köztársaság utazó nagykövete. Ügyvédje az ország nevét nem erősítette meg.

„ A küldő országnak az igazolása szerint fontos állami hivatalnok, talán az utazó nagykövethez lehet hasonlítani azt a szerepet, amit betölt, ő egy régiót képvisel, ezért nincs akkreditálva” – mondta Bánáti János, ügyvéd.

Az ügyészség szerint éppen a hiányzó akkreditáció miatt nem védekezhet diplomáciai menteséggel.

"Az ő esetében, hiszen nem akkreditált diplomata, nem illeti meg a diplomáciai védelem, nem illeti meg a diplomáciai mentesség, és az általa hivatkozott utazó nagyköveti státusz az egy nemzetközi jogban szokásjogon alapuló intézmény, ami semmiképpen nem eredményezheti azt, hogy egy egyébként a Magyar Köztársaság területén elkövetett súlyos bűncselekmény miatt egy magyar állampolgár mentesüljön a büntetőjogi következmények alól" - mondta Fazekas Géza szóvivő.

Fürst György ügyvédje azt mondta, ha bebizonyosodik, hogy védencének tényleg nem jár diplomáciai védettség, akkor vallomást kell tennie.